Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Agga napisał(a):Jedno małe zdjecie: Sarunia czyścioszek :wink: Quote
Agga Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 dbsst dzięki kochana :calus: Dzis Agacia bedzie na działeczce u nas wiec porobie zdjęcia. I moze nawet nam zrobią jakies foty. mam chwile bo moj gość znwouw WC siedzi :lol: WIec wstawie te foteczki Sarci nie udało mi sie uciec przed paparazzi :evilbat: Jestem wielkim czyscioszkiem, nie potrzebny mi proszek do prania czy mydełko :lol: A wy tak nie umiecie- dotknąć językiem noska :lol: Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Agga napisał(a):dbsst dzięki kochana :calus: Dzis Agacia bedzie na działeczce u nas wiec porobie zdjęcia. I moze nawet nam zrobią jakies foty. mam chwile bo moj gość znwouw WC siedzi :lol: WIec wstawie te foteczki Sarci nie udało mi sie uciec przed paparazzi :evilbat: Jestem wielkim czyscioszkiem, nie potrzebny mi proszek do prania czy mydełko :lol: A wy tak nie umiecie- dotknąć językiem noska :lol: może chodzi czytać prasę 8) :wink: Akrobatyczny jęzorek Sarcia ma :wink: Quote
Agga Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 O taka jestem dumna ALe sie nudze :roll: o cholera ale mi sie morda drze :o :lol: :oops: No macie foteczki...i podziwiajacie :lol: Wyszedł z WC - prasa przeczytana... :lol: Quote
Magda-Amir Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 śliczna Sarcia jeeeeest :D :D :D Quote
Agga Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 dbsst specjalnie dla ciebie leże sobie w hamaczku Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 :evil: tak wszystko dla dbsst a MY TO CO :( :bigcry: Quote
Agga Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Mam takie wielkie wiadereczko Wiem do czego służy grzebyczek I wiem do czego słuzy kubeczek :drinking: nie Teletubisie nie sa smaczne :x ALU KOCHANA A TO DLA CIEBIE!!!!!!!!!!!!! :angel: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Agguś :calus: :calus: dla Ciebie i Agatki :P Quote
LAZY Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ile fot??? :o Jestem bardzo mile zaskoczona! :lol: Quote
Agga Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 LAZY napisał(a):Ile fot??? :o Jestem bardzo mile zaskoczona! :lol: NO widzisz Lazy - ja jeszcze potrafie zaskakiwać... :lol: Kurna potrzebuja zamrazalke na mieso z barana. MOja zamrazalka wyzionełą ducha :evilbat: Tez nie miała kiedy :evilbat: Quote
dbsst Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Boże jakie wspaniale foty Agga dziekuje Agacia miala przewspaniala sesje :D odrazu mi sie wiosennie i cieplo na duszy zrobilo i te koorki moja Pszczoleczka kochana :D :buzi: Quote
Agga Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Nikt nie chce do Saruni zaglądac... Widzisz staruszko do czego to doszło.... Jestesmy nie kochane. Młode to maja powodzenie... :cry: Chodz piesuniu, pancia ukocha... Quote
Linka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mało fot to i ludzi mało zagląda :roll: Jestesmy nie kochane. Młode to maja powodzenie... Sarunia w kwiecie wieku przecież a ty tu takie rzeczy wypisujesz :o :o Quote
Agga Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 KUrna mało czy duzo rzadko kto zaglada:( no ale nic.... :roll: Quote
Linka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 103 strony tematu masz wiec raczej narzekac nie powinnas na brak popularności :wink: Nie marudz tylko aparat w dłoń i do roboty!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agga Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 tak jest psze pani...jak mnie do jutra bardziej nie rozłozy ide na ssje podwórkową...i kurna zapstrykam sie :lol: Quote
Linka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 zapstrykuj sie tylko weź baterie dodatkowe bo znowu aparacik Ci padnie po kilku zdjeciach :lol: :lol: :evilbat: Quote
Agga Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 zlosliwa baba...po kim ty to masz... 8) Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Agga napisał(a): Nikt nie chce do Saruni zaglądac... Widzisz staruszko do czego to doszło.... Jestesmy nie kochane. Młode to maja powodzenie... :cry: Chodz piesuniu, pancia ukocha... oj Sarunia , ciocia Alicja psytuli :calus: Quote
Linka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Agga napisał(a):zlosliwa baba...po kim ty to masz... 8) :lol: nie pytaj... :evilbat: Quote
Agga Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Ciocia Ala nas kocha... :angel: Idziemy zaraz na sikanko i do wyrka...zle sie czuje :cry: Quote
Recommended Posts