Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już śpiesze z informacjami.
U weta byłyśmy po 12. Sara nic nie podejrzewała.
DOstała głupiego jasia. W tym czasie pan doktor wygolił jej tego guza oraz drugiegi i łapke na wenflon. Głupi jasio powoli zaczynał działać. Cały czas byłam przy niej i moja mama tez.
Głupi jasio zadziałał i w tym samym momencie Sarcia dostała narokoze. Pan doktor wszystko mi mówił co i jak. Lekka narokoza była. Nawet zaproponował, że jak chce moge zostac podczas operacji, ale wolałam wyjść. Ukochałam moja Sarcie dałam buzki i zostawiłam w dobrych rękach. Wyszłysmy na zewnątrz. Szczerze mówiąć jak sie z nią eostawałąm ledwo łzy pwstrzymywałąm :cry:.
Jak wróziłysmy była już zszywana. Wet pozwolił wejść. Wszystsko mi wytłumaczył. To był nowotówr-tłuszczak duzych rozmiarów. Ten większy ważył 25 dkg(zważył). Powiedział, że podczas operacji zaczęła mu sie wybudzać, wiec dostała jeszcze małą dawkę. Powiedział, że wyciał wszystko co tam było mozliwe. Przy okazji porzadnie pazury obciał.
Ładnie ja wyczyscili rany sasprajowali. Ma sporo szwów, wyglada mało estetycznie ale dzięki Bogu udało sie :angel:
POtem wet pomógł mi ja do auta zapakowac. I do domciu. Z mama zaniosłysmy ja do domu. PO jakims czasie wstała i na chwiejnych łapach poszła do innego pokoju ale wróciła i poszła spac. Musiałąm isc potem do pracy, wiec moja mama z nia została. Jak wróciłam do domu wiecie co najwspanialsze co mogło mnie spotkac mój pies na 4 łapach koło stołu stał i szczekał i ten merdający kikut. CO za radość :lol:

Przetrwałyśmy!!!....18 idziemy na ściaganie szwów...

Dziekuje Was z całego serca za trzymanie kciuków i przesyłanie dobrych fluidów :calus: Sara przezyła mega buziola :calus:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny starałam sie byc spokojna. ALe same wicie jak to jest. No serce boli...Teraz sobie spi przykryta kocykiem. A zapomniałam dopisac. Sarcia wazy teraz 28kg.
Jak juz była na chodzie i jak poszła do pokoju rodziców to jak myslicie co chciała zrobic....Wejść im na łózku. Tylko ze jeszcze głowa nie współpracowała z dupcią i łapami :lol:

Posted

Agga napisał(a):
Dziewczyny starałam sie byc spokojna. ALe same wicie jak to jest. No serce boli...Teraz sobie spi przykryta kocykiem. A zapomniałam dopisac. Sarcia wazy teraz 28kg.
Jak juz była na chodzie i jak poszła do pokoju rodziców to jak myslicie co chciała zrobic....Wejść im na łózku. Tylko ze jeszcze głowa nie współpracowała z dupcią i łapami :lol:
Agguś wiemy , wiemy :-? wiemy więcej..... :(
Sarcia wygląda na cięższą 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Agga napisał(a):
Sara juz w porzadku. Dzis chwila nie uwagi i sobie zlizała rane jedna.
8) pedantka chciała sprawdzić czy równo poszyli :wink: :lol:

Ona jest nie samowita. Dzis lezałam koło niej i nie mogłam sie na ten pyszczek napatrzyc. jakbym przez 11 lat nie mogła sie napatrzec :lol:

Własnie byłyśmy na sikanku...
Kurcze czekam, aż siosra wróci z Anglii bo mi zabrałą aparat. Chciałabym Sarze foty porobic...

Posted

Agga napisał(a):
Agga napisał(a):
Sara juz w porzadku. Dzis chwila nie uwagi i sobie zlizała rane jedna.
8) pedantka chciała sprawdzić czy równo poszyli :wink: :lol:

Ona jest nie samowita. Dzis lezałam koło niej i nie mogłam sie na ten pyszczek napatrzyc. jakbym przez 11 lat nie mogła sie napatrzec :lol:

Własnie byłyśmy na sikanku...
Kurcze czekam, aż siosra wróci z Anglii bo mi zabrałą aparat. Chciałabym Sarze foty porobic...
a to siostra niedobra , Anglia nie zając a Sara potrzebuje foty na dogo :wink: :lol:

Posted

Dobrze, ze wszystko jest ok!!!! Ciesze sie bardzzooo :angel: :angel: Wysciskaj Aggus moja kochana Sarcie :calus:
Mam nadzieje, ze Sarcia szybko wroci do siebie i nie bedzie ani sladu ze jets po operacji :drinking:

Posted

a to siostra niedobra , Anglia nie zając a Sara potrzebuje foty na dogo :wink: :lol:

Hahah pojchali na mecz...I mnie bez aparatu zostawili :evilbat:

Posted

Agguś, my widziałyśmy opisiki na gg i też 3małyśmy kciuki za Sarunie !!! :angel:

Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze siem skończyło !!! Ucałuj dzielną psineczkę od nas :calus:

i czekamy na fotki :)

Posted

Jeszcze raz naprawde Wam dziękuje....

Zdjecia to beda pewnie w niedziele bo jak siora wróci to z masa zdjeć zanim mi odda aparat to bedzie niedziela... 8)