dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst']ko ko ko jeZdem ;) ja kce niebieski w lapeCki kaftanik ja kce :D :angel: ale Sarunia jest kozaka :D kaftanik czeka moja droga... hihihihihi to teraz musisz mnie zlapac w ten kafftanik latwo sie nie oddam ;) Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']ko ko ko jeZdem ;) ja kce niebieski w lapeCki kaftanik ja kce :D :angel: ale Sarunia jest kozaka :D kaftanik czeka moja droga... hihihihihi to teraz musisz mnie zlapac w ten kafftanik latwo sie nie oddam ;)Agga , łapaj dbsst bo chcemy fotki w kaftanku :wink: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']ko ko ko jeZdem ;) ja kce niebieski w lapeCki kaftanik ja kce :D :angel: ale Sarunia jest kozaka :D kaftanik czeka moja droga... hihihihihi to teraz musisz mnie zlapac w ten kafftanik latwo sie nie oddam ;)Agga , łapaj dbsst bo chcemy fotki w kaftanku :wink: ale dzis po drodze do bydgoszczy widzialam kosa mikre niebieska w kwaitki stokrotki ale tak czadowa ze ja kce taki kwiatowy mochod teraz Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']ko ko ko jeZdem ;) ja kce niebieski w lapeCki kaftanik ja kce :D :angel: ale Sarunia jest kozaka :D kaftanik czeka moja droga... hihihihihi to teraz musisz mnie zlapac w ten kafftanik latwo sie nie oddam ;)Agga , łapaj dbsst bo chcemy fotki w kaftanku :wink: ale dzis po drodze do bydgoszczy widzialam kosa mikre niebieska w kwaitki stokrotki ale tak czadowa ze ja kce taki kwiatowy mochod terazrany boskie jaka ty dziecko zachciewna jezdeś :roll: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hihihi nio jestem taka wrecz rozpuszczone ;) w tych zachciewankach ;) sorka za bledy ale oczy mi sie lepia Quote
Agga Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 dbsst napisał(a): hihihihihi to teraz musisz mnie zlapac w ten kafftanik latwo sie nie oddam ;) ahahha dbsst kochana nie chowaj sie :lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a): hihihihihi to teraz musisz mnie zlapac w ten kafftanik latwo sie nie oddam ;) ahahha dbsst kochana nie chowaj sie :lol:dbsst uciokła , jak nic :wink: Quote
Agga Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): hihihihihi to teraz musisz mnie zlapac w ten kafftanik latwo sie nie oddam ;) ahahha dbsst kochana nie chowaj sie :lol:dbsst uciokła , jak nic :wink: uuuu a taka twardzielke zgrywała :lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): hihihihihi to teraz musisz mnie zlapac w ten kafftanik latwo sie nie oddam ;) ahahha dbsst kochana nie chowaj sie :lol:dbsst uciokła , jak nic :wink: uuuu a taka twardzielke zgrywała :lol:taaa twardzielka jak nikogo na dogo nie ma :lol: Quote
dbsst Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 dzis to ja sie do zartow nie nadaje :( ale jak humor mi wroci to sie odgryze ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):dzis to ja sie do zartow nie nadaje :( ale jak humor mi wroci to sie odgryze ;)dbsst a masz już humorek :roll: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):dzis to ja sie do zartow nie nadaje :( ale jak humor mi wroci to sie odgryze ;)dbsst a masz już humorek :roll: troche mam troche nie mam ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):dzis to ja sie do zartow nie nadaje :( ale jak humor mi wroci to sie odgryze ;)dbsst a masz już humorek :roll: troche mam troche nie mam ;)ty mi tu dziecko w depreche nie popadaj :wink: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):dzis to ja sie do zartow nie nadaje :( ale jak humor mi wroci to sie odgryze ;)dbsst a masz już humorek :roll: troche mam troche nie mam ;)ty mi tu dziecko w depreche nie popadaj :wink: hihihihi jakos tak mi od wczoraj zle na tym ziemskim padole ;) ale humor mi sie poznij poprawi jak wyjde robic zdjecia :D Quote
Agga Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 dbsst jak sie odłujesz do do dołka sio..... :lol: dbsst nie dołowac sie.... :calus: Quote
Agga Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 melduje ze jutro robie sarze zdjecia....dbsst słyszysz??? :lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agga napisał(a):melduje ze jutro robie sarze zdjecia....dbsst słyszysz??? :lol:dbsst nie słyszy :evil: ale ja tak :angel: Quote
Agga Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):melduje ze jutro robie sarze zdjecia....dbsst słyszysz??? :lol:dbsst nie słyszy :evil: ale ja tak :angel: widze widze kochana :lol: I jutro beda foteczki... Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):melduje ze jutro robie sarze zdjecia....dbsst słyszysz??? :lol:dbsst nie słyszy :evil: ale ja tak :angel: widze widze kochana :lol: I jutro beda foteczki...to już się cieszę na jutro :angel: Quote
Agga Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Zdjecia ze spacerniaka: skradam sie... RObie kupke a ona :evilbat: uciekne jej :lol: 8) Quote
Agga Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 No nie moge ucieknac pani sie zapłacze :cry: kurcze okularki by sie przydały 8) tam cos jest :roll: Do ataku :lol: :lol: :lol: kurcze do jakiego ataku siku mi sie zachciało.... :oops: :wink: Quote
Agga Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 co za wstyd :oops: A ja mam kamyczka vel landrynka :lol: twardy jest :o :x Rozmazałąm sie... :o jednak zostane z pania... Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Agga ty paskudo - w tak intymnej czyności robić Sarci zdjęcia :nono: Quote
Agga Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 malawaszka napisał(a):Agga ty paskudo - w tak intymnej czyności robić Sarci zdjęcia :nono: ona jest trudnym obiektem do fotografowania no.... :lol: Quote
Recommended Posts