malawaszka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Agga napisał(a):po dobrej starej znajomosci macie to za darmo... :wink: NO!! :lol: Quote
Agga Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):po dobrej starej znajomosci macie to za darmo... :wink: NO!! :lol: widzisz jaka jestem wspaniała :lol: kochana i wogole... :lol: Quote
malawaszka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):po dobrej starej znajomosci macie to za darmo... :wink: NO!! :lol: widzisz jaka jestem wspaniała :lol: kochana i wogole... :lol: no choćbym chciała to nie da się zaprzeczyć :lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):qrde sam miod :D Agga bedziesz miala okazje na Zlocie wytlumaczyc TZ ze jak nie dostane takiego Elfiego Uszka to zeswiruje na stare lata ;)ee to nie tak zle jak dopiero na stare lata :wink: hehe bardzo smnieszne ;) :lol: waszka posadzimy TZ przed dr Agga i beda siedziec jak na tureckim a co tam ;) Quote
malawaszka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 a my się pójdziemy bawić :lol: :evilbat: Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 malawaszka napisał(a):a my się pójdziemy bawić :lol: :evilbat: no ba i bedziemy sie bawic do upadlego ;) Quote
Agga Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 malawaszka napisał(a):a my się pójdziemy bawić :lol: :evilbat: Ze tak zapytam :Czym sie bawic lub kim? Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):a my się pójdziemy bawić :lol: :evilbat: Ze tak zapytam :Czym sie bawic lub kim? to logiczne bedziemy sie bawic do upadlego mysla ze Ty wyklady musisz dawac tym dwom i ze to nie my im dajemy i ze mozemy sobie za drzewka pozagladac i w ogole :D Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 takimi tam zlosliwosciami bedziemy sie bawic :D :evilbat: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 A czy dr Agga oprócz teorii to i praktykę bedzie panomTZ tom będzie przedkładać , a siakieś pomoce naukowe :-? .No i czy na koniec dostaną dyplomik ukończenia kursu :roll: Quote
Agga Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A czy dr Agga oprócz teorii to i praktykę bedzie panomTZ tom będzie przedkładać , a siakieś pomoce naukowe :-? .No i czy na koniec dostaną dyplomik ukończenia kursu :roll: wolałabym nie w praktyce bo mnie włąsny chłopa ukatrupi...dyplomiki nom da sie załatwic 8) Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A czy dr Agga oprócz teorii to i praktykę bedzie panomTZ tom będzie przedkładać , a siakieś pomoce naukowe :-? .No i czy na koniec dostaną dyplomik ukończenia kursu :roll: wolałabym nie w praktyce bo mnie włąsny chłopa ukatrupi...dyplomiki nom da sie załatwic 8) oj tam bez praktyki to ja nie wiem czy to sie tak opyla ;) Quote
Agga Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A czy dr Agga oprócz teorii to i praktykę bedzie panomTZ tom będzie przedkładać , a siakieś pomoce naukowe :-? .No i czy na koniec dostaną dyplomik ukończenia kursu :roll: wolałabym nie w praktyce bo mnie włąsny chłopa ukatrupi...dyplomiki nom da sie załatwic 8) oj tam bez praktyki to ja nie wiem czy to sie tak opyla ;) yyy no wiesz ale Payowi moze sie nie spodobac moja praktyka... 8) ALe pomyslimy.. Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A czy dr Agga oprócz teorii to i praktykę bedzie panomTZ tom będzie przedkładać , a siakieś pomoce naukowe :-? .No i czy na koniec dostaną dyplomik ukończenia kursu :roll: wolałabym nie w praktyce bo mnie włąsny chłopa ukatrupi...dyplomiki nom da sie załatwic 8) oj tam bez praktyki to ja nie wiem czy to sie tak opyla ;) yyy no wiesz ale Payowi moze sie nie spodobac moja praktyka... 8) ALe pomyslimy.. oj tam Pay zrozumie robisz to dla slusznej sprawy :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A czy dr Agga oprócz teorii to i praktykę bedzie panomTZ tom będzie przedkładać , a siakieś pomoce naukowe :-? .No i czy na koniec dostaną dyplomik ukończenia kursu :roll: wolałabym nie w praktyce bo mnie włąsny chłopa ukatrupi...dyplomiki nom da sie załatwic 8) oj tam bez praktyki to ja nie wiem czy to sie tak opyla ;) yyy no wiesz ale Payowi moze sie nie spodobac moja praktyka... 8) ALe pomyslimy.. oj tam Pay zrozumie robisz to dla slusznej sprawy :Da to może Pay posłuży jako pomoc naukowa :roll: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']A czy dr Agga oprócz teorii to i praktykę bedzie panomTZ tom będzie przedkładać , a siakieś pomoce naukowe :-? .No i czy na koniec dostaną dyplomik ukończenia kursu :roll: wolałabym nie w praktyce bo mnie włąsny chłopa ukatrupi...dyplomiki nom da sie załatwic 8) oj tam bez praktyki to ja nie wiem czy to sie tak opyla ;) yyy no wiesz ale Payowi moze sie nie spodobac moja praktyka... 8) ALe pomyslimy.. o to swietna mysl :D oj tam Pay zrozumie robisz to dla slusznej sprawy :Da to może Pay posłuży jako pomoc naukowa :roll: Quote
Agga Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Ze niby my tak mamy przed nimi ten tego 8) Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Agga napisał(a):Ze niby my tak mamy przed nimi ten tego 8)no bo one te Tzty niedoucone siakoś są i nie wiedzą :roll: no i koniecznie trza im fotki Agatki dać na wzór /a i wam sie może przydac :oops: / :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Ze niby my tak mamy przed nimi ten tego 8)no bo one te Tzty niedoucone siakoś są i nie wiedzą :roll: no i koniecznie trza im fotki Agatki dać na wzór /a i wam sie może przydac :oops: / :wink: i bedziemy ciocie krzesne ;) Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Ze niby my tak mamy przed nimi ten tego 8)no bo one te Tzty niedoucone siakoś są i nie wiedzą :roll: no i koniecznie trza im fotki Agatki dać na wzór /a i wam sie może przydac :oops: / :wink: i bedziemy ciocie krzesne ;)sobie nawzajem :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Ze niby my tak mamy przed nimi ten tego 8)no bo one te Tzty niedoucone siakoś są i nie wiedzą :roll: no i koniecznie trza im fotki Agatki dać na wzór /a i wam sie może przydac :oops: / :wink: i bedziemy ciocie krzesne ;)sobie nawzajem :wink: sobie czy nie sobie czy to wazne ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Ze niby my tak mamy przed nimi ten tego 8)no bo one te Tzty niedoucone siakoś są i nie wiedzą :roll: no i koniecznie trza im fotki Agatki dać na wzór /a i wam sie może przydac :oops: / :wink: i bedziemy ciocie krzesne ;)sobie nawzajem :wink: sobie czy nie sobie czy to wazne ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Agga za 10 stron będzie 100 :B-fly: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Weron_ciau Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Agga']Agacia aeorobik (chyba tek sie pisze) :lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Agga']Agacia :lol: :lol: Wyginam śmiało ciało :wink: Quote
Recommended Posts