Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :lol: :lol: Sara sprowadziła pana do parteru :lol: Quote
Agga Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: Sara sprowadziła pana do parteru :lol: No pewnie, niech pan wie kto rządzi. :lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: Sara sprowadziła pana do parteru :lol: No pewnie, niech pan wie kto rządzi. :lol: :lol: :lol: kobiety górą 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 No ba pewnie, że górą. Na działce Z Borą Quote
Linka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Zlokalizowałam nowe fotki, a nie widze do nich linka na swoim GG :-? :roll: zapomina się o córce tak? :cry: :cry: Quote
Agga Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Linka napisał(a):Zlokalizowałam nowe fotki, a nie widze do nich linka na swoim GG :-? :roll: zapomina się o córce tak? :cry: :cry: co jakis czas sprawdzam czy sama tu potrafisz trafić. A jednak umiesz i czy az tak to bolało? :lol: Quote
Linka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Bolało.. mamusia mnei nei kocha :cry: :cry: Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Agga napisał(a):Linka napisał(a):Zlokalizowałam nowe fotki, a nie widze do nich linka na swoim GG :-? :roll: zapomina się o córce tak? :cry: :cry: co jakis czas sprawdzam czy sama tu potrafisz trafić. A jednak umiesz i czy az tak to bolało? :lol: :wink: dobre dziecko zawsze trafi do domciu :wink: :lol: Quote
Agga Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Linka napisał(a):Bolało.. mamusia mnei nei kocha :cry: :cry: mamusia kocha. Tylko mamusia wróciła z zajęć (11h) jestem przeziebiona, zmeczona i źle sie czuje. I wybacz jak mamusi sie zapomniało. A tak swoja droga czasami sama tez mozesz zaglądnąć do Sarci Alu kiedy do Opola zawitasz? Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Nie wiem kiedy znów będę , ale pewnie nie szybciej jak Kuba będzie miał ferie to wpadnę na 1-2 dni , ale bez Ozzulca , bo do siostry nie mogę z nim więc dlatego tam nie bywam :-? Quote
Agga Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Ale prosze nie zapomnij o nas dobrze? Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Agga napisał(a):Ale prosze nie zapomnij o nas dobrze?jak tylko będę miała jakieś plany to dam ci znać :wink: Quote
Agga Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Oks to ja bede z niecierpliwoscia czekac na wiadomość :lol: My mówimy DOBRANOC :sleep: Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Agga napisał(a):Oks to ja bede z niecierpliwoscia czekac na wiadomość :lol: My mówimy DOBRANOC :sleep: Quote
LAZY Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 A ja dostałam linka do tego tematu :lol: Piekne fotki sobie pooglądałam przed snem...a teraz idem lulu...kolorowych Saruniu :buzi: Quote
Guest bernulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Dzien dobry! Chcemy Sarcie 8) A my sie podpisujemy pod tym ręcoma i łapoma :lol: paździoszki Quote
Linka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 LAZY napisał(a):A ja dostałam linka do tego tematu :lol: Piekne fotki sobie pooglądałam przed snem...a teraz idem lulu...kolorowych Saruniu :buzi: No i dlaczego Lazy dostała a ja nie?! :cry: :cry: nie ma sprawiedliwości.. :cry: :cry: Quote
asher Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agguś, mnie tak jak Hanię stare psy zawsze wzruszją. Już nei takie żwawe, nie takie energiczne, własciwie całą ich radością stają sie ukochani ludzie... Sarcia jest prześliczna, wycałuj ja siarczyście w fafelki :D Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 buuuuuuuhahahaha rewela kobiety goora ;) Quote
asiunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Linka napisał(a):LAZY napisał(a):A ja dostałam linka do tego tematu :lol: Piekne fotki sobie pooglądałam przed snem...a teraz idem lulu...kolorowych Saruniu :buzi: No i dlaczego Lazy dostała a ja nie?! :cry: :cry: nie ma sprawiedliwości.. :cry: :cry: Hej!! Siostra odezwij sie jak bedziesz... Quote
Agga Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Linka napisał(a):LAZY napisał(a):A ja dostałam linka do tego tematu :lol: Piekne fotki sobie pooglądałam przed snem...a teraz idem lulu...kolorowych Saruniu :buzi: No i dlaczego Lazy dostała a ja nie?! :cry: :cry: nie ma sprawiedliwości.. :cry: :cry: LAZy mowi o linku ktory dostała kilka dni temu. Ty też go dostałas. Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agga napisał(a):Linka napisał(a):LAZY napisał(a):A ja dostałam linka do tego tematu :lol: Piekne fotki sobie pooglądałam przed snem...a teraz idem lulu...kolorowych Saruniu :buzi: No i dlaczego Lazy dostała a ja nie?! :cry: :cry: nie ma sprawiedliwości.. :cry: :cry: LAZy mowi o linku ktory dostała kilka dni temu. Ty też go dostałas.Agguś , kup im każdej ze 4 metry linki w pasmanterii i wyślij to się kłócić nie będą :wink: Quote
Agga Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Dlaczego akurat 4 metry linki? :o :wink: A tak swoją droga Lineczka moja to zrobiła sie wygodnicka. Mamusia link podesłała i dziecko wiedziało, że foty są. A samej się nie chce zajrzeć. Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agga napisał(a):Dlaczego akurat 4 metry linki? :o :wink: A tak swoją droga Lineczka moja to zrobiła sie wygodnicka. Mamusia link podesłała i dziecko wiedziało, że foty są. A samej się nie chce zajrzeć.no jakoś tak mi sie napisało że 4 , a co mało :-? 8) Quote
Recommended Posts