agabass Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 a ja znam Szpile i wiem, że lubi wypić dziewczyna a Gom to dobry towarzysz to bicia i wypicia wię czasem idą razem na imprę i baluja :wink: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='dbsst'] hehehe Agga jak kcesz byc moja to oki ale napewno nie bedziesz menelem jak juz to bedziesz moim ANIOLKIEM :D bidaczko zla osa jesu co to za osa była ja mam zwidy czy co....jakim znowu menelem...to było o Szpilce chyba no nie :lol: hahaha a aniołkiem moge byc.... Szkoda ze nie mam wizji po tym ukąszeniu....taki darmowy odlocik :lol: Moja kiedys lubiała piwko :lol: jak sie skupie w sobie i jedna reka dam rade to wstawie te zdjecia :lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 agabass napisał(a):a ja znam Szpile i wiem, że lubi wypić dziewczyna a Gom to dobry towarzysz to bicia i wypicia wię czasem idą razem na imprę i baluja :wink: hahaha FAKT w piatek beda mialy okazje nappic sie razem ;) Agga robkaj zdjecia Anioleczku :D no szkoda ze zadnego halunka nie masz cierpisz na darmo ;) Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 dbsst napisał(a): Agga robkaj zdjecia Anioleczku :D no szkoda ze zadnego halunka nie masz cierpisz na darmo ;) Robię postępy. Zdjęcia już zrzuciłam na kompa, zmniejszyłam. Zaraz zaczne wstawiać... Nom jakoś mało halucynogenna ta osa... :lol: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 bede wam po jednym serwowac tak zebyscie mieli motywacje zagladac do Sarci... no to sarcia do roboty.... Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 nom ona chodziała na terapie do Kaszpirowskiego... i jeszcze jedno... Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 hihihihi jaki lew pustyni :D a gdzie opuchnieta reka :-? Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 dbsst napisał(a):hihihihi jaki lew pustyni :D a gdzie opuchnieta reka :-?to Agge udziabała a nie Sarcie :-? Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='dbsst'] a gdzie opuchnieta reka :-? dłon moja droga...ale prominiuje pod pache... slepa jestem czy co przyniosłam sobie marchewke i nie ma jej Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Oj Sarcia okulista się kłania :wink: Agga , a robisz okłady na to ugryzienie :o Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Agga , a robisz okłady na to ugryzienie :o tak pani doktor... Znalazłam marchewke... Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 No to koniec zdjęc... Sara mam mnie dość..... Rzaden z psiaków nie kocha Saruni....została stara panna... :roll: :wink: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Agga napisał(a):No to koniec zdjęc... Sara mam mnie dość..... Rzaden z psiaków nie kocha Saruni....została stara panna... :roll: :wink:no wiesz pewno za rogiem pełno absztyfikantów stoi ale z racji Sarci wieku nie chcą być natrętni :wink: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):No to koniec zdjęc... Sara mam mnie dość..... Rzaden z psiaków nie kocha Saruni....została stara panna... :roll: :wink:no wiesz pewno za rogiem pełno absztyfikantów stoi ale z racji Sarci wieku nie chcą być natrętni :wink: No wiesz Sara jeszcze wiele moze... :lol: 8) Quote
LAZY Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Widac ze Sarcie upały tez mecza..az z tego gorąca gorzej widzi :lol: Quote
Agga Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 A dzis druga modelka...Agacie spedziła dzionek na działeczce... zasnełam sobie... Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='Agga']A dzis druga modelka...Agacie spedziła dzionek na działeczce... zasnełam sobie... jak aniołeczek :angel: Quote
Agga Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 znowu stronka szwankuje. nie da sie zdjec wstawiac :evil: Quote
Recommended Posts