dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 o jaaaa to drugie :angel: :angel: :angel: siupel :D Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 [quote name='Agga']wiedziałam, ze sie spoodba :lol: to WIECEJ TZ mnie nie rzpieszcza to moze Ty mnie porozpieszczasz ;) wiecej najlepiej w 3 :D Quote
Agga Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 I nowiniki: CHiwlka zadumy...bo dzidzia spi... Pani cos spadło moze nie zauwazy: SPie... Spałam: ALe ma jezorek: Ide sobie: Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 buuuuuuuuuhahahaha boshe jaki ona ma ozorek :o hahaha super ale mnie oczywiscie MALO ;) Quote
Agga Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 tey dbsst czy ja ci kiedys dogodze siostro..hahahaah... Ciesze sie ze moja niunia sie podoba...boshe jak ja ja kocham :D Quote
LAZY Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 dbsst napisał(a):hahaha Agga watpie mnie zawsze malo ;) A coś Ty taka niewyżyta??? :o TZ Cię zanidebuje czy cos? :lol: :evilbat: Quote
mrowka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Sarcia slicznotka!! :angel: :angel: 5 zdjecie super :lol: :lol: Wysciskaj ja od nas :angel: Quote
ASA Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Cudofny pies, a jaki fotogeniczny...... A moge zapytac co ona ma na nozce??? bom ciekawa jestem. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Pozdrowienia Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Lazy ja jestem uzalezniona od pieknego ;) a moj TZ no coz napewno nie ma takiego ozorka ;) Quote
Agga Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 ASA napisał(a):Cudofny pies, a jaki fotogeniczny...... A moge zapytac co ona ma na nozce??? bom ciekawa jestem. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Pozdrowienia WItaj To co Sara ma na łapie to tłuszczak...Nie usuwamy tego Sarcia jest w podeszłym wieku ma prawie 11 lat i na pewno za słabe serduszko... :cry: Quote
Agga Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 I nastpena porcja, dbsst specjalnie dla ciebie: Zabrali mi dziecko: Quote
LAZY Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Cudenko....jak ladnie wygląda z tym maluszkiem... Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Agga :buzi: :D :D :D :D :D :angel: cudenka normalnie :iloveyou: ta pare :D siupel szczegolnie dwa Łobuziaki na wyrku i jeden Łobuziak pod stolem hihihi Quote
Agga Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 ciesze sie ze sie wam podobaja dziewczynki...ja juz nie moge ich oderwac od siebie...jedna druga zaczepia...czasami umieram juz ze smiechu... :lol: Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 a to mlodsze malenstwo ma takie Elfie Ucho jak ja :D Quote
ASA Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Dzieki za odpowiedz. Terz kiedys mialam pieska z guzem na sutkach ale wet mi nie powiedzial ze piesek jest za stary na narkoze, a na pewno byl mial 17lat..... Quote
Agga Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 dbsst napisał(a):a to mlodsze malenstwo ma takie Elfie Ucho jak ja :D ahhaahh piekne uszka ma :lol: ASA wiec dlatego nie ruszamy juz tego u Sary :cry: Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 no pewnie ze sliczne bo Elfie czyli takie jak moje bo ja jestem Elf eh wydalam swoj sekret ;) Quote
Agga Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 dbsst napisał(a):no pewnie ze sliczne bo Elfie czyli takie jak moje bo ja jestem Elf eh wydalam swoj sekret ;) czyli wygladasz uroczo 8) Quote
Recommended Posts