AgaCzips Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 :B-fly: nareszcie fotki z dworu :angel: Agguś- extra fotaski :angel: Quote
asiunia Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Hej!! Sara z tatusiem no nie wierze :o Sarcia piekna jak zwykle gdyby nie troszke siwy pys to mozna by pomyslec ze ma gora 5 lat :D Quote
Agga Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Asik ano Sarcia ma foteczki z tatusiem ahhaha....no widzisz postarał sie chłopak...Ja sama widze ze nawiazywanie kontaktu z Sara idzie mu coraz lepiej :lol: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Agga napisał(a):dowiem sie dowiem kochane baby..... :lol: dziekujemy Ci najukochansza babo :D :lol: Quote
Agga Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 No ba dostała poduszeczke dlatego sie tak cieszy :lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Agga napisał(a):No ba dostała poduszeczke dlatego sie tak cieszy :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Daj polezec :P Oj przestaje sie kontrolowac :oops: :roll: :wink: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Agga']dbsst zgadnij czyje to i co to... o nie to sera serowego Elfa :D ;) piekne foty :D :buzi: w ta sere w zadna inna ;) Quote
Agga Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 dbsst bingo....w nagrode zaraz cos dostaniesz :lol: Quote
Agga Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 no kurcze chciałam wstawic zdjecia to strona od wstawiania zdjec zastrajkowała....chyba przedobrzyłam :lol: :oops: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Agga napisał(a):no kurcze chciałam wstawic zdjecia to strona od wstawiania zdjec zastrajkowała....chyba przedobrzyłam :lol: :oops: buuuuuuuuuuuuuuu obiecanki cacanki a ja siem na prezent napalilam ;) Quote
Agga Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 dbsst no starałam sie ale co ja moge kiedy net nawala :cry: zaraz sie zastrzele no nadal mi strona do wstawiania zdjec nie działa... no i jak mam wstawic :cry: moze znacie inna stronke z której bezposrednio mozna wstawiac foty? Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Agga napisał(a):dbsst no starałam sie ale co ja moge kiedy net nawala :cry: zaraz sie zastrzele no nadal mi strona do wstawiania zdjec nie działa... no i jak mam wstawic :cry: moze znacie inna stronke z której bezposrednio mozna wstawiac foty?Agga , mi też ta stronka nie działa :o :evilbat: Quote
Agga Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):dbsst no starałam sie ale co ja moge kiedy net nawala :cry: zaraz sie zastrzele no nadal mi strona do wstawiania zdjec nie działa... no i jak mam wstawic :cry: moze znacie inna stronke z której bezposrednio mozna wstawiac foty?Agga , mi też ta stronka nie działa :o :evilbat: kurcze ratujcie no.... :cry: Quote
Agga Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Adda z tej stronki korzystam: http://www.imageshack.us/ Quote
Agga Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='adda']To załóż sobie album na: www.photobucket.com :D adda ja sie zastrzele ok? Ja mam tam konto ale stronka tak jak poprzednia niechce sie otworzyc... no kurna co to ma znaczyc....spisek czy co :evilbat: :wink: ooo uwaga chyba sie udało :wink: Quote
Agga Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 dobra dajcie strzelbe :2gunfire: to se ulze... tylko spokojnie wdech -wydech... Quote
Recommended Posts