PaYooK Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ELO!!! [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Mrówcia nom pikne zdjecia no nie.... :lol:Agguś Super ze nareszcie zaczęli się dogadywać /mówiłam z mężczyznami jak z dziećmi :lol: / No tak masz racje Alu...gorzej jak ja na legowisko trafie :o nie trafisz na legowisko :calus: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Mrówcia nom pikne zdjecia no nie.... :lol:Agguś Super ze nareszcie zaczęli się dogadywać /mówiłam z mężczyznami jak z dziećmi :lol: / No tak masz racje Alu...gorzej jak ja na legowisko trafie :o nie trafisz na legowisko :calus:no widzisz Agguś a już się martwiłaś :lol: Quote
PaYooK Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ELO!!! nie ma czego sie bac ;) :calus: dla Agusi 8) Quote
Agga Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 ahahahahh zebyscie ixch widzieli i te ich zadowolone mordeczki :lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Agga napisał(a):ahahahahh zebyscie ixch widzieli i te ich zadowolone mordeczki :lol:mogę sobie tylko wyobrazić :lol: Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Jak sie tylko uporam ze zdjeciami to je wstawie.... Była u mnie w odwiedzinach Antu siostra Paya...DOrwała sie do aparatu i Sara ma mase foteczek :lol: Aaaaa mam tez pikne foteczki Agaci...mojej kocganej dzidzi :lol: 8) Dajcie mi troszke czasu musze nad tym zapanowac :roll: Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 To ja wasza Sarcia... CO to ja chciałam.... :roll: Ciocia antu zdjecia mi robila Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Tak mi spojrzeli prosto w oczy Oj nie ma jak trawka :lol: uciekam.... nas nie dogoniat... adda sara ma 11 lat :cry: Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 O tam cos jest.... Pojde na spacerek... Zawróce chyba Quote
adda Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Agga napisał(a):adda sara ma 11 lat :cry: To piękny wiek. Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Oni nadal sa z tym aparatem :evilbat: I mnie złapali :o :oops: Mozna wznowic spacerek... Akuku :lol: Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 ale ładnie maszeruje Jestem prawdziwa dama :lol: 8) Idem sobie...nie patrzac na nic... Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Agguś , 11 lat dla boksera to piękny wiek .A Sarcia z tego co widać jest jeszcze w dobrej kondycji więc :kciuki: za Sarcię . Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Z ciocią Antu Pay oddaj ten aparat :evilbat: :lol: ehhh nic mu nie zrobie :lol: Quote
LAZY Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Ale Sarcia jest na tych zdjeciach uśmiechnieta!! rewelacja!!! Co do Paya i Sary to przemilcze to, bo zazdroszcze...chociaz mojemu czasem tez zdarzy sie zapomniec... :wink: Quote
anetta Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 :o :eek2: ale ekstra foty :o Bajer!! http://img281.imageshack.us/img281/1619/dsc03879fo.jpg piekna fota, ale gdyby nie ten kosz to byla by jeszcze piekniejsza :lol: :D Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 juz mi sie nie chciało obcinac tego kosza...bo troche by to trwało...chciałam zebyscie juz widzieli zdjecia... :P Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 No i mnie zaatakowali... Zaraz zasne nad tym stołem :roll: Musze sie pilnowac by nie pas pyskiem na stół... :oops: :lol: Aaaa kotki dwa... :wink: Nie zasne :o 8) Upsss to była chwila kiedy sie obaliłam na koc :oops: :oops: :oops: Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='Agga']Oni nadal sa z tym aparatem :evilbat: śliczne fotki :klacz: BRAVO!!! jaki to aparat???? rewelka :angel: Quote
Agga Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Aparat NIKON, ale nie wiem dokladnie jaki.... Ale jest zarabisty..... Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Agga napisał(a):Aparat NIKON, ale nie wiem dokladnie jaki.... Ale jest zarabisty..... a mozesz sie dowiedzic jaki :D plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):Aparat NIKON, ale nie wiem dokladnie jaki.... Ale jest zarabisty..... a mozesz sie dowiedzic jaki :D plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz no nooo jest wyjachany na maxa :angel: Quote
Recommended Posts