Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Fotka z ostatniej chwili. Sarcia nie mogła sobie miejsca znaleźć. Kręciła się. Pan nie chciał jej w łóżku to sobie wlazła na jego fotel.
:shake: oj niedobly Pan

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']Ten czarny punkt na śniegu mam nadzieje ze widzicie to kupolek Sary. Fota robiona z okna:eviltong:
A feee!!! :shake: Ładnie to tak psich kup z trawnika nie sprzątać? :mad:

Posted

Ja bym te kupole zbierała tylko sie pytam gdzie ja mam je wyrzucać. Koszy do tego przeznaczonych nie ma. A koszy na smieci jak na lakarstwo.:mad:

Posted

Agga napisał(a):
Ja bym te kupole zbierała tylko sie pytam gdzie ja mam je wyrzucać. Koszy do tego przeznaczonych nie ma. A koszy na smieci jak na lakarstwo.:mad:
a u nas na zimę to ADM nawet chowa kosze na śmieci :evil_lol:

Posted

Biedna Sarcia. Pan goni z fotela a tu jeszcze Jasio się wcisnął.:mad: :evil_lol:

Zmieścimy się Sarciu. Zobacz jaki ja mały jestem :cool3:

No odsunę się kawałek żebyś miała miejsce :roll:

CHyba zaakceptowała ze ja tu jeszcze posiedze:diabloti:

Posted

Lazy guzek wielkosci mandarynki. WYmacałam tez chyba dwa mniejsze wielkosci groszka. Mysle, że w przyszłym tygodniu pojedziemy na obgadanie co i jak. Strasznie sie boje, jeszcze nigdy nie miałam takich nerwów.:-(

Posted

Agga napisał(a):
Lazy guzek wielkosci mandarynki. WYmacałam tez chyba dwa mniejsze wielkosci groszka. Mysle, że w przyszłym tygodniu pojedziemy na obgadanie co i jak. Strasznie sie boje, jeszcze nigdy nie miałam takich nerwów.:-(
Agga będzie ok , dacie radę ;)

Posted

Ja zawsze przeżywam wszystko co z Sarcią związane. Czuje sie czasami bezradna. Ale cóż co ma byc to będzie. Trzeba byc optymistą w tym pesymistycznym świecie;)