dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Agga']dbsst wiśnióweczka:multi: asher a jakos tak mi zdjęcie wyszło:HUT012: przykro mi ale musze Ci zrobic :baddevil: :2gunfire: :ak-shot: :2gunfire: :hand: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :crazyeye: :motz: Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 dbsst napisał(a):przykro mi ale musze Ci zrobic :baddevil: :2gunfire: :ak-shot: :2gunfire: :hand: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :crazyeye: :motz::shocked!: :-o alllle jatka :chlup: Quote
Agga Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 dbsst napisał(a):przykro mi ale musze Ci zrobic :baddevil: :2gunfire: :ak-shot: :2gunfire: :hand: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :crazyeye: :motz: dbsst no wiesz co :icon_roc: A ja ci ja podarowałam:lying: :icon_roc: Jutro na kontrolkę do weta jedziemy. Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Agga napisał(a):dbsst no wiesz co :icon_roc: A ja ci ja podarowałam:lying: :icon_roc: Jutro na kontrolkę do weta jedziemy. ta podarowalas bo kcesz mnie upic i ukatrupic :angryy: :turn-l: Quote
Agga Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 dbsst Ty tez brutusie przeciwko mnie:icon_roc: :puppydog: Oj moja droga panno....poczekaj jak sobie na zywo pogadamy:mad: Quote
LAZY Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Agga']dbsst no wiesz co :icon_roc: A ja ci ja podarowałam:lying: :icon_roc: Jutro na kontrolkę do weta jedziemy. Trzymamy kciuki! Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 LAZY napisał(a):Trzymamy kciuki!MY TEŻ ;-) Quote
Agga Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Dzięki dziewczyny. Trzymajcie ...:wink: Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Agga no to ładną mieliście imprezkę :diabloti: A za wyniki trzymam mocno kciuki ) Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='sylwiaskalska']Agga no to ładną mieliście imprezkę :diabloti: A za wyniki trzymam mocno kciuki ) ojojoj ale libacja:evil_lol: Quote
Agga Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Hahah widze , że wam sie zdjęcie z napojem wyskokowym podoba:cool3: KOntrolka ok. Dostała zastrzyk na drapanko i do domu. Na rozmowy o operacji po nowym roku. Quote
Iv Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :popcorn: :cunao: Szczęśliwego Nowego Roku 2006 zabawnych sytuacji z Waszymi milusińskimi :Dog_run: :dog: :kociak: :wolfie: :Dog_run: ślicznych fotek dla dogomaniaków :lol: zdrówka dla Was i dla zwierzaczków:cool2: udanej nocy sylwestrowej :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :drinking: i spełnienia marzeń :iloveyou: :happy1: życzy Iv z TZ oraz Ataj i Sara :p Quote
Agga Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Wszystkim pieknie dziękuje za życzonka. Jedno co sobie życze to zdrówko dla Sarci:loveu: Quote
sota36 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech wiec zostana wszystkie smutki za Wami, Nowy niech przyniesie duzo zdrowia , radosci, a przede wszystkim szczescia i milosci!!!!!!!!:BIG: Quote
asiunia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Agguniu w tym roku nie wyszlo ale mam nadzieje ze w przyszlym nam sie uda:placz: Oby ten przylszy rok byl lepszy od tego Asik&rodzinka Quote
Agga Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 dbsst popatrz:loveu: Sara na spacerku( zdjecie robiłam z domku) tak nas zasypało:mad: Quote
Recommended Posts