Agga Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 dbsst napisał(a):a kiedy przyjezdzasz?? wtedy kiedy jest wysawa dbsst.... no ja ponoc tez mam byc z payem u Rybki... Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 no tak to bylo gloopie pytanie :oops: ale zapomnialam kiedy ma byc ta wystawa i jak bedziecie Quote
Agga Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 8-10.04 zapisz sobie kochana.... co ty bys bezemnie zrobiła :lol: Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Agga']8-10.04 zapisz sobie kochana.... co ty bys bezemnie zrobiła :lol: hahahahaha no tak juz glowa nie ta w tym wieku ;) Quote
Agga Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga']8-10.04 zapisz sobie kochana.... co ty bys bezemnie zrobiła :lol: hahahahaha no tak juz glowa nie ta w tym wieku ;) przeca masz 16 lat to co z ta głowa? :lol: Quote
Agga Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Sarcia ma fajne legowisko: W koncu sie wdrapałam: Ale słodka jestem Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 sloooooooooooooooodka Agga dziekuje jeszcze raz za W S P A N I A L A przesylke :buzi: dziekuje Twoje siostrze :buzi: chociaz nie wiem czy to taki dobry pomysl byl bo ja sie zakradne i ukradne ;) dziekuje Twojej Mamie ktora wspaniale karmi Agatke i w ogole jest extra :buzi: no i moje piekne Elfie Uszko aktorka z klasa :D :buzi: Sarci :buzi: i wszystkim :buzi: wszystkiego jeszcze nie obejzalam wiec jesli kogos pominelam to znaczy ze jeszcze go nie widzialam ;) ale dzis przed snem seansik grany bedzie ;) Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 no nie :iloveyou: ten szelmowski usmieszek pychota :D Quote
Agga Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 dbsst ciesze sie bardzo ze przesyłka doszła :D Nie ma jak sprawic komus taka przyjemnosc... 8) Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 przyjemnosc to za male slowo nie okresla tej podniety w windzie ;) i tego ze plyte jakbym mogla to bym do ust albo w inne miejsce wsadzila i odtwarzala odrazu hahahhaha Quote
Agga Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):przyjemnosc to za male slowo nie okresla tej podniety w windzie ;) i tego ze plyte jakbym mogla to bym do ust albo w inne miejsce wsadzila i odtwarzala odrazu hahahhaha ahhaahah dbsst jestes niesamowita....dobrze ze sobie w te miejsca nie wsadziłas Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 niooooooooo bo szansa by byla na zarysowanie plyty i co wtedy hahahaha Quote
Agga Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):niooooooooo bo szansa by byla na zarysowanie plyty i co wtedy hahahaha gorzej jabys zaczeła odtwarzac :o :lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 oj Agga Agga jakbym zaczela odtwarzac to bym kupe forsy zarobila ;) Quote
Agga Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):oj Agga Agga jakbym zaczela odtwarzac to bym kupe forsy zarobila ;) ahahahah juz nic nie mówie :lol: Quote
Agga Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 smutna wiadomosc dla wszystkich fanow Agatki...chyba jest chora...alebo tak jej daja popalic wychodzace ząbki... :evilbat: :cry: Ma wysoka goracze i wogole jest taka biedna... Quote
Siostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 to rzeczywiście niewesoło :( , nic mnie bardziej nie wytrąca z równowagi, jak choroba dziecka albo zwierza - są tak samo bezradne. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia ślicznej dziewuszki Agga, czy Agatka to Twoja córeczka, bo juz nie wiem...? Quote
Agga Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 [quote name='Siostra']to rzeczywiście niewesoło :( , nic mnie bardziej nie wytrąca z równowagi, jak choroba dziecka albo zwierza - są tak samo bezradne. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia ślicznej dziewuszki Agga, czy Agatka to Twoja córeczka, bo juz nie wiem...? hihihih niesttey AGatka to nie moje dziecko...to corunia mojej kuzynki... ja na swoje musze poczekac.. :wink: Quote
dbsst Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Agga napisał(a):smutna wiadomosc dla wszystkich fanow Agatki...chyba jest chora...alebo tak jej daja popalic wychodzace ząbki... :evilbat: :cry: Ma wysoka goracze i wogole jest taka biedna... o nie :buzi: w Elfie Uszko odemnie i Szpili :cry: Quote
Recommended Posts