Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Agga']Fotka z ostatniej chwili. Sarcia nie mogła sobie miejsca znaleźć. Kręciła się. Pan nie chciał jej w łóżku to sobie wlazła na jego fotel. :shake: oj niedobly Pan Quote
asher Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Agga']Ten czarny punkt na śniegu mam nadzieje ze widzicie to kupolek Sary. Fota robiona z okna:eviltong: A feee!!! :shake: Ładnie to tak psich kup z trawnika nie sprzątać? :mad: Quote
sylwiaskalska Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No zdjęć kupolek na Dogomani to jeszcze nie widziałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i mandacik :diabloti: za kupolkę :lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Ja bym te kupole zbierała tylko sie pytam gdzie ja mam je wyrzucać. Koszy do tego przeznaczonych nie ma. A koszy na smieci jak na lakarstwo.:mad: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agga napisał(a):Ja bym te kupole zbierała tylko sie pytam gdzie ja mam je wyrzucać. Koszy do tego przeznaczonych nie ma. A koszy na smieci jak na lakarstwo.:mad:a u nas na zimę to ADM nawet chowa kosze na śmieci :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Pewnie Ci zaproponują,żebyś je w swoim osobistym kibelku spłukiwała:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Kiedyś zbierałam Sarciowek kupki. Ale nie ma gdzie wywalać. Dadzą psie kosze bede zprzyjemnościa kupole zbierać;) Quote
Agga Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Biedna Sarcia. Pan goni z fotela a tu jeszcze Jasio się wcisnął.:mad: :evil_lol: Zmieścimy się Sarciu. Zobacz jaki ja mały jestem :cool3: No odsunę się kawałek żebyś miała miejsce :roll: CHyba zaakceptowała ze ja tu jeszcze posiedze:diabloti: Quote
Agga Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 SARA no nie bocz się na mnie:mad: :cool3: No daj morde :loveu: No plose cię MOja ona jest:diabloti: Quote
Agga Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 tak ją kocham:loveu: :cool3: fajna z niej laseczka :multi: Znalazłam foteczkę Jasia Ale latanie za Sarą zmęczyło chłopaka. Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agguś Jasio jest SŁODKI , te minki i te przytulanki z Sarcią .Koffany brzdąc:loveu: Quote
Agga Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Alu ja się na nich nie moge napatrzeć:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Jakie podobne minki :) kochane zdjęcie :) Quote
Agga Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'] Takie dzieci lubię najbardziej:lol: ;) Ja również lubie takie fotaski. Poprostu mnie rozbrajają Quote
LAZY Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ale z niej wygodnisia. Agus ten guzek jest bardzo duzy...umówiliscie sie juz na operacje? Quote
Agga Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Lazy guzek wielkosci mandarynki. WYmacałam tez chyba dwa mniejsze wielkosci groszka. Mysle, że w przyszłym tygodniu pojedziemy na obgadanie co i jak. Strasznie sie boje, jeszcze nigdy nie miałam takich nerwów.:-( Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Agga napisał(a):Lazy guzek wielkosci mandarynki. WYmacałam tez chyba dwa mniejsze wielkosci groszka. Mysle, że w przyszłym tygodniu pojedziemy na obgadanie co i jak. Strasznie sie boje, jeszcze nigdy nie miałam takich nerwów.:-(Agga będzie ok , dacie radę ;) Quote
Agga Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Ja zawsze przeżywam wszystko co z Sarcią związane. Czuje sie czasami bezradna. Ale cóż co ma byc to będzie. Trzeba byc optymistą w tym pesymistycznym świecie;) Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Trzymamy mocno kciuki za babcię Sarcię :kciuki::kciuki::kciuki: ... Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Rowniez trzymam kciuki za malutka :kciuki: Quote
Recommended Posts