Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ahahah dziewczyny zaplułam monitor. Mrówka ogląda zdjęcia, zachwyca się nimi. Po czym sie mnie pyta do kogo Agata jest podobna. A ja bez namysł : do DBSST :lol: Mrówka w śmiech.... :lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ahahah dziewczyny zaplułam monitor. Mrówka ogląda zdjęcia, zachwyca się nimi. Po czym sie mnie pyta do kogo Agata jest podobna. A ja bez namysł : do DBSST :lol: Mrówka w śmiech.... :lol:

Posted

Agga napisał(a):

hhahahahaha no jacha ze do mnie bo to z rodziny elfow czyli z mojej ;)

pan i wladca i jego kobieta :D hahahhahaha

ASHER jak moglas nie zobaczyc ELFIEGO USZKA jak kiedys bede robic sliczne rzeczy w photoshopie to z Agaci zrobie udownego Elfika lesnego ;)

Posted

A patrzcie na Agaci brzuszek. Prawda, że uroczy. A jak się jej pyta jaka jest np czekoladka to ona sie masuje po brzuszku....

Sara kazala was uochac :calus:

Posted

Właśnie wróciłyśmy od weta. Sara miała zrobione USG. Ma zapalenie macicy (malutkie). Jesli leczenie nie pomoże do następnego tygodnia. Musimy podjęć decyzję o operacji jeszcze przed świętami. Oczywiście najpierw badania. Ehhhh wszystko oddam aby tylko sie udało.

Fotki postaram sie zrobic jutro. Sara mało efektownie wygląda. Ma brzuchol wygolony 8)

Posted

Agga napisał(a):
Właśnie wróciłyśmy od weta. Sara miała zrobione USG. Ma zapalenie macicy (malutkie). Jesli leczenie nie pomoże do następnego tygodnia. Musimy podjęć decyzję o operacji jeszcze przed świętami. Oczywiście najpierw badania. Ehhhh wszystko oddam aby tylko sie udało.

Fotki postaram sie zrobic jutro. Sara mało efektownie wygląda. Ma brzuchol wygolony 8)
oj Sarcia też chora :( , co to się dzieje z naszymi psiurami :x
Sarciu :buzi:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Agga']asher chyba nie ma innego wyjscia.Ja uważam, że sterylizacja to bardzo dobre wyjście :wink:

Wiem asher....tez tak myśle. Tylko, żeby się udało.

Posted

[quote name='Agga'][quote name='asher'][quote name='Agga']asher chyba nie ma innego wyjscia.Ja uważam, że sterylizacja to bardzo dobre wyjście :wink:

Wiem asher....tez tak myśle. Tylko, żeby się udało.
Czyli nie udalo sie tego uniknąc ? :roll:

Posted

PIKA niestety nie. Bedzięmy sie tez konsultować z ojcem naszej wetki. To on ostatnio przeprowadzał Sarci operację. ONi nie pozwolą jej skrzywdzić.

Posted

Agga napisał(a):
Jutro mam zamiar porobic fotencje Sarci. MOze nawet beda spacerkowe zdjęcia. Dalej dostajemy kujki w dupencję. :cry:
oj biedne te nasze pyski , ucałuj Sarcię od nas

Ozzulek dostał w tym tygodniu 10 kujków :evil:

Posted

Agga napisał(a):
Mróweczko obiecuje jutro...Rano jedziemy do weta dupke pokłóć. To i odrazu fotki porobie...takie samochodowe i nie tylko... :lol:
ooo samochodowych jeszcze nie widzialam :lol: Biedna dupeczka, przywiez mi ja to dupeczke pomasuje :) Trzymaj sie mocno Sarcia!