dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Linka']hahahah guziczek :lol: :oops: dbsst ta Twoja malutka niunia wazy 28 kg Nioo to nie dużo przecież :roll: eeeeeeeetam co to dla mnie takiego bysiorka 28kg ;) jak to cisza ja jestem ale musialam zasmiecic swoj topik zdjeciami zeby nie bylo ze nie daje fot albo ze malo daje (chociaz tak napewno bedzie :evilbat: ) Quote
XXL Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Linka']hahahah guziczek :lol: :oops: dbsst ta Twoja malutka niunia wazy 28 kg Nioo to nie dużo przecież :roll: eeeeeeeetam co to dla mnie takiego bysiorka 28kg ;) jak to cisza ja jestem ale musialam zasmiecic swoj topik zdjeciami zeby nie bylo ze nie daje fot albo ze malo daje (chociaz tak napewno bedzie :evilbat: ) :) fotki fotki fotki :P Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='XXL'][quote name='dbsst'][quote name='Linka']hahahah guziczek :lol: :oops: dbsst ta Twoja malutka niunia wazy 28 kg Nioo to nie dużo przecież :roll: eeeeeeeetam co to dla mnie takiego bysiorka 28kg ;) jak to cisza ja jestem ale musialam zasmiecic swoj topik zdjeciami zeby nie bylo ze nie daje fot albo ze malo daje (chociaz tak napewno bedzie :evilbat: ) :) fotki fotki fotki :P zgadzam sie z przdmowca FOTKI FOTKI FOTKI Quote
anetta Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 JAka mina http://img489.imageshack.us/img489/1248/new0067po.jpg :puppydog: :lol: Quote
Agga Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Hahah dbsst Ty wstawiaj foty Szpilosławy bo ja tu tesknie za tym urwipołciem :lol: dbsst wsiadaj w pociag bierz Szpile i jedź do mnie. Bedziesz miała lepiej niz w domku... 8) Quote
AnTu Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 moze fotki byly by lepsze bez lampy blyskowej... Quote
Agga Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 AnTu napisał(a):moze fotki byly by lepsze bez lampy blyskowej... moze i by były ale jak ja robie zdjęcia to z biegu i nigdy nie pamietam,żeby ja wyłaczyć...Oni tak o te foty wołaja hihihi.... Ale sprubuje nie zapomnieć i wyłacze lampe...jak znajde instrukcje hahaah... :lol: Quote
AnTu Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 hehe spoko:) bo tak to psinka po oczach obrywa:P i troszku przeswietlone sa Quote
Agga Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 ahhaahh Antu ty sie nie martw psem przez 11 lat sie zdążyła przyzwyczaić... :lol: Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Agga']Hahah dbsst Ty wstawiaj foty Szpilosławy bo ja tu tesknie za tym urwipołciem :lol: dbsst wsiadaj w pociag bierz Szpile i jedź do mnie. Bedziesz miała lepiej niz w domku... 8) hehehehehe spooooooooko pakuje sie i lece :D :angel: Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga']Hahah dbsst Ty wstawiaj foty Szpilosławy bo ja tu tesknie za tym urwipołciem :lol: dbsst wsiadaj w pociag bierz Szpile i jedź do mnie. Bedziesz miała lepiej niz w domku... 8) hehehehehe spooooooooko pakuje sie i lece :D :angel:zabierz Emila to będzie wiecej fotek :wink: Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 hahaha bez Emila t ja sie nie ruuuuuuuuuuszam ;) Agga szykuj sie ;) Quote
Agga Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 hahaah dbsst oki doki moja droga ....czekam na Was.... Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Agga napisał(a):hahaah dbsst oki doki moja droga ....czekam na Was.... tylko szykuj jakis lod pic bedziemy wezme szampana ;) Quote
Agga Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 dbsst zobacz jak Sarcia czeka na Ciebie. Oki lód bedzie... Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 oj moja malunia kochana jak na debe czeka :D Quote
Agga Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 wiem dbsst, że CI mało jutro porobie fotasy :lol: Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Agga napisał(a):wiem dbsst, że CI mało jutro porobie fotasy :lol: juuuutro czemu dopiero jutro Quote
LAZY Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):wiem dbsst, że CI mało jutro porobie fotasy :lol: juuuutro czemu dopiero jutro Jutro juz niedługo.... :lol: zaledwie godzinka i parę minutek! :evilbat: Quote
Recommended Posts