Agga Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Jaka starszawa ona ma 4 lata 8) Agacia w żłobku no rewelacja... :B-fly: :bigcool: Dzis była u nas na działce i zasneła w dmuchanym baseniku wyłozonym kocem. Oczywiscie z kim z AGGUSIA :lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Agga napisał(a):Jaka starszawa ona ma 4 lata 8) Agacia w żłobku no rewelacja... :B-fly: :bigcool: Dzis była u nas na działce i zasneła w dmuchanym baseniku wyłozonym kocem. Oczywiscie z kim z AGGUSIA :lol:to dużawy ten basenik :wink: A psinka wygląda na posiwiałą i to mnie zmyliło :lol: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 nom taki średni, mieścimy sie obie... Co do psicy- Bora...to Sara zna ja od szczeniaczka oczywiscie tym szczeniakiem była Bora 8) Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Agga napisał(a):nom taki średni, mieścimy sie obie... Co do psicy- Bora...to Sara zna ja od szczeniaczka oczywiscie tym szczeniakiem była Bora 8) :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Justa Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Agguś, powiedz mi czy kiedyś Sarcia i Bora były w Przyjacielu Psie? Bo coś mi tak świta... :roll: Agacia mioodzio :calus: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Justa napisał(a):Agguś, powiedz mi czy kiedyś Sarcia i Bora były w Przyjacielu Psie? Bo coś mi tak świta... :roll: Agacia mioodzio :calus: Justa dobrze ci swita :lol: były :lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Agga napisał(a):Justa napisał(a):Agguś, powiedz mi czy kiedyś Sarcia i Bora były w Przyjacielu Psie? Bo coś mi tak świta... :roll: Agacia mioodzio :calus: Justa dobrze ci swita :lol: były :lol:a kiedy :o to może poszukam :wink: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 o jeżu kolczasy toc to cuuuuuuuuuudo :D :angel: moja dzielna agacia bedzie mowila niedlugoe debe :d ja to wiem ;) Quote
Agga Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 powoli i nauczymy ja mowic dbsst :lol: Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Chociaz raz musze pochwalic Ciebei siostro, a to ze ilosc zdjęc nie jest porazajaca...dzięki temu nie mam tyle do nadrabiania... :wink: Quote
Agga Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 [quote name='LAZY']Chociaz raz musze pochwalic Ciebei siostro, a to ze ilosc zdjęc nie jest porazajaca...dzięki temu nie mam tyle do nadrabiania... :wink: Tak wyszło...:wink: Sama sobie łapki myje CO by tu zrobic Quote
Agga Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 [quote name='LAZY']Nie za mało tych fot??? no co za złosliwa baba... zycie jest do dupy :cry: Quote
LAZY Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ja wredna? A kto slepej Lazy zółtym kolorem pisze? :( Quote
Agga Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 [quote name='LAZY']Ja wredna? A kto slepej Lazy zółtym kolorem pisze? :( przepraszam...zawsze ja nnie dobra jezdem...i w dupe dostaje :cry: Quote
LAZY Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Agga'][quote name='LAZY']Ja wredna? A kto slepej Lazy zółtym kolorem pisze? :( przepraszam...zawsze ja nnie dobra jezdem...i w dupe dostaje :cry: Słoneczko moje najdrozsze....:buzi:...Jak ci pomóc Perełeczko co? Quote
Agga Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Agga'][quote name='LAZY']Ja wredna? A kto slepej Lazy zółtym kolorem pisze? :( przepraszam...zawsze ja nnie dobra jezdem...i w dupe dostaje :cry: Słoneczko moje najdrozsze....:buzi:...Jak ci pomóc Perełeczko co? Kochana dzieki... :calus: Ale w takiej chwili o perełce mysleć... :roll: :wink: Quote
Agga Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Obiecuje ze zdjecia beda. W niedziele zamierzam isc z nia na sapcerek i porobic zdjecia w plenerze. 8) Quote
LAZY Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Agga napisał(a):Obiecuje ze zdjecia beda. W niedziele zamierzam isc z nia na sapcerek i porobic zdjecia w plenerze. 8) To Sarcia do niedzieli nie będzie wychodzic??????? :o Quote
Agga Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):Obiecuje ze zdjecia beda. W niedziele zamierzam isc z nia na sapcerek i porobic zdjecia w plenerze. 8) To Sarcia do niedzieli nie będzie wychodzic??????? :o ahhah no wydało sie, że z psem nie wychodze :oops: CHciałam powiedziec ze na spacerek sesje :evilbat: Quote
dbsst Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Agga'] powoli i nauczymy ja mowic dbsst :lol: jak bedzie samo debe nie bede plakac ;) i moze nawet sie nie obraze :D Quote
Agga Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga'] powoli i nauczymy ja mowic dbsst :lol: jak bedzie samo debe nie bede plakac ;) i moze nawet sie nie obraze :D jak tylko spotkam sie z Agacia zabieram sie do roboty...Bedziesz z nas dumna :lol: Quote
dbsst Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 hihihihihihi dobLa czekam na rezultaty :D Quote
Agga Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Obiecane foty... Ona z wiekiem co raz bardziej mi nie chce pozowac do fot :evilbat: Coś sobie tam wypatrzyła MOja chudzinka :cry: Jęzor mi pokazała :o Quote
Recommended Posts