Agga Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Dlaczego akurat 4 metry linki? :o :wink: A tak swoją droga Lineczka moja to zrobiła sie wygodnicka. Mamusia link podesłała i dziecko wiedziało, że foty są. A samej się nie chce zajrzeć.no jakoś tak mi sie napisało że 4 , a co mało :-? 8) One są strasznie wymagające. Te 4m mogą nie straczyć. Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Dlaczego akurat 4 metry linki? :o :wink: A tak swoją droga Lineczka moja to zrobiła sie wygodnicka. Mamusia link podesłała i dziecko wiedziało, że foty są. A samej się nie chce zajrzeć.no jakoś tak mi sie napisało że 4 , a co mało :-? 8) One są strasznie wymagające. Te 4m mogą nie straczyć. :roll: no to masz problem :-? Quote
LAZY Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hola, hola! Ja taka wygodnicka nie jestem! Sama tutaj zaglądam nawet jak nie dostane mapy na gg :wink: Quote
00000 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ja też tu juz trafiam sama, choć przyznam się, że jak dostawałm lineczki to było takie wygodne..... 8) Ustaw se LINUŚ, żeby Ci powiadomienia przysyłało mailem 8) Fajne są takie stare zdjęcia :drinking: Quote
Agga Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 No i co ja z wami mam dziewczynki :lol: Zaraz wrzuce zdjecia na kompa i wstawie. Quote
Agga Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Bo jak zaraz się wkurze :lol: Posąg Zasypiam I już śpie Quote
dbsst Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 czemu Sarcia zamiast jezyka ma łopate :roll: :lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 8) Jak ja lubie zdjęcia słodko spiących psiaczków :P Quote
Agga Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Asher powiem tak...Sary zdrówko odpowiednio do wieku. Ogolnie jest ok. Oby tak dalej. Trzeba tą zime przetrwać. Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Agga napisał(a):Asher powiem tak...Sary zdrówko odpowiednio do wieku. Ogolnie jest ok. Oby tak dalej. Trzeba tą zime przetrwać.Agguś , byle do wiosny :wink: Quote
Agga Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 DO wiosny damy rade. nie mamy innego wyjścia. :lol: Quote
asher Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Agga napisał(a):Ogolnie jest ok. Oby tak dalej. Trzeba tą zime przetrwać.No to trzymam kciuki! A na zime może jakiś termoforek i ciepły sweterek zorganizować? :wink: A w ogóle ile Sarcia ma lat? Quote
Agga Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Sara ma 11 lat i 5 miesiecy. Termoforek gdzies mamy. Nawet mamy kubraczek. MOja rodzina mnie wysmiewa z ubranka :x Quote
asher Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Olej rodzinę, ważne, żeby Sarci było cieplutko i milutko :D Quote
Agga Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 No co rolka po papierze tez jest fajna Spie i snie o moim księciu z bajki Quote
Agga Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):A co się stało z papierem?? :lol: No jakby ci to powiedziec...został zużyty w WC... :lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No co rolka po papierze tez jest fajna Ozzy jest tego samego zdania :wink: :lol: Ale Sarcia zajęta rolką , że nie zauważa aparata :wink: Quote
BoJa2 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Agga napisał(a):Hugo-Kochaś napisał(a):A co się stało z papierem?? :lol: No jakby ci to powiedziec...został zużyty w WC... :lol: Czyli ZUTYLIZOWANY :wink: :lol: Quote
Agga Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 No ba po co psu jakies drogie zabawki no nie ALu :lol: Nie ma jak rolka po papierze, szare mydło, pumeks, szczoteczka...i inne takie Tak papier ZUTYLIZOWANY :lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Agga napisał(a):No ba po co psu jakies drogie zabawki no nie ALu :lol: Nie ma jak rolka po papierze, szare mydło, pumeks, szczoteczka...i inne takie Tak papier ZUTYLIZOWANY :lol:skarpetka :-? zapomniałaś o skarpetce :wink: Quote
Agga Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Tak. Wiedziałam, że mi czegoś brakuje skarpetka :lol: Ale wasze psy chyba nie wypijają wody z miski gdzie się moczą skarpetki :roll: :lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Agga napisał(a):Tak. Wiedziałam, że mi czegoś brakuje skarpetka :lol: Ale wasze psy chyba nie wypijają wody z miski gdzie się moczą skarpetki :roll: :lol:Ozzy próbował wody do mycia podłogi :oops: ale już mu naszczęście przeszło 8) Quote
Recommended Posts