Agga Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 upsss nie wie...ale tam na jedym całkiem dobrze wyszła jako nieboszczyk :lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Agga napisał(a):upsss nie wie...ale tam na jedym całkiem dobrze wyszła jako nieboszczyk :lol: :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A tu znowu nic :evil: :roll: 8) tak jak u ciebie :lol: Tylko tu sie nie spiewa o jakis mikołajkach :lol: JUtro beda foty, bo zaimerzam pomolestowac moja Sarcie aparacikiem. Melduje, że Agacie przeziębiona :roll: : Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A tu znowu nic :evil: :roll: 8) tak jak u ciebie :lol: Tylko tu sie nie spiewa o jakis mikołajkach :lol: JUtro beda foty, bo zaimerzam pomolestowac moja Sarcie aparacikiem. Melduje, że Agacie przeziębiona :roll: :Agguś zajrzyj do Ozzulca :lol: :lol: :lol: ty byłaś w topiku Mani i Gezia :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A tu znowu nic :evil: :roll: 8) tak jak u ciebie :lol: Tylko tu sie nie spiewa o jakis mikołajkach :lol: JUtro beda foty, bo zaimerzam pomolestowac moja Sarcie aparacikiem. Melduje, że Agacie przeziębiona :roll: :Agguś zajrzyj do Ozzulca :lol: :lol: :lol: ty byłaś w topiku Mani i Gezia :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sprawdxam twa czujność :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A tu znowu nic :evil: :roll: 8) tak jak u ciebie :lol: Tylko tu sie nie spiewa o jakis mikołajkach :lol: JUtro beda foty, bo zaimerzam pomolestowac moja Sarcie aparacikiem. Melduje, że Agacie przeziębiona :roll: :Agguś zajrzyj do Ozzulca :lol: :lol: :lol: ty byłaś w topiku Mani i Gezia :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sprawdxam twa czujność :lol:ha ha przed kolejnym Zlotem Dogomaniaków 8) :lol: :lol: Quote
LAZY Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 No widzę, ze siostra się nie obijała..i sesja zdjeciaowa z przyjaciółka się udała :) Quote
Agga Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 ALu....ja Ci przyszłorocznego zlotu nie odpuszcze...normlanie Bede pchała twój balkonik jak bedzie trzeba :lol: LAZY no widzisz ja jak mowie to zawsze jest... :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agga napisał(a):ALu....ja Ci przyszłorocznego zlotu nie odpuszcze...normlanie Bede pchała twój balkonik jak bedzie trzeba :lol: LAZY no widzisz ja jak mowie to zawsze jest... :lol:o nie moja droga ja moich szlachetnych nóg nie będę męczyć , wózek albo na barana :wink: Quote
Agga Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):ALu....ja Ci przyszłorocznego zlotu nie odpuszcze...normlanie Bede pchała twój balkonik jak bedzie trzeba :lol: LAZY no widzisz ja jak mowie to zawsze jest... :lol:o nie moja droga ja moich szlachetnych nóg nie będę męczyć , wózek albo na barana :wink: No dobra z dzika rozkosza popcham ten wózeczek ze stoku :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):ALu....ja Ci przyszłorocznego zlotu nie odpuszcze...normlanie Bede pchała twój balkonik jak bedzie trzeba :lol: LAZY no widzisz ja jak mowie to zawsze jest... :lol:o nie moja droga ja moich szlachetnych nóg nie będę męczyć , wózek albo na barana :wink: No dobra z dzika rozkosza popcham ten wózeczek ze stoku :lol:o niewdzięczna 8) ale mnie w tym wózeczku nie bedzie :-? Ja jak w dobrym horrorze stanę za tobą i zepchnę cię za jeździdłem 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 8) :lol: oj nie lubi Sarcia focenia oj nie :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Kobieto zlituj sie A tak wysoko główke zadzieram Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Agga ale sie Sarci dla nas narazasz , to się nazywa poświęcenie 8) :lol: :lol: Ale Sarcia koffana :calus: Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Wow i jaka teraz zadowolona 8) A siostra podobna do ciebie 8) Quote
Linka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Sarunia :angel: :angel: :angel: widze sesja z ciocia tym razem 8) :D Quote
Magda-Amir Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Agga napisał(a):Patrzcie co ze mną robią :evilbat: słodkie zdjęcie :lol: :lol: tak meczyc bidna sunke :evilbat: :lol: Quote
Agga Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Sarcia przesyła dla Was buziaki :calus: Quote
Recommended Posts