Agga Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Wróciłam teraz pora na sare wiec jutro beda foty bo pancia porobi A tu fotka agatki To było specjalnie dla dbsst Quote
Weron_ciau Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ale jej do śmiechu :angel: Aggus więcej! 8) Quote
Agga Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 niestety Agacia juz nie jest u nas . Teraz mamusia z nia siedzi. A od 1 wrześnie panienka idzie do złobka... Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Agga']Wróciłam teraz pora na sare wiec jutro beda foty bo pancia porobi A tu fotka agatki To było specjalnie dla dbsst i znowu odebralo mi mowe :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Agga Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Agacia będzie u mnie w czwartek po pierwszym dniu w złobku 8) Quote
Alicja Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ukochać poproszę Agatkę :angel: Agguś a jak poszły wykłady :oops: :wink: Quote
Agga Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ukochać poproszę Agatkę :angel: Agguś a jak poszły wykłady :oops: :wink: ekhm z TZ_cieciem (dbsst)pozło całkiem fajnie...nawet zostałam jego kochanka Teraz wie co i jak.... TZ waszki hmmm troszke oprony ale tez sie duzo nauczył 8) mam nadzieje, ze nauki będą owocne 8) Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ukochać poproszę Agatkę :angel: Agguś a jak poszły wykłady :oops: :wink: ekhm z TZ_cieciem (dbsst)pozło całkiem fajnie...nawet zostałam jego kochanka Teraz wie co i jak.... TZ waszki hmmm troszke oprony ale tez sie duzo nauczył 8) mam nadzieje, ze nauki będą owocne 8) hehehe ylko czemu moj luby Szpile tulka cos ty mu tam naplotla :lol: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 dbsst napisał(a): hehehe ylko czemu moj luby Szpile tulka cos ty mu tam naplotla :lol: ze co???? TZ_cieciu cos ci sie popierniczyło :evilbat: Oj bedzie poprawke :evilbat: Ty masz Dbsst tulic, kochac i rozpieszczac i to co mowiłam... Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a): hehehe ylko czemu moj luby Szpile tulka cos ty mu tam naplotla :lol: ze co???? TZ_cieciu cos ci sie popierniczyło :evilbat: Oj bedzie poprawke :evilbat: Ty masz Dbsst tulic, kochac i rozpieszczac i to co mowiłam...oj Aguś albo uczeń nie słuchał albo pani nauczycielka niedokładnie wytłumaczyła :wink: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 dbsst napisał(a):albo obiekt do tulkania cuchnie :lol: TO SIE MYJ!!!!! 8) Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):albo obiekt do tulkania cuchnie :lol: TO SIE MYJ!!!!! 8) myje sie ale od kilu dni jem caly czas makrele 8) :fadein: Quote
Agga Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']albo obiekt do tulkania cuchnie :lol: TO SIE MYJ!!!!! 8) myje sie ale od kilu dni jem caly czas makrele 8) :fadein: I wszystko jasne.... chciałm powiedziec ze moja Agacia przezyła pierwszy dzien w złóbku. I cos wam powiem. Jak ja mama odbierała z złobka Pani sie pyta kto to Aga? Bo dziecko ciągle woła Aga? Pani myslała ze Aga to od Agata :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']albo obiekt do tulkania cuchnie :lol: TO SIE MYJ!!!!! 8) myje sie ale od kilu dni jem caly czas makrele 8) :fadein: I wszystko jasne.... chciałm powiedziec ze moja Agacia przezyła pierwszy dzien w złóbku. I cos wam powiem. Jak ja mama odbierała z złobka Pani sie pyta kto to Aga? Bo dziecko ciągle woła Aga? Pani myslała ze Aga to od Agata :lol:to teraz jak nic już wszyscy naszą Aggę znaja :wink: spryciula Agacia :lol: Quote
Agga Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Pagaj']Coś ty jej zrobiła???? :o nic :evilbat: Quote
00000 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ale laska się z niej zrobiła :D Śpi jak mój cielak :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Agga']Sarcia mówi SPADAJ :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Sarcia mówi SPADAJ :lol: :lol: :lol: BINGO :evilbat: :wink: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Sarcia mówi SPADAJ :lol: :lol: :lol: BINGO :evilbat: :wink:Agguś :wink: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Psiapsiółka Sary dbsst dla ciebie... Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 oj też starszawa ta koleżanka :P a jak Agatka w żłobku , nie płacze :roll: Quote
Recommended Posts