Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
Tak dbsst twoje cudeńko ma dzis bardzo śmierdzący dzien.... :lol: Ja nie wiem gdzie ona te bzole trzyma :lol: :wink:

w uszach w uszach te smrodziuchy to az z uszu ida ;) :lol:

Posted

Hhmmmm zainstalowałam sobie program Paint Shop Pro...ALe znajomy tak nam zrobił ze podzielił komp na pulpity kazdego uzytkownikaZeby zainstalowac jaki kolwiek program musze zawsze wchodzić konto Administratora bo inaczej sie nie da. I teraz smiac mi sie chce i płakac bo na koncie administratora działa a na moim niet...Grrrr...Niech tylko znajomy sie zjawi kurna :evilbat: :lol: Ja kcem tak jak było kiedys no...
Program po angielsku ale sie naucze i beda ozdobione foty.

O coś takiego mi wyszło...

Posted

[quote name='Agga']Hhmmmm zainstalowałam sobie program Paint Shop Pro...ALe znajomy tak nam zrobił ze podzielił komp na pulpity kazdego uzytkownikaZeby zainstalowac jaki kolwiek program musze zawsze wchodzić konto Administratora bo inaczej sie nie da. I teraz smiac mi sie chce i płakac bo na koncie administratora działa a na moim niet...Grrrr...Niech tylko znajomy sie zjawi kurna :evilbat: :lol: Ja kcem tak jak było kiedys no...
Program po angielsku ale sie naucze i beda ozdobione foty.

O coś takiego mi wyszło...

sloooooooodziaste

Posted

No tak trzeba foty dac....Bo sie juz Sara nie interesuja...Ona i tak ma pare stałych wielbicieli...

A zapomniałabym szwy sciagnięte, wet zadowolony. Jak jechalismy do weta Sara sie tak panicznie trzesła z nerwów. DO gabinetu wlazła bez problemu. Ale na stole dostała takiej trzęsiawki ze cały stół sie trzasł... :o

Spie przed wizyta u weta... :roll: