Agga Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 ahahah dziewczyny zaplułam monitor. Mrówka ogląda zdjęcia, zachwyca się nimi. Po czym sie mnie pyta do kogo Agata jest podobna. A ja bez namysł : do DBSST :lol: Mrówka w śmiech.... :lol: Quote
Agga Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 ahahah dziewczyny zaplułam monitor. Mrówka ogląda zdjęcia, zachwyca się nimi. Po czym sie mnie pyta do kogo Agata jest podobna. A ja bez namysł : do DBSST :lol: Mrówka w śmiech.... :lol: Quote
mrowka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 taa te loczki i ten charakterek :roflt: :lol: wariatkaaa!! :calus: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Agga napisał(a):ahahah dziewczyny zaplułam monitor. Mrówka ogląda zdjęcia, zachwyca się nimi. Po czym sie mnie pyta do kogo Agata jest podobna. A ja bez namysł : do DBSST :lol: Mrówka w śmiech.... :lol: hhahahahaha no jacha ze do mnie bo to z rodziny elfow czyli z mojej ;) pan i wladca i jego kobieta :D hahahhahaha ASHER jak moglas nie zobaczyc ELFIEGO USZKA jak kiedys bede robic sliczne rzeczy w photoshopie to z Agaci zrobie udownego Elfika lesnego ;) Quote
Agga Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 A patrzcie na Agaci brzuszek. Prawda, że uroczy. A jak się jej pyta jaka jest np czekoladka to ona sie masuje po brzuszku.... Sara kazala was uochac :calus: Quote
PiotrekJ Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Jak sie dziś babcia Sarcia czuje? :roll: A może jakąkolwiek foteczkę byś Nam zarzuciła? :wink: :drinking: Zdrówko Sarci :wink: ... Quote
Agga Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Właśnie wróciłyśmy od weta. Sara miała zrobione USG. Ma zapalenie macicy (malutkie). Jesli leczenie nie pomoże do następnego tygodnia. Musimy podjęć decyzję o operacji jeszcze przed świętami. Oczywiście najpierw badania. Ehhhh wszystko oddam aby tylko sie udało. Fotki postaram sie zrobic jutro. Sara mało efektownie wygląda. Ma brzuchol wygolony 8) Quote
Alicja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Agga napisał(a):Właśnie wróciłyśmy od weta. Sara miała zrobione USG. Ma zapalenie macicy (malutkie). Jesli leczenie nie pomoże do następnego tygodnia. Musimy podjęć decyzję o operacji jeszcze przed świętami. Oczywiście najpierw badania. Ehhhh wszystko oddam aby tylko sie udało. Fotki postaram sie zrobic jutro. Sara mało efektownie wygląda. Ma brzuchol wygolony 8)oj Sarcia też chora :( , co to się dzieje z naszymi psiurami :x Sarciu :buzi: Quote
Agga Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Tak dbsst Sara ma brzunio jak małe puppy :lol: Quote
asher Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ja was pogodzę i Agacia i Sarcia mają brzuszki jak małe papiki :lol: Agga, będziecie przy okazji sterylizować? Quote
Agga Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 asher chyba nie ma innego wyjscia. Trzeba będzie zrobić porządek za jednym razem. Czyli mamy dwa brzuszki :lol: Quote
asher Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Agga']asher chyba nie ma innego wyjscia.Ja uważam, że sterylizacja to bardzo dobre wyjście :wink: Quote
Agga Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='asher'][quote name='Agga']asher chyba nie ma innego wyjscia.Ja uważam, że sterylizacja to bardzo dobre wyjście :wink: Wiem asher....tez tak myśle. Tylko, żeby się udało. Quote
PIKA Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Agga'][quote name='asher'][quote name='Agga']asher chyba nie ma innego wyjscia.Ja uważam, że sterylizacja to bardzo dobre wyjście :wink: Wiem asher....tez tak myśle. Tylko, żeby się udało. Czyli nie udalo sie tego uniknąc ? :roll: Quote
Agga Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 PIKA niestety nie. Bedzięmy sie tez konsultować z ojcem naszej wetki. To on ostatnio przeprowadzał Sarci operację. ONi nie pozwolą jej skrzywdzić. Quote
dbsst Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 asher napisał(a):Ja was pogodzę i Agacia i Sarcia mają brzuszki jak małe papiki :lol: czuje sie pogodzona ;) :lol: Quote
mrowka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 :kciuki: mocno mocno mocno za Sarcie!!! I czekam na zdjecia :angel: Quote
Agga Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Jutro mam zamiar porobic fotencje Sarci. MOze nawet beda spacerkowe zdjęcia. Dalej dostajemy kujki w dupencję. :cry: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Agga napisał(a):Jutro mam zamiar porobic fotencje Sarci. MOze nawet beda spacerkowe zdjęcia. Dalej dostajemy kujki w dupencję. :cry:oj biedne te nasze pyski , ucałuj Sarcię od nas Ozzulek dostał w tym tygodniu 10 kujków :evil: Quote
Agga Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Oj ALu biedny Ozzulec. Dlaczego one tak muszą cierpieć. :roll: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Agga napisał(a):Oj ALu biedny Ozzulec. Dlaczego one tak muszą cierpieć. :roll:też się zastanawiałam nad tym :( Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jejciu biedactwa :calus: dalej trzymam mocno kciuki za Sarcie i Ozzyego :kciuki: :( Aggus a ja czekam na fotencjee Sarci :angel: Quote
Agga Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Mróweczko obiecuje jutro...Rano jedziemy do weta dupke pokłóć. To i odrazu fotki porobie...takie samochodowe i nie tylko... :lol: Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Agga napisał(a):Mróweczko obiecuje jutro...Rano jedziemy do weta dupke pokłóć. To i odrazu fotki porobie...takie samochodowe i nie tylko... :lol:ooo samochodowych jeszcze nie widzialam :lol: Biedna dupeczka, przywiez mi ja to dupeczke pomasuje :) Trzymaj sie mocno Sarcia! Quote
Recommended Posts