Agga Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 ciociu nalej wody Sarcia sie ze mna bawi :lol: Quote
Agga Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 malawaszka napisał(a):hahahaha malowanie na ścianie :angel: Żebyś widziała jaki ona zabawe miała smiała się łobuzica :lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):hahahaha malowanie na ścianie :angel: Żebyś widziała jaki ona zabawe miała smiała się łobuzica :lol: no a co? graffiti modne jest :lol: :lol: Quote
LAZY Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 hahaha...trzeba było farby troszke dodac do wody..ale byłoby oryginalne wykonczenie wnętrza... :) Quote
Agga Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):hahahaha malowanie na ścianie :angel: Żebyś widziała jaki ona zabawe miała smiała się łobuzica :lol: no a co? graffiti modne jest :lol: :lol: hahahah oczywiscie malarka mi rosnie.... a wczesniej dotarła do brodzika, była w nim woda- nie duzo...zamoczyła raczke i robiła myju myju :lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):hahahaha malowanie na ścianie :angel: Żebyś widziała jaki ona zabawe miała smiała się łobuzica :lol: no a co? graffiti modne jest :lol: :lol: hahahah oczywiscie malarka mi rosnie.... a wczesniej dotarła do brodzika, była w nim woda- nie duzo...zamoczyła raczke i robiła myju myju :lol: no i jeszcze artystyczny kapelusik :laola: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Agga']ciociu nalej wody Sarcia sie ze mna bawi :lol: :iloveyou: bo juz nie wiem co powiedziec Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):hahahaha malowanie na ścianie :angel: Żebyś widziała jaki ona zabawe miała smiała się łobuzica :lol: no a co? graffiti modne jest :lol: :lol: hahahah oczywiscie malarka mi rosnie.... a wczesniej dotarła do brodzika, była w nim woda- nie duzo...zamoczyła raczke i robiła myju myju :lol:mały czyścioszek :calus: Quote
Agga Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Relacje z dnia dzisiejszego: Mama została z Agata. Jak wróciłam mama mi oowiada co to dziecko wyprawia. Tak więc...nasz szkrabek wpadł do koszka który jest na dnie wózka....Mama słyszy jakies krzyki lata szuka niema młodej nagle widzi wystajace nogi z wozka... :lol: wyciaga ja a ta sie smieje :lol: Chciałysmy z mama oduczuc ja ssania palca. Zamoczyłysmy palec w musztardzie. Myslicie, że jej to przeszladzało. Zlizała musztarde ona była zachwycona :o Moze macie jakies wyprubowane sposoby na oduczenie dziecka ssania palca 8) Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahha jaki urwis ale to musialo wygladac hahahahahahahahahahha a moze tabascco :roll: Quote
malawaszka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 a po co oduczać??? jak jej się znudzi to sama przestanie :fadein: Quote
Agga Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 dbsst to juz wersja sadystyczna :lol: waszko a po to oduczyc zeby dziecko nie miało krzywego zgryzu i palucha krzywego 8) Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Agga']dbsst to juz wersja sadystyczna :lol: waszko a po to oduczyc zeby dziecko nie miało krzywego zgryzu i palucha krzywego 8) hehehe no tak pewnie tak ale jaka skuteczna musi byc ;) :lol: Quote
Agga Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 A teraz wam powiem do czego służy grzebyczek... Na fryzjerke pojde Dziąsła mnie swędzą... no dobra koniec pokazów Quote
Agga Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 aaaaaaaaaajjjjjjjj cos sobie przypomniałam ciociu dbsst daj buziaka :calus: jakos mi sie robi sennnie :cry: dostałam swoj pierwszy piekny kapelusik Quote
Agga Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Jutro mam nadzieje ze uda mi sie obie panieniki sfotografowac :lol: Quote
mrowka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Sarcia :iloveyou: Super foty! wysciskaj Sarusie za uszkiem ode mnie Aggus!! No i niech Sarcia szybko wybije sobie z glowy ta ciaze :roll: A Agatka jaka duzaa :o tak szybko urosla.. :o Quote
Agga Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Mrówciu no więc tak: Ucałowac ucałuje... :calus: Czy se ciąże wybije to nie wiem :roll: Dzieci strasznie szybko rosną :lol: Quote
Agga Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 NO wróciłam wiem jutro pomolestuje moja psice :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 iiiiiii Agatka jest cuuuuuuuuuuudowna (myslalam ze oj post wczesniejszy sie wyslal :evilbat: ) ale co tam Agacia moge zachwycac sie non stop kolor :D Witamy Pania Szanowna jak wakacje sie udaly :D Quote
LAZY Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Kobieto Ty lepiej foty z wakacji wklejaj!!! :evil: Quote
Recommended Posts