Agga Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Agacia :lol: :lol: Wyginam śmiało ciało :wink: bhahah zaczyna sie spiewanie... :angel: Quote
dbsst Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Agacia :lol: :lol: Wyginam śmiało ciało :wink: buhahahah wlasnie tego slucham pasuje jak ulal hahahahha Quote
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 hahah Agatka jako kapitan statku też cudna :angel: Quote
Agga Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 malawaszka napisał(a):hahah Agatka jako kapitan statku też cudna :angel: statek sie dzis rozpadł... Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):hahah Agatka jako kapitan statku też cudna :angel: statek sie dzis rozpadł...to ciocia :wink: skombinuj nowy Quote
00000 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jeny, ale się te dzieci szybko zmieniają.... :o Ona dopiero co taka dzidziusiowata jeszcze była.... :D Quote
Agga Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 Pagaj napisał(a):Jeny, ale się te dzieci szybko zmieniają.... :o Ona dopiero co taka dzidziusiowata jeszcze była.... :D masz racje... ty sama nie dawno sie sliniłas i gaworzyłas.... hihfdrdbimmmmjugg...pozdrowienia od agaty 8) Quote
00000 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Agga'] masz racje... ty sama nie dawno sie sliniłas i gaworzyłas.... Ty nie bądź taka dowcipna... :evilbat: [quote name='Agga'] hihfdrdbimmmmjugg...pozdrowienia od agaty 8) Nawazjem: bryyybumbumplaskplaskplask 8) Quote
Agga Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 hahah no co a nie sliniłas sie???? i nie gaworzyłas....? i nie robiłas kupek w pieluchy? Quote
00000 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Agga napisał(a):hahah no co a nie sliniłas sie???? i nie gaworzyłas....? i nie robiłas kupek w pieluchy? Wiesz co... nie pamiętam... :o :wink: :lol: :lol: Quote
Agga Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 Pagaj napisał(a):Agga napisał(a):hahah no co a nie sliniłas sie???? i nie gaworzyłas....? i nie robiłas kupek w pieluchy? Wiesz co... nie pamiętam... :o :wink: :lol: :lol: Popros mame o zdjecia.... :lol: Quote
00000 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Agga']Popros mame o zdjecia.... :lol: No co ty, przeszło ćwierć wieku temu takich zdjęć się nie robiło Quote
Agga Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='Agga']Popros mame o zdjecia.... :lol: No co ty, przeszło ćwierć wieku temu takich zdjęć się nie robiło no tak zapomniałąm ze ty stara dupa jestes 8) Quote
00000 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Normalnie mi to już tylko balkonik i geriavit..... :evilbat: Quote
Agga Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 Pagaj napisał(a):Normalnie mi to już tylko balkonik i geriavit..... :evilbat: no co ty to kosztuje... :lol: Melduje, że myz znowy wlaczymy u weta... :x Znowu jakies uczulenia paskudne sie porobiły. Wiec zastrzyki, masci, kapanie nas jutro czeka... Quote
00000 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Agga napisał(a):Melduje, że myz znowy wlaczymy u weta... :x Znowu jakies uczulenia paskudne sie porobiły. Wiec zastrzyki, masci, kapanie nas jutro czeka... :( :-? Głaskanko dla Sarci. Quote
Justa Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Co za skupienie :lol: 8) Ale Agaci włoski urosły ;) Quote
Agga Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 Justa no ba rosnie nam kobita....a mi konkurencja :lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Agguś bidne te nasze psiurki , coś musi krążyć że tyle ich ma problemy ze skórą :-? Uściskaj i ucałuj dziewczynki ode mnie :wink: a Sarcie dodatkowo od Ozzyego :wink: Quote
Agga Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 Oj Alu jak nie urok to sraczka... Ucałowana... Quote
Justa Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Hihi a Agatka nadal taka zakochana w PaYu? :lol: 8) Nio miej sie na baczności Agguś, bo ta mała to widać, że nieźle kombinuje :evilbat: :D Biedna Sarcia... Galcik też ma coś ze skórą :-? Ale to już się ciagnie od ostatniego strzyżenia :roll: Ale jest lepiej niz ostatnio chiba, więc jestem dobrej myśli. Ucąłuj Sarunię :calus: Quote
Agga Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='Justa']Hihi a Agatka nadal taka zakochana w PaYu? :lol: 8) Nio miej sie na baczności Agguś, bo ta mała to widać, że nieźle kombinuje :evilbat: :D No wiesz nigdy nic nie wiadomo...musze miec ja na baczności...ale na pewno gdyby go zobaczyła to by sie ucieszyła... Teraz jest na etapie mowienia Aga, Czy stukna drziw, czy ja sie pojawie, Czy ktokolwiek wchodzi do domu Agacia krzyczy Aga....A jak mnie zobaczy to tak sie cieszy ze az mnie w sercu sciska... :angel: Justa napisała: Biedna Sarcia... Galcik też ma coś ze skórą :-? Ale to już się ciagnie od ostatniego strzyżenia :roll: Ale jest lepiej niz ostatnio chiba, więc jestem dobrej myśli. Ucąłuj Sarunię :calus: Niestety te nasze piechy zawsze coś mają... :-? Sara to juz chyba skazana na tego weta... Wymiziaj swoja pocieche :calus: Quote
Recommended Posts