Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
No to widzę, że jednak te nasz psy nie są normalne :o :lol:
ee no nie Agga , a czy my właściwie wiemy co jest normalne a co nie :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Iv jesli masz siły i czas to polecałm lekture 143 stron Sarciowego tematu gdzies tu na pewno sa zdjęcia w ubranku...chyba ze zaraz na innym forum znajde

Posted

A mydło z brzegu wanny świsnięte, albo umywalki...???
Mój zżerał, jak dorwał :stupid:

A te rolki papieru to fantastyczna zabawa. Można godzinami je rwać na kawałeczki :lol:
Drapanko dla Sarci ode mnie!!
:D

Posted

A czy wasze psy umieja piec ciasto?
MOja Sara jak była jeszcze szczeniakiem wpadla na genialny pomysł pod nasza nieobecność. Otworzyła sobie szawke, w której znajodwały sie mąka, cukier i innet takie. Tak wiec pomysłowy pies zaniósł sobiedo pokoju na łóżko: mąke, cukier, ryż i nie pamietam co jeszcze. Brakowało jeszcze jajka i mozna było ciasto zagnieść.
Żebyście widzieli moja minę. :o :eek2: Moj pies jakos sie tym chyba nie przejął. :lilangel: Chciała nam niespodziankę zrobic.

Posted

tatusiowi kiedys też chciała pomoć. Opowiadam czasy szczeniece tzn dorastania.
tak więc...Przychodzimy do domu a podłoga w kuchni wydrapana w przedpokoju tak samo. Nie duzo ale zawsze coś. Chciała pana zmusić do cyklinowania. A mamusi kiedys tez chciała pomoc w pracach domowych. Przychodzimy a ona nam kwiatki doniczkowe poobgryzała. Tak więc mamusia musiała przesadzać.

:lilangel:

Posted

Agga napisał(a):
A czy wasze psy umieja piec ciasto?
MOja Sara jak była jeszcze szczeniakiem wpadla na genialny pomysł pod nasza nieobecność. Otworzyła sobie szawke, w której znajodwały sie mąka, cukier i innet takie. Tak wiec pomysłowy pies zaniósł sobiedo pokoju na łóżko: mąke, cukier, ryż i nie pamietam co jeszcze. Brakowało jeszcze jajka i mozna było ciasto zagnieść.
Żebyście widzieli moja minę. :o :eek2: Moj pies jakos sie tym chyba nie przejął. :lilangel: Chciała nam niespodziankę zrobic.
:lol: mam nadzieję ,że jej podziekowałaś 8)

Posted

Agga napisał(a):
Za co dziękować?
Ja to musiałam sprzatnąć zanim mama wróciła z pracy :lol:
o niewdzięczna ty 8) :lol:
To ja napiszę co zrobił mój słodziak Harley / boksie widać tak mają :lol: /
Po świetach Wielkanocnych prałam bukiety sztucznych kwietków z materiału , krokusów , forsycji , narcyzów itp .Po wypraniu rozłożyłam w łazience na podłodze ręcznik i połozyłam kwiecie do suszenia , jak wróciłam do domu z pracy to trasa z łanienki dopokoju na posłanie Harleya była zasypana kwieciem a co dał radę donieść było na posłaniu a on na nich spał , a jak się cieszył jak wróciłam .Żal tylko że nie miałam pod reką aparatu żeby wtedy zrobić mu fotkę 8) :lol: :lol:

Posted

Agga napisał(a):
Za co dziękować?
Ja to musiałam sprzatnąć zanim mama wróciła z pracy :lol:

No jak za co ,za dobry uczynek :roll:

Mama się pewnie ucieszyła :wink: :D

Posted

Agga napisał(a):
Witajcie.
narazie nei ma foteczek Sarci bo pancia jest na wyjeździe.
Zgadnijcie gdzie :lol:
no wyobraź sobie że nie zgadniemy :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: