Agga Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 adda napisał(a):A gdzie się udało? :D chciałam powiedziec ze zdawało mi sie ze udało mi sie wjesc na stronke a tu grrrr nic.... :evilbat: Quote
Agga Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 DZIAŁA :angel: ciocia agga zrobiła mi wianuszek CIOCIU DBSST DLA CIEBIE TA FOTA Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: dziekuje :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: wpaniala fota w ogole wspaniale Elfie Uszko :D Quote
Agga Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 dziewczyny nawet nie wiecie jak ja sie ciesze ze wam taka radość sprawiam :lol: Quote
anetta Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :cunao: smieszna ta mala :lol: :lol: Piekny ma wianek :D Wyglada jak aniolek na przykryciu na ktorym siedzi :lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 aaaaaa chyba się rozpłynę :angel: Agatka jest CUDOWNA!!!! :calus: Quote
LAZY Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Agga napisał(a):waszko do dzieła :lol: Do dzieła! Do dzieła!! :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):waszko do dzieła :lol: Do dzieła! Do dzieła!! :lol: :lol: :lol: hahaha LAZY głosniej bo waszka nie słyszy Quote
Agga Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 A Tu przedstawie wam kochana TUCIE, basteka mojej cioci Oj co ona chce odemnie :o Zabierzcie ja Quote
LAZY Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Rewelacyjna sunia!! I te basecikowe oczka...cudna! Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Agga']dbsst moze kcesz baseta? hihi ja zawsze one sa sliczne a tak na powaznie to mam kolezanke ktora choruje na basetki ;) Quote
Agga Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga']dbsst moze kcesz baseta? hihi ja zawsze one sa sliczne a tak na powaznie to mam kolezanke ktora choruje na basetki ;) moze cie zarazi....basetkowiroza :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga']dbsst moze kcesz baseta? hihi ja zawsze one sa sliczne a tak na powaznie to mam kolezanke ktora choruje na basetki ;) moze cie zarazi....basetkowiroza :lol: alez ja juz jestem zarazona ;) kieys kcialam miec basseta :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):wiedziałąm :lol: heheheh ciekawe skad Quote
Recommended Posts