Agga Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Witajcie. narazie nei ma foteczek Sarci bo pancia jest na wyjeździe. Zgadnijcie gdzie :lol:no wyobraź sobie że nie zgadniemy :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiedzialam ze taka trudna ta zagadka :lol: Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Witajcie. narazie nei ma foteczek Sarci bo pancia jest na wyjeździe. Zgadnijcie gdzie :lol:no wyobraź sobie że nie zgadniemy :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiedzialam ze taka trudna ta zagadka :lol:Bardzo :wink: :lol: Quote
Alka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Aguś - ja jak zwykle dla Saruni :calus: ja się przyłączam - :buzi: dla słodkiego pysia Saruni Quote
Agga Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Pancia już w domku. Jejku żebyście widzieli jak ona sie cieszyła, że jestem. Tak śmiesznie gadała do mnie. Kazała was usciskać :calus: Teraz tesknie za kim innym. Ja kiedys zwarjuje :evilbat: Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Agga napisał(a):Pancia już w domku. Jejku żebyście widzieli jak ona sie cieszyła, że jestem. Tak śmiesznie gadała do mnie. Kazała was usciskać :calus: Teraz tesknie za kim innym. Ja kiedys zwarjuje :evilbat:Agguś to zbierz towarzycho do kupy i będzie ok :wink: :calus: Quote
Agga Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Pancia już w domku. Jejku żebyście widzieli jak ona sie cieszyła, że jestem. Tak śmiesznie gadała do mnie. Kazała was usciskać :calus: Teraz tesknie za kim innym. Ja kiedys zwarjuje :evilbat:Agguś to zbierz towarzycho do kupy i będzie ok :wink: :calus: Oj Alu, żeby to było takie proste to bylibyśmy już dawno razem. Razem bedziemy na świeta. (chyba) Quote
PiotrekJ Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Tia, Boksie są najlepsze :lol: ... A Sarunia cudna babcia :lol: ... Quote
Agga Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Babcia Sara obecnie spi na kanapie rodziców. Kazała wszystkim dac buziakola :calus: Quote
Agga Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 O jeszcze musze ją z tego pięknego snu obudzić i pojść na sikanko :lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 :o Sarcia znowu robi nyny :wink: :calus: dla ślicznoty :wink: Quote
Agga Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Alu ona niestety czesto spi. Jutro pojedziemy do weta na zastrzyk na drapanko. Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Agga napisał(a):Alu ona niestety czesto spi. Jutro pojedziemy do weta na zastrzyk na drapanko.hmmm nadal sie drapie :-? Harley zimą miał spokój , wszystko nasilało się na wiosnę i trwało do października :-? Quote
Agga Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Niestety ona ma to cały czas...Raz mniej raz wiecej. Sama juz nie wiem co z nia robic. A na dodatek ma guzka na cycuchach. Narazie pewnie nie bedzie operowana bo nie dawno miała juz jedna powazna operacje :cry: Quote
Linka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wszystko zależy na co pies jest uczulony.. Ja też mam w domu mały koszmar 365 dni w roku :cry: :calus: dla Sarci Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Agga napisał(a):Niestety ona ma to cały czas...Raz mniej raz wiecej. Sama juz nie wiem co z nia robic. A na dodatek ma guzka na cycuchach. Narazie pewnie nie bedzie operowana bo nie dawno miała juz jedna powazna operacje :cry:no tak masz rację nigdy nie wiesz kiedy dobrze zrobisz :-? Ja tylko , żałuję że kiedy miałam Harleya nie posiadałam jeszcze netu :-? , napewno więcej mogłabym dla niego zrobić , no i nie wiem czy napewno byłby już za TM :( / myślę , że były szanse aby żył :( / Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 moja niunieczka kochana :buzi: w zabeczka :D Quote
LAZY Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wszystko będzie dobrze! Guzek nie musi byc grozny, moze nawet nie trzeba go ciac..wiec głowa do góry. Quote
Agga Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Witaj dbsst :calus: Wiem ALu, teraz Harleyek patrzy na was za TM. Moja niunia taka biedna i jeszcze musimy chyba znowu zastrzyki na stawy. Arthroflex juz nie pomaga za bardzo. Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Aggus :buzi: bedzie dobrze zobaczysz :D Quote
Agga Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Własnie czekam na tel od taty, żeby nas zabrał do weta. Mam nadzieje, ze dzis sie tam wkoncu dostane :wink: Quote
Recommended Posts