Agga Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 JUż wam powiem co ona robiła i dlaczego ma taka minę. Otóż Sarcia została przyłapana jak sie czochrała inaczej mowiąc po naszemu tarła pyskiem o łózeczko. :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Boziu, Boziu jaka ona przekofana jest, taki większy :angel: Quote
dbsst Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Agga']Mrówciu rozwin swoją myśl: "Jaki pan taki kram" dbsst wypraszam sobie ...MENEl :evilbat: hahah no dobLa menelica :lol: Quote
Agga Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 No nie dbsst sarcia chyba focha zarzuci :lol: Quote
dbsst Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Agga napisał(a):No nie dbsst sarcia chyba focha zarzuci :lol: hahahahaha nie wierze pewnie zaraz sie zjawi u swjej kumpeli menelicy Szpilki i zaczna łikendowa balange hahahaha Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):No nie dbsst sarcia chyba focha zarzuci :lol: hahahahaha nie wierze pewnie zaraz sie zjawi u swjej kumpeli menelicy Szpilki i zaczna łikendowa balange hahahaha :lol: :lol: i obie przyjadą do mnie :wink: Sarcia z chrupkiem MIODZIO :angel: Quote
Agga Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Hahah no nie....to sie zapowiada niezła impra meneli... Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Agga napisał(a):Hahah no nie....to sie zapowiada niezła impra meneli... :wink: pokój wolny Kuba u babci :wink: :lol: :lol: Ozzy zaprasza 8) Quote
Agga Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 NO dziewczyny robic miejsce dla emerytki :lol: Quote
anetta Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Lo rany, jakie oczy i wogole Sara super wyszla :lol: :lol: :lol: :lol: tego jeszcze nie bylo :lol: Quote
Agga Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 ahhah bo boksery juz takie kochane są i tak pieknie wygladaja na foteczkach DObranoc Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 To już koniec foteczek :( Dogobranoc :wink: Quote
Agga Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Nom juz wróciłam z wykładów. Pierwsze co to po aparat i cyknełam hmmm znowu mi wyszło chyba 3 foty:P No juz zaczyna mi foty robic Ale mam piękny, szczery uśmiech Quote
Agga Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 No tak tak A potem bedzie, że to ja nie daje zdjęć... :wink: A wam sie nie chce ogladać :-? Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Agga']Nom juz wróciłam z wykładów. Pierwsze co to po aparat i cyknełam hmmm znowu mi wyszło chyba 3 foty:P No juz zaczyna mi foty robic Ale mam piękny, szczery uśmiech ale się Sara ucieszyła na Twój widok :wink: :lol: Quote
Agga Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Hmmmm nom mine ma zawodową... :lol: Quote
Linka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Sarcia wygląda jak po pozycji bocznej ustalonej :lol: :wink: Quote
Agga Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 ahhahh ona na tym zdjęciu nie wygląda na zadowoloną 8) Quote
LAZY Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 buahahahha....normalnie roześmiałam sie do łez z tego uśmiechu!!! :angel: :angel: Quote
Koma Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Agga'] No nie mogę, to jest niesamowite... :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Tora Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 super... popieram przedmówczynie... i kto powiedział, że psy nie mają mimiki buźki? ;) Quote
mrowka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='LAZY'] buahahahha....normalnie roześmiałam sie do łez z tego uśmiechu!!! :angel: :angel: hahahahah suuper zdjecie!! :lol: :lol: Aggus chodzilo mi o tego menela :oops: :evilbat: :lol: :wink: Quote
Agga Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Mróweczko sprawa menela czy meneli zakonczona. Trzy psie manele bawiły sie u Alicji na imprezie :lol: Quote
Recommended Posts