Agga Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):uffff chwilowo zaspokojona :lol:poczekaj aż wróci :lol: :lol: :lol: o choroba ona wróci... :o Quote
LAZY Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):uffff chwilowo zaspokojona :lol:poczekaj aż wróci :lol: :lol: :lol: o choroba ona wróci... :o Szykuj kaftanik bezpeiczeństwa! :lol: Quote
Agga Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):uffff chwilowo zaspokojona :lol:poczekaj aż wróci :lol: :lol: :lol: o choroba ona wróci... :o Szykuj kaftanik bezpeiczeństwa! :lol: jej kaftanik jest w pralni :roll: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Agga napisał(a):LAZY napisał(a):Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):uffff chwilowo zaspokojona :lol:poczekaj aż wróci :lol: :lol: :lol: o choroba ona wróci... :o Szykuj kaftanik bezpeiczeństwa! :lol: jej kaftanik jest w pralni :roll:to dawaj jakiś fartuch :lol: Quote
daga10011 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Agga']ale dla zdesperowanej do granic mozliwości dbsst jest jedna fotecka... :lol: Tylko boksery umieja robic takie miny :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 co do tej miny Sary...To ona włąsnie wąchała bo tato cos do jedzenia se przyniósł... Quote
daga10011 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 wachala i juz zabki sobie ostrzyla na smakolyk :lol: Quote
Agga Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):ja kce foty przepraszam kochana dbsst ale zdjeci nie robiłam dzis...Sarcia chora :cry: Bedziemy mieć dzidziusia(wirtualnego)...Wczoraj mi stracha napedziła, bo z cycuszka leciała jej taka ciecz a to sie okazało ze to siara...MAMY CIĄŻE UROJONA :evilbat: (se psica na stare lata ubzdurała) :evilbat: Ale se wczoraj i tak stracha napędziłam juz miałam dziwne mysli...Jeźzimy na zastrzyki i jeszcze okładziki z kwaśniej wody... :wink: Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Oj wariatka. Lazy to ciązle miała urojona, ale naszczescie bez mleka. Sterylka załatwiła sprawe... Quote
Agga Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 LAZY napisał(a):Oj wariatka. Lazy to ciązle miała urojona, ale naszczescie bez mleka. Sterylka załatwiła sprawe... Zaluje ze wczesniej sie nie pomyslało o sterylce. Niestety teraz zapóźno na gadanie. Trzeba psicy pomagac...PO osttanim spacerku zrobimy okład na koje kochane cycuychy Tzn Sary :wink: Ale sie przyznam ze wczoraj tak mi smutno było...grrr... :roll: :cry: Tak mi przed oczami 11 lat przeleciało :wink: Nawet nie wiem kiedy 11 lat mineło...Ale powiem, że mimo różnych dziwnych przypadłośći zyje nam sie całkiem dobrze... :lol: Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Aggus ja wcale Tobie nie zarzucam tego, ze Sarcia nie ejst wysterylizowana!!! Tylko tak napisałam, ze u nas dzieki Bogu nie ma ciaz po sterylce...:buzi: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 bo Sarusia jest debest i z nia sie zyje cudnie :D Quote
Agga Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 LAZY ja bron boże nie mowie ze mi zarzucasz... :wink: Tak tylko mowie ze załuje, że tego nie zrobiła. Nie byłoby teraz tych kłopotów... Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 uhhhh dziadostwo - Luna też miała takie ciąże - z mlekiem i goopotami w głowie :roll: Sarunia trzymaj się dzielnie mamciu nasza :calus: - podajecie jej Galastop? to super działa i szybko mija ciąża urojona Quote
Agga Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Waszko a mogłabys mi coś więcej powiedzieć o tym lakarstwie... Sara dostaje antybiotyk...dodatkowo jeszcze okłady z kawśniej wody na te cycuchy...Tak pozatym to ona sie całkiem dobrze czuje...Cwaniara niech se nie mysli ze na starość dzidzi bedzie miała :wink: Ma mnie to jej wystraczy :lol: Quote
LAZY Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Agga']Waszko a mogłabys mi coś więcej powiedzieć o tym lakarstwie... Sara dostaje antybiotyk...dodatkowo jeszcze okłady z kawśniej wody na te cycuchy...Tak pozatym to ona sie całkiem dobrze czuje...Cwaniara niech se nie mysli ze na starość dzidzi bedzie miała :wink: Ma mnie to jej wystraczy :lol: Sadystka! :evil: :wink: Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 to bardzo dobry preparat hamujący laktację - szubko działa i dobrze :fadein: Quote
Agga Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Waszko u weta to dostane tak? LAZY no wiesz co :evilbat: Quote
anetta Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Ojojj, to sobie Sara pore wybrala :wink: Nie miala kiedy sobie ubzdurac :roll: :wink: Sara, pamietaj, dzieci i tak nie bedziesz miec! O! :lol: Quote
Agga Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 anetta napisał(a):Ojojj, to sobie Sara pore wybrala :wink: Nie miala kiedy sobie ubzdurac :roll: :wink: Sara, pamietaj, dzieci i tak nie bedziesz miec! O! :lol: hahah Sara ty sie słuchaj madrej ciotki ANetty :lol: Quote
Agga Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Przez cały tydzien mamy Agacie u ciebie...Tak sie bawiła ...Najpier raczka do Sarci miski a potem na tapete...Kapelusik sama se załozyła a teraz o sciane...fajna zabawa... no co ciotka mi miski zamieniła :evilbat: Quote
Recommended Posts