Agga Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Dzieki Alu Sara dzis wyjatkowo pałała do mnie miłością. Jak tylko przyszłam z pracy, chciała mi na kolankach siedziec, buziaczki dawac, mruczała na mnie. Wogóle wielka miłość :calus: Tak sobie leżę...i czekam hmmm na co ? Za raz cos wykombinuje Taki ze mnie kochany urwisek Quote
Agga Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Uwazaj kochana ! DO ataku!Nawet nozka jest na zdjeciu :lol: Chciała mi wejsc do aparatu Quote
Linka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 co tu duzo pisac.. :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :calus: Quote
Agga Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 LAZY napisał(a):Kazano pytac to pytam...Co to? :o :wink: LAZy jesteś niemożliwa :lol: Quote
00000 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 LAZY napisał(a):Kazano pytac to pytam...Co to? :o :wink: No właśnie... co to? ........... :wink: Quote
Agga Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 BABY ja wam zaraz dam w ucho :evilbat: :stupid: :shake: :roflt: Quote
00000 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 A czyje? Moje czy Lazy??? :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Pagaj napisał(a):A czyje? Moje czy Lazy??? :lol: :lol: :lol: Każda w jedno ucho dostanie :lol: Quote
LAZY Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Agga napisał(a):Pagaj napisał(a):A czyje? Moje czy Lazy??? :lol: :lol: :lol: Każda w jedno ucho dostanie :lol: To ja poprosze w to mniejsze coby sie wyrównało :wink: Pagaj a Ty sie wyjazdem nie chwalisz??? :evil: Quote
00000 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 LAZY napisał(a): Pagaj a Ty sie wyjazdem nie chwalisz??? :evil: Yyyyyy.... pochwale się, pochwalę, jak tylko skończę to, w co się wrobiłam 8) :lol: Mam ponad 550 zdjęć... masakra.... :wink: :lol: :lol: :lol: Postarams ię wyselekcjonować max. 120 :D Ja poproszę w ucho prawe. I delikatnie, bom wrażliwa woman :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Kobieto to sie streszczaj z tą selekcją! Ja chcę zobaczyc jak ten Egipt wygląda w oku Twego aparatu... :) Quote
00000 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Streszczam się jak tylko mogę... 8) Może jutro wystartuję :wink: :D Quote
LAZY Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Pagaj napisał(a):Streszczam się jak tylko mogę... 8) Może jutro wystartuję :wink: :D No to brzmi zdecydowanie lepiej! Quote
00000 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 LAZY napisał(a):Pagaj napisał(a):Streszczam się jak tylko mogę... 8) Może kiedyś wystartuję :wink: :D No to brzmi zdecydowanie lepiej! Też tak sądzę! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Pagaj tylko sie nie pomyl i tu nie zapodawaj zdjec...hihihihi..... Oj baby jak ja was lubie chodz mi czasami dokuczacie -->LAZY :lol: Quote
LAZY Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Agga napisał(a):Pagaj tylko sie nie pomyl i tu nie zapodawaj zdjec...hihihihi..... Oj baby jak ja was lubie chodz mi czasami dokuczacie -->LAZY :lol: Kto tu komu dokucza? To nie ja rozsyłam antysexualne zaklęcia :evil: :wink: Quote
Agga Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):Pagaj tylko sie nie pomyl i tu nie zapodawaj zdjec...hihihihi..... Oj baby jak ja was lubie chodz mi czasami dokuczacie -->LAZY :lol: Kto tu komu dokucza? To nie ja rozsyłam antysexualne zaklęcia :evil: :wink: haahahah ja tez je dostałam a ty mnie teraz szantazujesz :lol: Zaraz sie mod doczepi.... ( jak sie doczepi to mu tez zaklecie wysle) :lol: Quote
Agga Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Teraz moge Wam napisac, bo juz jest wszystko ustalone. Sara bedzie miała usuwany ten guzek na lapie. :cry: Mama dziś dzwoniła do ojca naszej wetki. Jestesmy umówieni na wtorek na godzine 13:00. A ja nie moge jechac kurde, bo na 14:00 do pracy ide...Mama z tata pojadą....Tak się boje o nią. Nie bedzie mnie przy niej, a zawsze jestem. To będzie nerwowy dzien... :roll: :cry: Quote
Alicja Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Agga napisał(a):Teraz moge Wam napisac, bo juz jest wszystko ustalone. Sara bedzie miała usuwany ten guzek na lapie. :cry: Mama dziś dzwoniła do ojca naszej wetki. Jestesmy umówieni na wtorek na godzine 13:00. A ja nie moge jechac kurde, bo na 14:00 do pracy ide...Mama z tata pojadą....Tak się boje o nią. Nie bedzie mnie przy niej, a zawsze jestem. To będzie nerwowy dzien... :roll: :cry:Agguś już zaczynam trzymać kciuki :wink: :kciuki: Quote
Agga Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Nie dziękuje...Ale kciukasy się przydadzą :roll: Jeszcze sie tak nie bałam :cry: W poniedziałek porobie foteczki ostatnie z guzkiem a potem jak nowo narodzona bedzie :D Quote
Alicja Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Agga napisał(a):Nie dziękuje...Ale kciukasy się przydadzą :roll: Jeszcze sie tak nie bałam :cry: W poniedziałek porobie foteczki ostatnie z guzkiem a potem jak nowo narodzona bedzie :Doj potem to nam zgrabną nóżką kankana powywija :wink: Quote
anetta Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Agga :kciuki: :kciuki: Alicja hahahaha agga, juz raz sie pytalam na offie ale chyba nie widzialas ;) Gdzie prace znalazlas? Quote
Agga Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 anetta napisał(a):Agga :kciuki: :kciuki: Alicja hahahaha agga, juz raz sie pytalam na offie ale chyba nie widzialas ;) Gdzie prace znalazlas? Trzymajcie.... Anteko przepraszam - faktycznie chyba nie zauwazyłam...ale ja chyba nawet na offi gdzies pisałam ze mam prace... Prace mam w szkole muzycznej- dbam o czystosc w szkółce 8) Quote
anetta Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Eeee to fajnieee :) przy okazji mozesz sobie posluchac muuuzyki :lol: Quote
Recommended Posts