Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

JUtro dam zdjęcia Sary jak i Agaty...
Dzis obie miały sesje...
BYłam u Agaty w domu...wiecie co az mnie scisneło w gardle...Agata tak ładnie powiedziała AGA.... :lol: Tak slicznie pozowala do zdjęć...hihih Panienka prawie sama juz chodzi...ząbki myje sama ...

Posted

Agga napisał(a):
Dzis obie miały sesje...
BYłam u Agaty w domu...wiecie co az mnie scisneło w gardle...Agata tak ładnie powiedziała AGA.... :lol: Tak slicznie pozowala do zdjęć...hihih Panienka prawie sama juz chodzi...ząbki myje sama ...
rośnie nam mała Dogomaniaczka.
Agguś ona wie kto ją nosił i tulił :wink:

Posted

Agga napisał(a):
Dzis obie miały sesje...

łoooooo moje dzielne Elfie Uszko jak rosnie szybciutko :angel:

nie moge sie fot doczekac :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']AGGA , już jest DUŻO jutra a ja fotek nie widze :evilbat:

Ale z was forumowe marudy...juz wiem kto by wygrał konkurs na marude forum dogomani... :lol:

Spoko juz wrzuciałam foty na kompa teraz je tylko zmniejsze i wam pokarze... oszalec z nimi mozna...w tforkach mnie zamkna kiedys przez te marudzace baby :evilbat: :silly:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']AGGA , już jest DUŻO jutra a ja fotek nie widze :evilbat:

Ale z was forumowe marudy...juz wiem kto by wygrał konkurs na marude forum dogomani... :lol:

Spoko juz wrzuciałam foty na kompa teraz je tylko zmniejsze i wam pokarze... oszalec z nimi mozna...w tforkach mnie zamkna kiedys przez te marudzace baby :evilbat: :silly:Agga jak cie zamkną w Rybniku to moę cie odwiedzać i paczki nosić :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']AGGA , już jest DUŻO jutra a ja fotek nie widze :evilbat:

Spoko juz wrzuciałam foty na kompa teraz je tylko zmniejsze i wam pokarze... oszalec z nimi mozna...w tforkach mnie zamkna kiedys przez te marudzace baby :evilbat: :silly:Agga jak cie zamkną w Rybniku to moę cie odwiedzać i paczki nosić :wink:

hahhah dziekuje... :lol:
jak cos to zawsze moge wam miejsce załatwic :lol:

Posted

Juz wstawiam zdjecia:

Pobawię się z moją panią

jak jej zrobić zdjęcie jak lata z tą zabawką :evilbat:

Ufff starość nie radość :evil:

CO to ja chciałam :roll:

O chorba jest zle...dopada mnie skleroza :o

Posted

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou::iloveyou:

mojemu TZ tez Elfie Uszko sie podoba czy powinnam byc zadrosnikowata :roll: ............................. e nie to w koncu MOJE ELFIE USZKO :angel:

Posted

dbsst napisał(a):
qrde sam miod :D

Agga bedziesz miala okazje na Zlocie wytlumaczyc TZ ze jak nie dostane takiego Elfiego Uszka to zeswiruje na stare lata ;)

Dr Agga udzieli mu kilka dobrych rad... 8)

Posted

Agga napisał(a):
dbsst napisał(a):

Agga bedziesz miala okazje na Zlocie wytlumaczyc TZ ze jak nie dostane takiego Elfiego Uszka to zeswiruje na stare lata ;)

Dr Agga udzieli mu kilka dobrych rad... 8)

Agguś - mojemu też :lol:

Agatka jest rewelacyjna!!!!

Posted

dbsst napisał(a):

ee to nie tak zle jak dopiero na stare lata :wink:

Posted

hahahh ale ty spostrzegawcza... :o

waszeczko oki bede z nimi rozmawiac...rachunek do domu wysle :lol: albo nie po dobrej starej znajomosci macie to za darmo... :wink: