Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A więc tak. POjechałam z Sarcią do wetki... Kilka dnoi przed byłam sama powiedziec jej o krwiaku dlatego umówiłysmy sie na dziś. Pania Iza obejrzała uszko Sarci i powiedziała, że krwiaczek jest za mały i musimy poczekac az troszke urosnie bo nawet saczka tam nie moze wsadzic...wiec Musimy oberwowac to moje kochane zwierze :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
a po co ma rosnąć , niech gadzina znika z Sarciowego uszka :wink:

tak jak mowiłam jest za mały samo naciecie nic nie da. Sączek sie nie zmiesci...Kazała czekac to czekamy...i pilnujemy psa :wink:

Posted

[quote name='agabass'][quote name='Agga']Musi byc
A tu macie jeszcze jedna foteczke z sei balkonowych

co za zip prześmieszny chyba po jakimś ostrym balecie

ona nie musi na balety chodzić, żeby tak wyglądać... :drinking: :lol:

Posted

A teraz leży rozwalona na swoim legowisku nic ją nie rusza....Pewnie uszy mocno zaciśnie jak ja zawołam, że na dworek idziemy

Posted

Agga napisał(a):
A teraz leży rozwalona na swoim legowisku nic ją nie rusza....Pewnie uszy mocno zaciśnie jak ja zawołam, że na dworek idziemy

hihihihihii a moj menel spi po spacerku pod stolem przytulony do sciany hihihihi

Posted

[quote name='dbsst']

hihihihihii a moj menel spi po spacerku pod stolem przytulony do sciany hihihihi

jaki znowu menel...dbsst jak ty na moja SZPILOSŁAWE mówisz kcesz w dziób :evilbat: :wink:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='dbsst']

jaki znowu menel...dbsst jak ty na moja SZPILOSŁAWE mówisz kcesz w dziób :evilbat: :wink:oj Agguś ty jakaś agresywna ostatnio jesteś :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']

jaki znowu menel...dbsst jak ty na moja SZPILOSŁAWE mówisz kcesz w dziób :evilbat: :wink:oj Agguś ty jakaś agresywna ostatnio jesteś :lol:

ja??????????? :o
Ależ skąd ja aniołek jestem :angel: Wdodatku z jedna ręką...Dzis mnie osa udziobała ale to tak ze łapa spuchła... :o

Posted

ELO!!!

[quote name='Agga']

Ależ skąd ja aniołek jestem :angel: Wdodatku z jedna ręką...Dzis mnie osa udziobała ale to tak ze łapa spuchła... :o

biedactwo moje :calus:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']

hehehe Agga jak kcesz byc moja to oki ale napewno nie bedziesz menelem jak juz to bedziesz moim ANIOLKIEM :D

bidaczko zla osa