Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: Sara sprowadziła pana do parteru :lol:

No pewnie, niech pan wie kto rządzi. :lol:
:lol: :lol: kobiety górą 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

Linka napisał(a):
Zlokalizowałam nowe fotki, a nie widze do nich linka na swoim GG :-? :roll: zapomina się o córce tak? :cry: :cry:

co jakis czas sprawdzam czy sama tu potrafisz trafić. A jednak umiesz i czy az tak to bolało? :lol:

Posted

Agga napisał(a):
Linka napisał(a):
Zlokalizowałam nowe fotki, a nie widze do nich linka na swoim GG :-? :roll: zapomina się o córce tak? :cry: :cry:

co jakis czas sprawdzam czy sama tu potrafisz trafić. A jednak umiesz i czy az tak to bolało? :lol:
:wink: dobre dziecko zawsze trafi do domciu :wink: :lol:

Posted

Linka napisał(a):
Bolało.. mamusia mnei nei kocha :cry: :cry:

mamusia kocha. Tylko mamusia wróciła z zajęć (11h) jestem przeziebiona, zmeczona i źle sie czuje. I wybacz jak mamusi sie zapomniało. A tak swoja droga czasami sama tez mozesz zaglądnąć do Sarci

Alu kiedy do Opola zawitasz?

Posted

Nie wiem kiedy znów będę , ale pewnie nie szybciej jak Kuba będzie miał ferie to wpadnę na 1-2 dni , ale bez Ozzulca , bo do siostry nie mogę z nim więc dlatego tam nie bywam :-?

Guest bernulka
Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Dzien dobry!

Chcemy Sarcie 8)

A my sie podpisujemy pod tym ręcoma i łapoma :lol:

paździoszki

Posted

LAZY napisał(a):
A ja dostałam linka do tego tematu :lol: Piekne fotki sobie pooglądałam przed snem...a teraz idem lulu...kolorowych Saruniu :buzi:

No i dlaczego Lazy dostała a ja nie?! :cry: :cry: nie ma sprawiedliwości.. :cry: :cry:

Posted

Agguś, mnie tak jak Hanię stare psy zawsze wzruszją. Już nei takie żwawe, nie takie energiczne, własciwie całą ich radością stają sie ukochani ludzie... Sarcia jest prześliczna, wycałuj ja siarczyście w fafelki :D

Posted

Linka napisał(a):
LAZY napisał(a):
A ja dostałam linka do tego tematu :lol: Piekne fotki sobie pooglądałam przed snem...a teraz idem lulu...kolorowych Saruniu :buzi:

No i dlaczego Lazy dostała a ja nie?! :cry: :cry: nie ma sprawiedliwości.. :cry: :cry:

Hej!!

Siostra odezwij sie jak bedziesz...

Posted

Linka napisał(a):
LAZY napisał(a):

LAZy mowi o linku ktory dostała kilka dni temu. Ty też go dostałas.

Posted

Agga napisał(a):
Linka napisał(a):
LAZY napisał(a):

LAZy mowi o linku ktory dostała kilka dni temu. Ty też go dostałas.
Agguś , kup im każdej ze 4 metry linki w pasmanterii i wyślij to się kłócić nie będą :wink:

Posted

Dlaczego akurat 4 metry linki? :o :wink:

A tak swoją droga Lineczka moja to zrobiła sie wygodnicka. Mamusia link podesłała i dziecko wiedziało, że foty są. A samej się nie chce zajrzeć.

Posted

Agga napisał(a):
Dlaczego akurat 4 metry linki? :o :wink:

A tak swoją droga Lineczka moja to zrobiła sie wygodnicka. Mamusia link podesłała i dziecko wiedziało, że foty są. A samej się nie chce zajrzeć.
no jakoś tak mi sie napisało że 4 , a co mało :-? 8)