Alicja Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Rozmarzona śpiąca Sarunia 8) Jak zawsze rozbrajająca / boksie tak mają :wink: / Quote
Agga Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 JUtro dam zdjęcia Sary jak i Agaty... Dzis obie miały sesje... BYłam u Agaty w domu...wiecie co az mnie scisneło w gardle...Agata tak ładnie powiedziała AGA.... :lol: Tak slicznie pozowala do zdjęć...hihih Panienka prawie sama juz chodzi...ząbki myje sama ... Quote
Alicja Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Agga napisał(a):JUtro dam zdjęcia Sary jak i Agaty... Dzis obie miały sesje... BYłam u Agaty w domu...wiecie co az mnie scisneło w gardle...Agata tak ładnie powiedziała AGA.... :lol: Tak slicznie pozowala do zdjęć...hihih Panienka prawie sama juz chodzi...ząbki myje sama ...rośnie nam mała Dogomaniaczka. Agguś ona wie kto ją nosił i tulił :wink: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Agga napisał(a):JUtro dam zdjęcia Sary jak i Agaty... Dzis obie miały sesje... BYłam u Agaty w domu...wiecie co az mnie scisneło w gardle...Agata tak ładnie powiedziała AGA.... :lol: Tak slicznie pozowala do zdjęć...hihih Panienka prawie sama juz chodzi...ząbki myje sama ... łoooooo moje dzielne Elfie Uszko jak rosnie szybciutko :angel: nie moge sie fot doczekac :D Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 AGGA , już jest DUŻO jutra a ja fotek nie widze :evilbat: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']AGGA , już jest DUŻO jutra a ja fotek nie widze :evilbat: Ale z was forumowe marudy...juz wiem kto by wygrał konkurs na marude forum dogomani... :lol: Spoko juz wrzuciałam foty na kompa teraz je tylko zmniejsze i wam pokarze... oszalec z nimi mozna...w tforkach mnie zamkna kiedys przez te marudzace baby :evilbat: :silly: Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']AGGA , już jest DUŻO jutra a ja fotek nie widze :evilbat: Ale z was forumowe marudy...juz wiem kto by wygrał konkurs na marude forum dogomani... :lol: Spoko juz wrzuciałam foty na kompa teraz je tylko zmniejsze i wam pokarze... oszalec z nimi mozna...w tforkach mnie zamkna kiedys przez te marudzace baby :evilbat: :silly:Agga jak cie zamkną w Rybniku to moę cie odwiedzać i paczki nosić :wink: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']AGGA , już jest DUŻO jutra a ja fotek nie widze :evilbat: Ale z was forumowe marudy...juz wiem kto by wygrał konkurs na marude forum dogomani... :lol: Spoko juz wrzuciałam foty na kompa teraz je tylko zmniejsze i wam pokarze... oszalec z nimi mozna...w tforkach mnie zamkna kiedys przez te marudzace baby :evilbat: :silly:Agga jak cie zamkną w Rybniku to moę cie odwiedzać i paczki nosić :wink: hahhah dziekuje... :lol: jak cos to zawsze moge wam miejsce załatwic :lol: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Juz wstawiam zdjecia: Pobawię się z moją panią jak jej zrobić zdjęcie jak lata z tą zabawką :evilbat: Ufff starość nie radość :evil: CO to ja chciałam :roll: O chorba jest zle...dopada mnie skleroza :o Quote
Agga Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Czyścioszka jak zawsze NO dobra koniec tego dobrego ide spać Quote
Agga Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 dbsst zobacz : Karzą mi chodzić - SKANDAL!!! reszta później :lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 O boziu jak ten czas leci , Agatka już taka panienka duża :calus: A nad oczkiem to komar dziabnął czy było bliskie spotkanie z podłogą :wink: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 komar :evilbat: oj tak panna szybko rosnie... Sara teraz wcina jedzonko, az słysze jak miska sie obija o stojak :lol: Quote
Daisunia Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Saruncia śliczna psiuncia ;) :lol: ale mi sie na rymy zebralo ....... Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou::iloveyou: mojemu TZ tez Elfie Uszko sie podoba czy powinnam byc zadrosnikowata :roll: ............................. e nie to w koncu MOJE ELFIE USZKO :angel: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 dbsst ty go namow na takie cudenko :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Agga'] Karzą mi chodzić - SKANDAL!!! :iloveyou: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 dla dbsst jeszcze kilka foteczek ratuj ciociu Aggus!!!!!!!! ząbki myje a mam ich 8 Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 qrde sam miod :D Agga bedziesz miala okazje na Zlocie wytlumaczyc TZ ze jak nie dostane takiego Elfiego Uszka to zeswiruje na stare lata ;) Quote
Agga Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 dbsst napisał(a):qrde sam miod :D Agga bedziesz miala okazje na Zlocie wytlumaczyc TZ ze jak nie dostane takiego Elfiego Uszka to zeswiruje na stare lata ;) Dr Agga udzieli mu kilka dobrych rad... 8) Quote
anetta Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Sara sobie kolczyk wlozyla do ucha :lol: :cunao: http://img3.imageshack.us/img3/334/pies0113fp.jpg Quote
malawaszka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):qrde sam miod :D Agga bedziesz miala okazje na Zlocie wytlumaczyc TZ ze jak nie dostane takiego Elfiego Uszka to zeswiruje na stare lata ;) Dr Agga udzieli mu kilka dobrych rad... 8) Agguś - mojemu też :lol: Agatka jest rewelacyjna!!!! Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 dbsst napisał(a):qrde sam miod :D Agga bedziesz miala okazje na Zlocie wytlumaczyc TZ ze jak nie dostane takiego Elfiego Uszka to zeswiruje na stare lata ;)ee to nie tak zle jak dopiero na stare lata :wink: Quote
Agga Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 hahahh ale ty spostrzegawcza... :o waszeczko oki bede z nimi rozmawiac...rachunek do domu wysle :lol: albo nie po dobrej starej znajomosci macie to za darmo... :wink: Quote
Recommended Posts