Agga Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):wiedziałąm :lol: heheheh ciekawe skad po rekacji na zdjecie :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):wiedziałąm :lol: heheheh ciekawe skad po rekacji na zdjecie :lol: hehehe jaka cwana bestyja jestes :D Quote
Agga Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):wiedziałąm :lol: heheheh ciekawe skad po rekacji na zdjecie :lol: hehehe jaka cwana bestyja jestes :D no ba kochana lata praktyki :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):wiedziałąm :lol: heheheh ciekawe skad po rekacji na zdjecie :lol: hehehe jaka cwana bestyja jestes :D no ba kochana lata praktyki :lol: heheh biedny Pay nic przed Toba nie ukryje :D Quote
Agga Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):heheh biedny Pay nic przed Toba nie ukryje :D ahahahahahahahahhah nie moge ahahahah.... Dbsst jego to ja na dzien dobry rozgryzłam ahahahah Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):heheh biedny Pay nic przed Toba nie ukryje :D ahahahahahahahahhah nie moge ahahahah.... Dbsst jego to ja na dzien dobry rozgryzłam ahahahah buuuuuuuuuuuuuuuuhahahaha biedny chopak hahahahahahahaha zone szpiega ma hahahahahhaha moge sie do Ciebie zapisac na eksternistyczny kurs lamania ludzkich tajemnic ;) Quote
Agga Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a): buuuuuuuuuuuuuuuuhahahaha biedny chopak hahahahahahahaha zone szpiega ma hahahahahhaha moge sie do Ciebie zapisac na eksternistyczny kurs lamania ludzkich tajemnic ;) ahahahhaah jaki szpieg... :lol: tak mozesz chetnie zapraszam... lekcja pierwsza sztuka obserwowania to podstawa:P :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a): buuuuuuuuuuuuuuuuhahahaha biedny chopak hahahahahahahaha zone szpiega ma hahahahahhaha moge sie do Ciebie zapisac na eksternistyczny kurs lamania ludzkich tajemnic ;) ahahahhaah jaki szpieg... :lol: tak mozesz chetnie zapraszam... lekcja pierwsza sztuka obserwowania to podstawa:P :lol: a na jaki material bedziemy obserwowac :D Quote
Agga Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='"dbsst"']no ja nie wiem kogo lub co chcesz obserwowac moja droga :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 "Agga" napisał(a):[quote name='dbsst']no ja nie wiem kogo lub co chcesz obserwowac moja droga :lol: no nie wiem Ty jestes moj secret agent i mi rozkazujesz ;) Quote
Agga Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='"dbsst"'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']no ja nie wiem kogo lub co chcesz obserwowac moja droga :lol: no nie wiem Ty jestes moj secret agent i mi rozkazujesz ;) no oki moja ty chłonna widzy istoto.... tak wiec obserwujemy konkurencyjne topiki :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='"Agga"'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']no ja nie wiem kogo lub co chcesz obserwowac moja droga :lol: no nie wiem Ty jestes moj secret agent i mi rozkazujesz ;) no oki moja ty chłonna widzy istoto.... tak wiec obserwujemy konkurencyjne topiki :lol: heheh tz ktore bo systkie sa ostra kankurecja :D Quote
Agga Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='"dbsst"'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']no ja nie wiem kogo lub co chcesz obserwowac moja droga :lol: no nie wiem Ty jestes moj secret agent i mi rozkazujesz ;) no oki moja ty chłonna widzy istoto.... tak wiec obserwujemy konkurencyjne topiki :lol: heheh tz ktore bo systkie sa ostra kankurecja :D oj kochana no ja np. szpieguja taka jedna nie zdradze jaka :lol: Jak sie skupisz to zgadniesz...obserwuja ja notatki robie:P Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='"Agga"'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']no ja nie wiem kogo lub co chcesz obserwowac moja droga :lol: no nie wiem Ty jestes moj secret agent i mi rozkazujesz ;) no oki moja ty chłonna widzy istoto.... tak wiec obserwujemy konkurencyjne topiki :lol: heheh tz ktore bo systkie sa ostra kankurecja :D oj kochana no ja np. szpieguja taka jedna nie zdradze jaka :lol: Jak sie skupisz to zgadniesz...obserwuja ja notatki robie:P dobra to wyterzam wzrok i skupiam sie z calych sil :D Quote
Agga Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 dbsst napisał(a):dobra to wyterzam wzrok i skupiam sie z calych sil :D i jak ci idzie moja droga.... wieczorem dam foteczki Sarci.... w poniedziałek idziemy do weta aby usunąc krwiak na uchu :x Quote
Alicja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):dobra to wyterzam wzrok i skupiam sie z calych sil :D i jak ci idzie moja droga.... wieczorem dam foteczki Sarci.... w poniedziałek idziemy do weta aby usunąc krwiak na uchu :x :o co się kochanej Sarci stanęło :o Quote
malawaszka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 :( ojkejku a skąd ma tego krwiaka? bidulka :calus: Quote
Agga Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Nie wiem skąd jej się to wizeło. Wetka mówi, że mogła sie uszkiem uderzyc....Juz kiedys miałą coś takiego ale na drugim uszku.... Quote
Agga Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 ciesze sie bardzo.... troszke sie boje jutrzejszego dnia...ale cóz trzeba byc twardym a nie miettkim... Quote
Alicja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Agga napisał(a):ciesze sie bardzo.... troszke sie boje jutrzejszego dnia...ale cóz trzeba byc twardym a nie miettkim...Agguś :wink: trzymamy za Was :kciuki: Quote
Agga Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 trzymajcie trzymajcie... zawsze przezywam wszystkie jej zabiegi :cry: Quote
Recommended Posts