Agga Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 dbsst chciałam ci powiedziec ze Agacia jest jutro u nas ostatni dzien :cry: A dzis sie troszke popsuła tzn spadła z łózka i guza se nabiła... :cry: Quote
PIKA Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Agga napisał(a): A dzis sie troszke popsuła tzn spadła z łózka i guza se nabiła... :cry: To po co tyle piła? :roll: Co z Sarcią ? Jak tam leczenie? :) Quote
Agga Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 PIKA napisał(a):Agga napisał(a): A dzis sie troszke popsuła tzn spadła z łózka i guza se nabiła... :cry: To po co tyle piła? :roll: Co z Sarcią ? Jak tam leczenie? :) ad1) ona nie piła poprostu sie zsuneła z łózka ad2) Sarcia oki jutro ostatni zastrzyk i kontrolne USG Quote
Justa Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Zdrówcio Sarci :drinking: A własnie miałam zapytac o Agatkę... a czemu sie mała wyprowadza? :( Quote
PIKA Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 No i co tym USG, ktore miało byc wczoraj ? :drinking: :drinking: Quote
anetta Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ojj bidulka :( Cale szczescie ze wychodzi na prosta :) Trzymaj sie Sara :beerchug: Quote
Agga Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Agacia od jutra bedzie ze swają babcia :wink: Jeszcze nie miałą USG musze sie umowic w tym tygodniu Quote
Agga Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Nowa porcja: POzaglądam do kuchni Moje legowisko :D Teraz widzicie czym mnie zywią MARCHEWKA! :evilbat: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa czuje sie wyrozniona moja Agacia :D Quote
Marta Chmielewska Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Sara jest śmieszniutka, wygląda jak bezzębna babunia o lasce, taka pocieszna :D z tą rozmemłaną marchewą, hehe :D Quote
Agga Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Sara jest śmieszniutka, wygląda jak bezzębna babunia o lasce, taka pocieszna :D z tą rozmemłaną marchewą, hehe :D hahahah Dzieki Marta :lol: Zeby to ona ma i potrafi niezle grysc Czasam narobi mi porzadnych siniaków :lol: Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 obie panienki przeurocze i słodkie :calus: będzie nam brakowac Agatki :( Quote
dbsst Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 STO LAT STO LAT 11 lat łoł wspaniale za Sarusie :D i jej koseczki zeby wytrzymaly drugie tyle :D :drinking: Quote
LAZY Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 No jaką Agatka ma kitke extra! Taka fryzura na cebule! A to z okazji Sarci urodzin? A gdzie tort kochana dogmaniaczko???? :evil: Quote
Agga Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 [quote name='LAZY']No jaką Agatka ma kitke extra! Taka fryzura na cebule! A to z okazji Sarci urodzin? A gdzie tort kochana dogmaniaczko???? :evil: A upiekłąs droga LAZY??? Sarcia jutro cos dostanie :lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 :BIG: :smilecol: :new-bday: :smilecol: :BIG: STO LATEK SARUNIA :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts