mrowka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 jeeeeeeee :angel: jakie lapusie kochane do wachania :oops: :angel: Sarciaa :calus: spij smacznie! Quote
Agga Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 mróweczko wiesz czasami nie polecałabym jej łapeczek wąchać :lol: Quote
Agga Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 taką mam małą choineczkę na biurku: Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='tajdzi']Mały prezencik :) Babcia Sarcia jako Pani Mikołajowa :lol: ... Cudko :lol: ... Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Nio extra . :D Agga mam pytanie czy ty też masz problemy z oczami u Sarci ? Mój czym starszy tym zauwazyłam że ma suchrzą skóre wokół oczów. Byłam u Weta dał mi maść ale to wszystko. Zauwazyłam że i tak po jakimś czasie znowu ma suchą skórę. Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Jest to maść mała tubeczka kliknij Dicortineff Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ja wlasnie potrzebuje jakies kropelki bo zima Szpili strasznie oczy lzawia szczegolnie jak jest wiatr :( dziekuje za info :D Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 dbsst napisał(a):ja wlasnie potrzebuje jakies kropelki bo zima Szpili strasznie oczy lzawia szczegolnie jak jest wiatr :( dziekuje za info :D Spoko ta maść jest bardzo dobra i bardzo tania niecałe 4 PLN. Ale starcza na tydzień a powinno się ją stosowac przez 14 dni. Więc lepiej kupić dwie tubki a ta maść jest na recepte. Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 sylwiaskalska napisał(a):dbsst napisał(a):ja wlasnie potrzebuje jakies kropelki bo zima Szpili strasznie oczy lzawia szczegolnie jak jest wiatr :( dziekuje za info :D Spoko ta maść jest bardzo dobra i bardzo tania niecałe 4 PLN. Ale starcza na tydzień a powinno się ją stosowac przez 14 dni. Więc lepiej kupić dwie tubki a ta maść jest na recepte. dziex :d :buzi: Quote
Agga Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Wow tajdzi to jest piękne :o Wielki cmokas dla ciebie :calus: Sylwia odpukać nnie mamy problemów z oczami. Chodż jedno jest zdrowe. Quote
Agga Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='tajdzi']i jeszcze jeden :) Mam prośbę czy może mi ktoś zmniejszyć ten obrazek do rozmiarów zdjęć banerkowych. Dziękuje Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Tajdzii :klacz: Ale Sarcia sliczna mikolajkowaa :angel: :loveu: Aggus ja tu Ci zmiejszylam, ale nei wiem czy dobrze :roll: Quote
LAZY Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ale tu extra swiątecznie! Rozmnożyło sie nam Mikołajów tutaj:) Quote
Agga Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Zgadnijcie kto jest pod książęczką Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='asiunia'] To chyba AGGUS :lol: :lol: :lol:Asiunia czy to aby o tą fotkę chodziło :lol: :lol: :lol: A pod książeczką ukrywa się pan Jan :wink: Quote
Agga Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Tak pod książeczką jest Jasiu vel Jaju Bułeczka Chciała Metce pokazać, że też ma duży jęzorek Quote
Recommended Posts