adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 LAZY napisał(a):Nie tylko mój TZ "uwielbia" mego psa... :evil: Skandal :evil: Quote
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Nie tylko mój TZ "uwielbia" mego psa... :evil: Skandal :evil: I to jaki! Od wczoraj rpzez Lazy sie nie odzywamy... :evil: Quote
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 LAZY napisał(a):I to jaki! Od wczoraj rpzez Lazy sie nie odzywamy... :evil: O masz!!! Możesz napisać dlaczego, czy wolisz nie? :roll: Quote
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):I to jaki! Od wczoraj rpzez Lazy sie nie odzywamy... :evil: O masz!!! Możesz napisać dlaczego, czy wolisz nie? :roll: Jest zazdrosny o wędzonego kurczaka!!!! Quote
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 LAZY napisał(a):Jest zazdrosny o wędzonego kurczaka!!!! Hahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 :o co ja tu sie dowiaduje :o To ze Pay nie lubi (:x) Sary to wiedzialam, ale nie moge uwiezyc ze Lazy sie poklocila z TZ :o Wy?! Skandal!! I to o co? O kurczaka!!! :shake: A Agatka rosnie w oczach :o Quote
Agga Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 anetta napisał(a)::o co ja tu sie dowiaduje :o To ze Pay nie lubi (:x) Sary to wiedzialam, ale nie moge uwiezyc ze Lazy sie poklocila z TZ :o Wy?! Skandal!! I to o co? O kurczaka!!! :shake: A Agatka rosnie w oczach :o nom tak jakos wyszło...ale robi spotepy... LAZY no co o kurczaka tez sie mozna pokłocic... Ano Agatka rosnie... Quote
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 anetta napisał(a):I to o co? O kurczaka!!! :shake: No wiesz... to był nie byle jaki kurczak. Wędzony :lol: Quote
Agga Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 adda napisał(a):anetta napisał(a):I to o co? O kurczaka!!! :shake: No wiesz... to był nie byle jaki kurczak. Wędzony :lol: Kazdy powod jest dobry no nie :roll: Quote
LAZY Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Dziś przyszedł w łache...pewno dlatego, ze "cos" go swedzi a rodzice jutro wyjezdzaja na weekend... :evil: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 LAZY napisał(a):Dziś przyszedł w łache...pewno dlatego, ze "cos" go swedzi a rodzice jutro wyjezdzaja na weekend... :evil: :roflt: Quote
PIKA Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 :o Baby wy to macie przechlapane :-? Mój kocha Sabcie :D Tylko ja ciagle mam wrażenie, ze on przychodzi bardziej do niej a nie do mnie :roll: LAZY napisał(a):Dziś przyszedł w łache...pewno dlatego, ze "cos" go swedzi To daj mu szczotkę ryżówkę, żeby się podrapał :evilbat: Quote
LAZY Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 PIKA szczota ryzowa już na niego czeka... :evilbat: Quote
Agga Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 LAZY napisał(a):PIKA szczota ryzowa już na niego czeka... :evilbat: lepszy drut kolczasty.... ja mam rewelacyjne foty.... wiecie gdzie ja Paya i Sare przyłapałam .... :o :o :o :o :o Normalnie w dwuznacznej sytuacji :o :o Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Agga napisał(a):wiecie gdzie ja Paya i Sare przyłapałam .... :o :o :o :o :o Normalnie w dwuznacznej sytuacji :o :o No to dawaj te foty dawaj... z tej sytuacji :lol: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 No, no, no... postępy pełną gębą :D :D :D Agga, czy mi się wydaje, czy Sara jest taka wielgachna :o Teraz musimy tylko czekać, aż LAZY wklei analogiczne fotki :lol: Quote
PaYooK Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ELO!!! [quote name='Agga'] A to ze cie calowali....nie zdązyłąm foty zrobic bo w szoku byłam :o a moze bedzie jeszcze okazja by zrobic fotke ;) Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='PaYooK']a moze bedzie jeszcze okazja by zrobic fotke ;) I to napawa optymizmem :D Quote
Agga Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 adda napisał(a):No, no, no... postępy pełną gębą :D :D :D Agga, czy mi się wydaje, czy Sara jest taka wielgachna :o Teraz musimy tylko czekać, aż LAZY wklei analogiczne fotki :lol: Tia wielkie postepy... :roll: nom ładnie no nie... LAZY daj foteczki... 8) Quote
mrowka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 :eek2: nie wierze!!! Tatek z Sarcia?! :o :o :o Nareszcie! :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: Aggus wiecej takich zdjec poprosze 8) Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Agga napisał(a):Mrówcia nom pikne zdjecia no nie.... :lol:Agguś Super ze nareszcie zaczęli się dogadywać /mówiłam z mężczyznami jak z dziećmi :lol: / Quote
Agga Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Mrówcia nom pikne zdjecia no nie.... :lol:Agguś Super ze nareszcie zaczęli się dogadywać /mówiłam z mężczyznami jak z dziećmi :lol: / No tak masz racje Alu...gorzej jak ja na legowisko trafie :o Quote
Recommended Posts