malawaszka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 będzie dobrze :kciuki: i :calus: dla Sarci w nosek :D Quote
Agga Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Musi byc A tu macie jeszcze jedna foteczke z sei balkonowych Quote
Agga Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 A więc tak. POjechałam z Sarcią do wetki... Kilka dnoi przed byłam sama powiedziec jej o krwiaku dlatego umówiłysmy sie na dziś. Pania Iza obejrzała uszko Sarci i powiedziała, że krwiaczek jest za mały i musimy poczekac az troszke urosnie bo nawet saczka tam nie moze wsadzic...wiec Musimy oberwowac to moje kochane zwierze :wink: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 a po co ma rosnąć , niech gadzina znika z Sarciowego uszka :wink: Quote
Agga Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a po co ma rosnąć , niech gadzina znika z Sarciowego uszka :wink: tak jak mowiłam jest za mały samo naciecie nic nie da. Sączek sie nie zmiesci...Kazała czekac to czekamy...i pilnujemy psa :wink: Quote
anetta Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Duzo cmokow dla Sarci :kiss3: :kiss3: :kiss3: pilnujcie jak oka w glowie 8) Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No to extra..teraz tylko kciuki, zeby sam sie wchłonął...:kciuki: Quote
Agga Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 O to by było najlepsze gdyby sam się wchłonął Quote
Agga Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 jutro powinny byc nowe fotaski....chyba, ze modelka zastrajkuje Quote
Agga Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 z nia to nie wiadomo.... chciałąm na pierwszej stronie tematu zrobic taka galerie jak poswiata zrobiła ale nie wiem jak Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Agga']Musi byc A tu macie jeszcze jedna foteczke z sei balkonowych co za zip prześmieszny chyba po jakimś ostrym balecie Quote
Agga Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='agabass'][quote name='Agga']Musi byc A tu macie jeszcze jedna foteczke z sei balkonowych co za zip prześmieszny chyba po jakimś ostrym balecie ona nie musi na balety chodzić, żeby tak wyglądać... :drinking: :lol: Quote
Agga Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 A teraz leży rozwalona na swoim legowisku nic ją nie rusza....Pewnie uszy mocno zaciśnie jak ja zawołam, że na dworek idziemy Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Agga napisał(a):A teraz leży rozwalona na swoim legowisku nic ją nie rusza....Pewnie uszy mocno zaciśnie jak ja zawołam, że na dworek idziemy hihihihihii a moj menel spi po spacerku pod stolem przytulony do sciany hihihihi Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Gom dziś wykończony bo byli my na fortach i pływał łobuz jak oszalały a jutro zdjęcia z tej wyprawy Quote
Agga Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='dbsst'] hihihihihii a moj menel spi po spacerku pod stolem przytulony do sciany hihihihi jaki znowu menel...dbsst jak ty na moja SZPILOSŁAWE mówisz kcesz w dziób :evilbat: :wink: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'] hihihihihii a moj menel spi po spacerku pod stolem przytulony do sciany hihihihi jaki znowu menel...dbsst jak ty na moja SZPILOSŁAWE mówisz kcesz w dziób :evilbat: :wink:oj Agguś ty jakaś agresywna ostatnio jesteś :lol: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'] hihihihihii a moj menel spi po spacerku pod stolem przytulony do sciany hihihihi jaki znowu menel...dbsst jak ty na moja SZPILOSŁAWE mówisz kcesz w dziób :evilbat: :wink:oj Agguś ty jakaś agresywna ostatnio jesteś :lol: ja??????????? :o Ależ skąd ja aniołek jestem :angel: Wdodatku z jedna ręką...Dzis mnie osa udziobała ale to tak ze łapa spuchła... :o Quote
PaYooK Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ELO!!! [quote name='Agga'] ja??????????? :o Ależ skąd ja aniołek jestem :angel: Wdodatku z jedna ręką...Dzis mnie osa udziobała ale to tak ze łapa spuchła... :o biedactwo moje :calus: Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'] hihihihihii a moj menel spi po spacerku pod stolem przytulony do sciany hihihihi jaki znowu menel...dbsst jak ty na moja SZPILOSŁAWE mówisz kcesz w dziób :evilbat: :wink:oj Agguś ty jakaś agresywna ostatnio jesteś :lol: ja??????????? :o Ależ skąd ja aniołek jestem :angel: Wdodatku z jedna ręką...Dzis mnie osa udziobała ale to tak ze łapa spuchła... :o hehehe Agga jak kcesz byc moja to oki ale napewno nie bedziesz menelem jak juz to bedziesz moim ANIOLKIEM :D bidaczko zla osa Quote
Recommended Posts