dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 o jaaaaaaaaaa nie moge jaka syrena :D hiihi ale oczy ciagle zamkniete ;) Quote
Agga Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Za kare tu sie oczyszcze dbsst bierz przykład ze mnie i zdjecia rób i wklejaj Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 jak bede miec aparat to beda musieli mnie zbanowac tyle fot bede wklejac ;) a narazie :( moge podziwiac Wasze :D :angel: Quote
Agga Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):jak bede miec aparat to beda musieli mnie zbanowac tyle fot bede wklejac ;) a narazie :( moge podziwiac Wasze :D :angel: nikt cie nie zbanuje :lol: oki podziwiaj kochana :D Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):jak bede miec aparat to beda musieli mnie zbanowac tyle fot bede wklejac ;) a narazie :( moge podziwiac Wasze :D :angel: nikt cie nie zbanuje :lol: oki podziwiaj kochana :D hehehe mowisz ale jak Was zasypie jakiejs nocy to moze bedziecie juz mnie miec dosc ;) :D Quote
Agga Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a): hehehe mowisz ale jak Was zasypie jakiejs nocy to moze bedziecie juz mnie miec dosc ;) :D niedoczekanie twoje... Szpileczki nigdy dosc... :angel: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a): hehehe mowisz ale jak Was zasypie jakiejs nocy to moze bedziecie juz mnie miec dosc ;) :D niedoczekanie twoje... Szpileczki nigdy dosc... :angel: heheheheh mowisz ;) Quote
Agga Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 LAZY napisał(a):Ale zmaltretowaliście tą biedna Sare!!! :evil: Oj odrazu zmartretowaliscie 8) Trzeba było panienke ładnie odswierzyc... Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Agga napisał(a):LAZY napisał(a):Ale zmaltretowaliście tą biedna Sare!!! :evil: Oj odrazu zmartretowaliscie 8) Trzeba było panienke ładnie odswierzyc... hihihi i teraz jest pachnaca jak wiosna :D Quote
Agga Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):LAZY napisał(a):Ale zmaltretowaliście tą biedna Sare!!! :evil: Oj odrazu zmartretowaliscie 8) Trzeba było panienke ładnie odswierzyc... hihihi i teraz jest pachnaca jak wiosna :D no ba pachnaca, odswierzona i wogole piekna :lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 hihihihihihihihi niooooo teraz gotowa do zdjeci :D Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 haha Agga coś zrobiła z tymi zdjęciami??? zniekształcone jakieś te z kąpieli :lol: Sarcia jaka biedna :angel: :lol: Quote
Agga Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 malawaszka napisał(a):haha Agga coś zrobiła z tymi zdjęciami??? zniekształcone jakieś te z kąpieli :lol: Sarcia jaka biedna :angel: :lol: wiem ale juz mi sie nie chce poprawiac :P mały eksperyment z nowym programam nastepne beda normalne (chyba).... Ta nad psem sie uzalaja A ja???Ja tez biedna mała zmijka:((( Quote
Agga Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Dbsst jutro jestem w domku to Sarci porobie foty.... :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Agga napisał(a):Dbsst jutro jestem w domku to Sarci porobie foty.... :lol: jakto JUTRO o nie moja droga Panno do domu raz raz Quote
Agga Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):Dbsst jutro jestem w domku to Sarci porobie foty.... :lol: jakto JUTRO o nie moja droga Panno do domu raz raz a co oflagujesz sie????? Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):Dbsst jutro jestem w domku to Sarci porobie foty.... :lol: jakto JUTRO o nie moja droga Panno do domu raz raz a co oflagujesz sie????? heheh przywiaze sie do Twojego topiku Quote
Agga Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 upssss Sarcia mamy problem :o :lol: CIocia dbsst gorsza niz sepki :o Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Agga napisał(a):upssss mamy Sarcia mamy problem :o :lol: CIocia dbsst gorsza niz sepki :o hihihihihihihi bo ja jestem SZPILOTON taki wielki upierdliwiec Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Agga napisał(a):bo mamciu mamy przechalapne :o :silly: oj macie macie Quote
Agga Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 agabass napisał(a):podziw za spokój w kąpieli ale gdzie te foty jakie foty? Foty z kapieli strone lub dwie wczesniej.... a jutro nowe dam :) Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 mam nadzieje Agga ze widzisz moje info na gg :evil: Quote
Recommended Posts