Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Agga napisał(a):
uffff chwilowo zaspokojona :lol:
poczekaj aż wróci :lol: :lol: :lol:

o choroba ona wróci... :o

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
Agga napisał(a):

Szykuj kaftanik bezpeiczeństwa! :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Agga napisał(a):
Agga napisał(a):

jej kaftanik jest w pralni :roll:

Posted

Agga napisał(a):
LAZY napisał(a):
Agga napisał(a):
Agga napisał(a):

jej kaftanik jest w pralni :roll:
to dawaj jakiś fartuch :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ja kce foty

przepraszam kochana dbsst ale zdjeci nie robiłam dzis...Sarcia chora :cry: Bedziemy mieć dzidziusia(wirtualnego)...Wczoraj mi stracha napedziła, bo z cycuszka leciała jej taka ciecz a to sie okazało ze to siara...MAMY CIĄŻE UROJONA :evilbat: (se psica na stare lata ubzdurała) :evilbat: Ale se wczoraj i tak stracha napędziłam juz miałam dziwne mysli...Jeźzimy na zastrzyki i jeszcze okładziki z kwaśniej wody... :wink:

Posted

LAZY napisał(a):
Oj wariatka. Lazy to ciązle miała urojona, ale naszczescie bez mleka. Sterylka załatwiła sprawe...

Zaluje ze wczesniej sie nie pomyslało o sterylce. Niestety teraz zapóźno na gadanie. Trzeba psicy pomagac...PO osttanim spacerku zrobimy okład na koje kochane cycuychy Tzn Sary :wink:
Ale sie przyznam ze wczoraj tak mi smutno było...grrr... :roll: :cry:
Tak mi przed oczami 11 lat przeleciało :wink: Nawet nie wiem kiedy 11 lat mineło...Ale powiem, że mimo różnych dziwnych przypadłośći zyje nam sie całkiem dobrze... :lol:

Posted

Aggus ja wcale Tobie nie zarzucam tego, ze Sarcia nie ejst wysterylizowana!!! Tylko tak napisałam, ze u nas dzieki Bogu nie ma ciaz po sterylce...:buzi:

Posted

LAZY ja bron boże nie mowie ze mi zarzucasz... :wink:
Tak tylko mowie ze załuje, że tego nie zrobiła. Nie byłoby teraz tych kłopotów...

Posted

uhhhh dziadostwo - Luna też miała takie ciąże - z mlekiem i goopotami w głowie :roll:

Sarunia trzymaj się dzielnie mamciu nasza :calus: - podajecie jej Galastop? to super działa i szybko mija ciąża urojona

Posted

Waszko a mogłabys mi coś więcej powiedzieć o tym lakarstwie...
Sara dostaje antybiotyk...dodatkowo jeszcze okłady z kawśniej wody na te cycuchy...Tak pozatym to ona sie całkiem dobrze czuje...Cwaniara niech se nie mysli ze na starość dzidzi bedzie miała :wink: Ma mnie to jej wystraczy :lol:

Posted

[quote name='Agga']Waszko a mogłabys mi coś więcej powiedzieć o tym lakarstwie...
Sara dostaje antybiotyk...dodatkowo jeszcze okłady z kawśniej wody na te cycuchy...Tak pozatym to ona sie całkiem dobrze czuje...Cwaniara niech se nie mysli ze na starość dzidzi bedzie miała :wink: Ma mnie to jej wystraczy :lol:

Sadystka! :evil: :wink:

Posted

anetta napisał(a):
Ojojj, to sobie Sara pore wybrala :wink: Nie miala kiedy sobie ubzdurac :roll: :wink: Sara, pamietaj, dzieci i tak nie bedziesz miec! O!

:lol:

hahah Sara ty sie słuchaj madrej ciotki ANetty :lol:

Posted

Przez cały tydzien mamy Agacie u ciebie...Tak sie bawiła ...Najpier raczka do Sarci miski a potem na tapete...Kapelusik sama se załozyła

a teraz o sciane...fajna zabawa...

no co ciotka mi miski zamieniła :evilbat: