Agga Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 dostała tyle prezencików :lol: A tutaj Bora przyjaciółka Sary jem chlebek Quote
Alicja Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Ale Bora ślicznie przytrzymuje chlebek łapkami .Mój Harley też miał przyjaciela całkiem podobnego do Bory ,o imieniu Brutusik. :) Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 o bożena jaka siczna jest Agacia :D i jak milo ze nas odwiedzila duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze buzi w noseczek :buzi: i sto lat :d jaki wielki :tort: mniam Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 STO LAT Agatko :angel: :drinking: śliczniasta dziewczyneczka i od razu jakoś wydoroślała jak roczek skońcczyła :wink: :lol: Quote
Agga Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 AGACIA jutro bedzie u mnie dam jej buziaki od Was :calus: no pewnie teraz to z niej panienka ma włąsna bryke, kapelusz i jest niezła laska... Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 huuuura to znaczy ze bedzie dostawa nowych zdjec :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Agga napisał(a):no pewnie teraz to z niej panienka ma włąsna bryke, kapelusz i jest niezła laska... :roflt: haha a kawalera??? 8) Quote
Agga Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 waszko i tu cie zaskocze kochana bo ma kawalera.... na zdjeciu kawaler Agatki - Maciej dbsst mam nadzieje ze tak.... Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 :klacz: no zdziwiłabym się jakby tak śliczna pannica nie miała kawalera :angel: Quote
Agga Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 dbsst :lol: Tak mi smutno :cry: no i mi wlazła w obiektyw :lol: Ale mam sexi majteczki...wprawdzie nie stringi ale sa :lol: 8) Podgladam jak Agata je 8) No nawet nie moge sie poczochrac na łózeczku :evilbat: Quote
Magda-Amir Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 super Sarcia :angel: taka pocieszna :angel: i buzi w nochalek zeby taka smutna nie byla :lol: :buzi: Quote
Agga Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Moj jezorek kazałą mi go schowac :roll: Spie z Agacia :lol: sama Quote
Alicja Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Sarunia nie odlatuj........... :lol: Sara jest boska , cudowna i wogóle :buzi: Quote
Agga Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 nom prawie odleciała...tylko dupsko ma za ciezkie :lol: Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 hahaha jakie akrobatki :lol: :lol: :lol: Agatka to mała bezwstydnica - spać w takiej pozycji :lol: :lol: :lol: a Sarcia co? cieczka czy majtasy dla ozdoby? :wink: :lol: Quote
Agga Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 waszko niestety na stare lata sie Sarze przypomniało z cieczka... :roll: a pozycje Agaci to całkiem normalne...hihihi Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 to znaczy że co już ne miewała i nale dostała znowu?/? :o Quote
Agga Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 malawaszka napisał(a):to znaczy że co już ne miewała i nale dostała znowu?/? :o nom jaos tak było :P ze miała przerwe wiesz ona w okresie przekwitania :lol: Quote
dbsst Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 no nie moge zaluzmy szwalnie i szyjmy ciuszki bielizniane dla psow hihihihihi zdjecia rewela Quote
Agga Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 dbsst napisał(a):no nie moge zaluzmy szwalnie i szyjmy ciuszki bielizniane dla psow hihihihihi zdjecia rewela no z sary to raczej starsza pani..ale z Agaci to kobitka... dbsst a co to za pomysł? Quote
Alicja Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Ale szyjcie sexi majtusie coby Ozzy mógł popatrzeć. :o Quote
Agga Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale szyjcie sexi majtusie coby Ozzy mógł popatrzeć. :o ahhaaahh majtusie , stringi dla piechów :lol: Quote
Recommended Posts