dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 :angel: :angel: :angel: Jasio jaki slodki chlopak z kartonu :D :angel: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 kochana Sarunia :calus: czekam na niespodziankę :multi: cola i popcorn juz stoi :D a co to za Jasio??? :angel: następca Agatki Elfiego Uszka??? :o Quote
Agga Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 A teraz czas na powrót do przeszłości. Przepraszam za jakoś zdjęć, ale robiłam zdjęcia zdjęciom bo skaner to działa jakby chciał a nie mógł :cry: HISTORIA Byłam piękna i młoda...ehhh kiedy to było. Teraz emeryturka... Kiedyś to ja potrafiłam takie pozy przyjmować Czasami siedziałąm tam gdzie nie powinnam ale co tam młodość to młodość Takie o to miałam wygody Ooooo moje ukochane kółeczko- niestety to przeszłość :cry: Waszeczko...tak Jasio to nastepca Agaci.... Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 noooooooooooooooooo nie moge Sarusia mlodusia jak kot po wyrkach lata :D sliczna i jaka umiesniona :D Quote
Agga Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 :iloveyou: Moja miłość - Bakster O tak sie spało- zero wstydu :lol: taki ze mnie urwis Czasami spałam na ziemi Konik? Spie dbsst stare dobre czasy... Quote
Agga Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Odpoczynek Ciekawe czy zauważycie co mam na uszku Ah te stare łózeczko...hihihi kiedys to ja je ładnie pani załatwiłam :lol: Od najmłodszych lat meczyła mnie fotografowaniem :evilbat: U pana na kolankach Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 o boziulku Sarunia smarkatek :angel: , cudowna jak i teraz Jasiek , szykowny karlusik :wink: /Kuba pyta czy takich chłopców w Avonie sprzedają 8) / Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 jakibym moja dziewczyne widziala :angel: boksie sa the best Quote
Agga Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Prawda, że jestem śliczna? Zgadnijcie gdzie jestem na balkonie Quote
Agga Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Jasiek , szykowny karlusik :wink: /Kuba pyta czy takich chłopców w Avonie sprzedają 8) / hahaha nie w AVONIE takich super nie maja... :lol: Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Jeżu kolczasty ona jest sliiiiiiiiiiiiiicznosciowa Quote
Agga Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Chciałam porobic kolejne zdjecia staroci...ale padły bakterie, a drugie sie juz łądują. Wiec jutro sie melduje z nowa porcja Sara z przeszłości. Kurcze tak oglądając te zdjęcia, to powiem szczerze łęzka mi się zakręciła w oku. Jak pomyslę, że ona juz taka stareńka. Ze coraz bardziej nie domaga :cry: Jakos mi sie przykro zrobiło :cry: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Agga'] Ah te stare łózeczko...hihihi kiedys to ja je ładnie pani załatwiłam :lol: haha, łapeczki ułożyła jak wytrawna modelka :D :D buziaczek dla Sarci :buzi: Quote
00000 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A moja sąsiadka kupiła małego boksia :D Ma na imię Maks i ma osiem tygodni..... 8) I spotykamy się teraz na spacerkach koło naszego domu. Maksiu jak widzi Pagaja to ciągnie do niego jak Husky :lol: A potem zaczyna się zabawa, która polega na ciągłym pilnowaniu, żeby mu Pagaj przypadkiem nie przetrącił kręgosłupa łapką.... :wink: Przy najbliższej okazji postaram się zrobić zdjęcia Maksiowi i pokażę go tutaj. Quote
Agga Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 HISTORIA- Powrót do przeszłości. (przepraszam za jakość fotek) Za dawnych czasów tu spałam. No zgadnijcie kto jest na zdjęciu z Sara :lol: W oczekiwaniu na jedzinko Właziłam na drzewko Potwór z Opolskich wód COś tam widze. Zanurkować czy nie :roll: Quote
dbsst Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 jaka slodziasta :D Pagaj koniecznie utraf Maxsia plizzzzzzzz Quote
Agga Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 KIedys to ja tak szalałam jak teraz Szpileczka :cry: :lol: Damulka Gremlinek Sara z siostra Teraz drugi boczek Ale mam wygodna poduche ALu to ja bosze ale dziecko :lol: Quote
Agga Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Typowa pozycja Sary Siedze a ta znowu pstryka Pełna powaga Wygibasy Kuleczka Quote
Agga Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 przebrali mnie wygladam uroczo prawda? Na spacerkuto były czasy Mam piłeczke ah co za spojrzenie No który pies tak potfari Pierwsza cieczka i sexi majteczki Quote
Recommended Posts