Agga Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Tak dbsst twoje cudeńko ma dzis bardzo śmierdzący dzien.... :lol: Ja nie wiem gdzie ona te bzole trzyma :lol: :wink: Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Agga napisał(a):Tak dbsst twoje cudeńko ma dzis bardzo śmierdzący dzien.... :lol: Ja nie wiem gdzie ona te bzole trzyma :lol: :wink: w uszach w uszach te smrodziuchy to az z uszu ida ;) :lol: Quote
Agga Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 ahahahah na to nie wpadłam :o To spryciara zniej :o :lol: Quote
asiunia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Hej!! Sarcia!!! :angel: Piekna jak zawsze :angel: Quote
Agga Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Hhmmmm zainstalowałam sobie program Paint Shop Pro...ALe znajomy tak nam zrobił ze podzielił komp na pulpity kazdego uzytkownikaZeby zainstalowac jaki kolwiek program musze zawsze wchodzić konto Administratora bo inaczej sie nie da. I teraz smiac mi sie chce i płakac bo na koncie administratora działa a na moim niet...Grrrr...Niech tylko znajomy sie zjawi kurna :evilbat: :lol: Ja kcem tak jak było kiedys no... Program po angielsku ale sie naucze i beda ozdobione foty. O coś takiego mi wyszło... Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ślicznościowe foty naszej szalejacej Sarci :angel: Agga ona teraz bryka jak Szpilkowa , co boxio to boksio .Boxie są The Best 8) :lol: Quote
Agga Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Teraz to ona wraca do formy....ahhahh no nie Szpili to ona nie pobije.... :lol: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 SARCIA :angel: SARCIA :angel: SARCIA :o :o :o rozbrykana jak moj Mejk! :lol: :lol: Aggus :klacz: piekna rameczke zrobilas! :lol: :lol: Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 No! Widac, ze sunia wraca do zdrowia w błyskawicznym tempie! :angel: Quote
Agga Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Ale wole ja taka rozbrykana niz taka biadna jak przez ostatnie czasy JUtro porobie znowu foteczki Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Agga']Hhmmmm zainstalowałam sobie program Paint Shop Pro...ALe znajomy tak nam zrobił ze podzielił komp na pulpity kazdego uzytkownikaZeby zainstalowac jaki kolwiek program musze zawsze wchodzić konto Administratora bo inaczej sie nie da. I teraz smiac mi sie chce i płakac bo na koncie administratora działa a na moim niet...Grrrr...Niech tylko znajomy sie zjawi kurna :evilbat: :lol: Ja kcem tak jak było kiedys no... Program po angielsku ale sie naucze i beda ozdobione foty. O coś takiego mi wyszło... sloooooooodziaste Quote
Agga Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 No tak trzeba foty dac....Bo sie juz Sara nie interesuja...Ona i tak ma pare stałych wielbicieli... A zapomniałabym szwy sciagnięte, wet zadowolony. Jak jechalismy do weta Sara sie tak panicznie trzesła z nerwów. DO gabinetu wlazła bez problemu. Ale na stole dostała takiej trzęsiawki ze cały stół sie trzasł... :o Spie przed wizyta u weta... :roll: Quote
BoJa2 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Biedna zestresowana Sarcia :cry: Dobrze,że ma to już za sobą Quote
Agga Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Tak naszczęście to już za nami...Mam nadzieje, ze te guzki nie odrosna, a te co jeszcze zostały nie urosną... Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 yeeeeeahhhh :klacz: dzielna Sarcia :angel: teraz będzie jużwszystko dobrze :drinking: :drinking: :drinking: Quote
00000 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Cieszę się bardzo, że Sarcia ma się dobrze!!!!!!!! :angel: Quote
LAZY Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Bardzo się ciesze!!! Pagaj a gdzie Twoja relacja z egiptu i foty??? :evil: Quote
00000 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='LAZY'] Pagaj a gdzie Twoja relacja z egiptu i foty??? :evil: Aaaaaaaaaaaaa............... Quote
LAZY Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='LAZY'] Pagaj a gdzie Twoja relacja z egiptu i foty??? :evil: Aaaaaaaaaaaaa............... I co teraz???? :evil: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Jojkuś, jojkuś jaka ona słodziutka :angel: Wielki buziaczkek w pycholek Saruni :buzi: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 dawajjjjjjjjjjjjjj :angel: :angel: :angel: Quote
Justa Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Piekna Sarunia ! i wraca do zdrówka ! :angel: wycałuj odemnie :calus: Quote
Recommended Posts