dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Agga']dbsst jak sie odłujesz do do dołka sio..... :lol: dbsst nie dołowac sie.... :calus: :D :D juz sie nie doluje ;) przesylam buziaczki wprost do tej mordoklejki :D :iloveyou: sorrki troche przegapilam wstyd mi :oops: Quote
Alicja Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 cudowna fafluniasta Sarunia :calus: , mimika wytrawnej aktorki :lol: Quote
Agga Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 malawaszka napisał(a):że niby tak szybko śmiga?? :lol: no co ja mam napisac...no ona poprostu ma swojej panci dosc z aparatem chyba :cry: :cry: :cry: :cry: A ja tak ja kocham i chce miec jak najwiecej zdjec mojej kochenj Sarci.... dbsst jestes kochana :calus: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 slyszycia ta J A jestem kochana :D :D :D :angel: :wink: Quote
Agga Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):slyszycia ta J A jestem kochana :D :D :D :angel: :wink: no jestes kochana a co ktos w to watpi???? Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):slyszycia ta J A jestem kochana :D :D :D :angel: :wink: no jestes kochana a co ktos w to watpi???? Ja :oops: Quote
Agga Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Ja ja CI mowie ze tak jest to tak jest :D Quote
Alicja Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Agga napisał(a):Ja ja CI mowie ze tak jest to tak jest :DAgga , ona jest taka skromna i się z tobą droczy :wink: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Ja ja CI mowie ze tak jest to tak jest :DAgga , ona jest taka skromna i się z tobą droczy :wink: hehehe jaka Agga jest stanowcza :D Quote
Agga Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 ciesze sie ze foty sie podobaja... A widziałyscie, że Sarcia schudła...no to wam powiem dla kogo tak schudła..DLa paya, tak mu sie bestaia chce przypodobac....No i co mam zrobic od jutra dieta dorównam jej :lol: Quote
Agga Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 dbsst napisał(a):hehehe Agga zwariowala hehehe nie....ja w depreche wpadne...zebyscie wiedziały jaka ona linie nabrała... :lol: Quote
dbsst Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe Agga zwariowala hehehe nie....ja w depreche wpadne...zebyscie wiedziały jaka ona linie nabrała... :lol: hehehe normalnie wariatka :D Quote
Agga Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 jaka wariatka? A wczoraj była u nas Agacia.... Agata z moja mama Quote
Alicja Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Oj Agguś nie rozpieszczasz nas fotkami :( Całuski dla Agatki :buzi: Quote
Agga Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Ale za to jakie...czy wy widziecie Paya z Sara :lol: :lol: :lol: :lol: To jest takie piekne zdjecie :lol: Quote
adda Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Agga napisał(a):Ale za to jakie...czy wy widziecie Paya z Sara :lol: :lol: :lol: :lol: A co jest takiego w tym niezwykłego? :o Quote
Agga Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 adda napisał(a):Agga napisał(a):Ale za to jakie...czy wy widziecie Paya z Sara :lol: :lol: :lol: :lol: A co jest takiego w tym niezwykłego? :o Oj adda duzo by opowiadac.... :roll: LAzy ty mnie rozumiesz no nie.... Powiem tak Pay sie przyzwyczaja do Sary i robi małe postepy zeby ja polubic.... Swoja droga nie moge tego pojac ze jej nie lubi :roll: :cry: Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Agga napisał(a):adda napisał(a):Agga napisał(a):Ale za to jakie...czy wy widziecie Paya z Sara :lol: :lol: :lol: :lol: A co jest takiego w tym niezwykłego? :o Oj adda duzo by opowiadac.... :roll: LAzy ty mnie rozumiesz no nie.... Powiem tak Pay sie przyzwyczaja do Sary i robi małe postepy zeby ja polubic.... Swoja droga nie moge tego pojac ze jej nie lubi :roll: :cry:no wiesz Agga i ja się dopiero teraz dowiaduję że Pay nie lubi Sary :evil: oj niech no tylko uda mi się dojechać do Morska to sobie z nim porozmawiam ,a ja myślałam że on się jej boi :lol: ,to teraz niech boi się mnie :evilbat: Quote
adda Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Agga napisał(a):Oj adda duzo by opowiadac.... :roll: Powiem tak Pay sie przyzwyczaja do Sary i robi małe postepy zeby ja polubic.... Swoja droga nie moge tego pojac ze jej nie lubi :roll: :cry: :o Nie wierzę :-? Quote
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 adda napisał(a):Agga napisał(a):Oj adda duzo by opowiadac.... :roll: Powiem tak Pay sie przyzwyczaja do Sary i robi małe postepy zeby ja polubic.... Swoja droga nie moge tego pojac ze jej nie lubi :roll: :cry: :o Nie wierzę :-? Nie tylko mój TZ "uwielbia" mego psa... :evil: Quote
Recommended Posts