Agga Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Ten czarny punkt na śniegu mam nadzieje ze widzicie to kupolek Sary. Fota robiona z okna:eviltong: Quote
Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Alicja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :multi: Agatka zmieniła fryzurkę ;) Agga , jak możesz zawstydzać Sarcię :oops: , fotografując jej koopalki :mad: :evil_lol: Quote
Agga Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Ależ alu ja tylko chciałam aby pay zobaczył jakie ona kupolki robi po tej karmie. Z daleka tak nie widać kupolka:lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Agga napisał(a):Ależ alu ja tylko chciałam aby pay zobaczył jakie ona kupolki robi po tej karmie. Z daleka tak nie widać kupolka:lol::evil_lol: :evil_lol: no tak to trzeba pokazać ;) Quote
Agga Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 A służy jak narazie karma. Tylko, że moja siostra w nocy spać nie może...:diabloti: Quote
Agga Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA! A tak wyglądała moja Sara po nocnej imprezie Quote
Agga Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Rano w łóżku u panci i pana Nie liczyć mi ząbków Quote
dbsst Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Agga']DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA! A tak wyglądała moja Sara po nocnej imprezie Agga a kto pomalowal Sarcie :mad: Quote
Agga Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 dbsst ona tak wyglądała z rana:cool1: Alicja gdzie ty siępodziewasz kobieto? Żyjesz po wczorajszej imprezie?:cool1: Nie podchodź do mnie:mad: Muaaaaaa dla dziewczynek:loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Agga']dbsst ona tak wyglądała z rana:cool1: Alicja gdzie ty siępodziewasz kobieto? Żyjesz po wczorajszej imprezie?:cool1: Nie podchodź do mnie:mad: Muaaaaaa dla dziewczynek:loveu: Jestem :multi: Oj boli Sarcię główka :placz: Quote
Agga Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Tam tez siedziałam jak strzelały petardy:mad: Quote
PiotrekJ Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Agga']Tam tez siedziałam jak strzelały petardy:mad: Bidulka :roll: ... Quote
dbsst Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 taka umalowana jest z rana :crazyeye: ło jaaaaaaaaa Sarcia boi sie strzalow no nie Quote
Agga Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Uzywa dobrych kosmetyków:p Strasznie się boi petard:angryy: Quote
LAZY Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ale Sarunia zabalowała! Wszystkiego co najlepsze dla was dziewczyny!!! Quote
Agga Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Dziękujemy! makijaż już zmyty.... Dalej strzelaja petardy:angryy: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 LAZY napisał(a):U nas z petardami spokój:)u nas też cichutko :multi: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 U nas postrzelali wczesnym wieczoremi dali se spokój :multi: Ależ te piesy biedne w sylwestra... Mnie sie serce kraje, zwłaszcza jak pomyślę o tych bezdomnych, których nie ma kto uspokoic, przytulić... :-( Quote
Agga Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Teraz jeszcze jakaś zagubiona petarda strzeliła. Sara spała u siostry w pokoju. Już się ewakuwała:shake: Quote
Agga Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Fotka z ostatniej chwili. Sarcia nie mogła sobie miejsca znaleźć. Kręciła się. Pan nie chciał jej w łóżku to sobie wlazła na jego fotel. Quote
PiotrekJ Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Agga']Fotka z ostatniej chwili. Sarcia nie mogła sobie miejsca znaleźć. Kręciła się. Pan nie chciał jej w łóżku to sobie wlazła na jego fotel. Wredny Pan :shake: ... Siedź Sarciu na fotelu i teraz ty go nie puszcaj jak będzie chciał usiąść :diabloti: ... Quote
Recommended Posts