Agga Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Mrówka dupeczka powiedziała, że chetnie da sie pogłaskać...ona to lubi...jak ci zapakuje dupke na kolanka to zobaczysz :lol: Quote
asher Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Jutro mam zamiar porobic fotencje Sarci. MOze nawet beda spacerkowe zdjęcia. Dalej dostajemy kujki w dupencję. :cry:oj biedne te nasze pyski Doopki chyba? :hmmmm: Quote
Agga Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Jutro mam zamiar porobic fotencje Sarci. MOze nawet beda spacerkowe zdjęcia. Dalej dostajemy kujki w dupencję. :cry:oj biedne te nasze pyski Doopki chyba? :hmmmm: oj tak doopki bardziej biedne :wink: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Jutro mam zamiar porobic fotencje Sarci. MOze nawet beda spacerkowe zdjęcia. Dalej dostajemy kujki w dupencję. :cry:oj biedne te nasze pyski Doopki chyba? :hmmmm: 8) PYŚKI :-? miało być :wink: Quote
Agga Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 tak jak obiecałam. Są foteczki. Nie ma samochodowych bo nam się dzisiejsze plany troszkę pozmieniały. Mam piłeczkę Przykryła mnie po same uszy Quote
BoJa2 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Sarcia -Śpiąca Królowa(bo na królewnę trochę za leciwa :wink: :D ) Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Koffany śpioszek :buzi: To nie byliście na kujkach :-? Quote
Agga Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Koffany śpioszek :buzi: To nie byliście na kujkach :-? Alu byliśmy na kujkach w dupola... Ale o mały włos a nie dotarłbyśmy tam. Nie miał nas kto zawieźć. Naszczęście moja najkochańsza ciocia mnie uratowała. Quote
dbsst Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 iiiiiiiihihihihiiihih jaki spioszek pieszczoszek :D :angel: Quote
mrowka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Sarusiuu ale masz ladna pileczke!! :angel: :calus: w dupolinke :lol: Quote
Agga Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Hi mrówka... mamusia jest na gg.... Piłeczka jest jasia....na wekend Sara ją sobie wypozycza. Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Agga napisał(a):Hi mrówka... mamusia jest na gg.... Piłeczka jest jasia....na wekend Sara ją sobie wypozycza. fajny ten Jasio :wink: , że pożyczy piłeczkę 8) Quote
mrowka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Hi mrówka... mamusia jest na gg.... Piłeczka jest jasia....na wekend Sara ją sobie wypozycza. fajny ten Jasio :wink: , że pożyczy piłeczkę 8)A tak wogole to ten Jasio wie, ze pozycza pilekcze? :hmmmm: :lol: Quote
Agga Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Jasiu to takie kochane dziecko, że sam by jej dał. I dwie wieczorne foteczki Quote
Koma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 hihi ale super miny :cunao: ale śliczny śpioszek :angel: :angel: :angel: Quote
mrowka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Aggus :nono: i co Sarcie budzzisz tu ewidentnei widac ze zostala obudzona :lol: haha a ta ostatnia fotkaaa supoer!! :D wieceeej... :drinking: Quote
Agga Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Nie budziłam jej...Ona sie czochrała... DObranoc...Jutro porobie nowe foteczki Quote
LAZY Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Aara wcale sie nei czochrała! To ewidentne szykowanie sie do ataku!!! :o Quote
Agga Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Dzisiaj moja Sarenka chciała sprawdzić czy sie nią przejmuje czy nie. Zrobiłam jej pyszne jedzonko. Ryzyk i rybka nie byle jaka tunczyk. Wiecie co ona nawet nie wstała do miski. Szok....Micha pół dnia stała...panienka chciała mnie na przetrzymanie wziąc czy co...Późnym wieczorem zgłodniała i poszła zjeść, ale tylko pół....a potem poszła dopchać kichy. Zjadła wszystko... :D Quote
Recommended Posts