dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 oj tam Pay napewno znajdziesz jakis sposob ;) a zreszta bokser rozrusza haskowate towarzystwo ;) Quote
Agga Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 [quote name='dbsst']oj tam Pay napewno znajdziesz jakis sposob ;) a zreszta bokser rozrusza haskowate towarzystwo ;) hehhe moze i rozrusza...ale na pewno nie Sara... :wink: Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 hahahah bo Sarcia to juz jest dojrzala dama a nie podlotek co haszczakami bedzie trzesc ;) Quote
Agga Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Sarcia: Ale mam mine :o SPie A tu pancia sie bawiłą aparatem... Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 http://img36.exs.cx/img36/5122/mojezdjecia0014jt.jpg o jeeeeeeeeeeeee ale slodka caluski w falafelki od Szpilowej bandy ;) Quote
Agga Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 dziekujemy A jutro sesja z Agatka.......... :angel: Quote
Agga Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 oki... a dbsst to juz caly koszyk jajek zniesie...hahhaah Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 na wielkanoc bede sprzedawac i kokosy zbiore hahaha Quote
Agga Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Nawet na łózeczku pilnuje dziecka... RObie sobie myju myju... Juz po... Czary mary :lol: cos mi do michy wrzucili O buciki Agatki Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Agga']musisz cos odpalic dla Agaty i Sary 8) hahaha spoko jesli tylko kca moje wysiedziane pisanki hahahah hahaha wszedzie dobrz ale na kolanach najlepiej hihihih Agga Ciebie prawie nie widac dziewczyno chudzino Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 straszna chudzina Sara to Cie sila wziela na ten fotel ;) BOSHE sie poryczalam ze smiechu jest taka piekna slodka sliczna cudna wielka idolka :iloveyou: Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 hahahaha nie ona jest NIESAMOWITA zjadlabym ja ze smaczkiem i wycalowala w te kulasy co jej jeszcze nosic nie kca ;) Agga piknie jak sie z tych snicow wytlumaczysz hihihihii a widzisz wiec chudzina jak Cie wlasny pies (piesowa;) ) sila bierze Quote
Agga Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Uuuuuu flaszke znalazłam :drinking: Pewnie ciotki Aggi :D oj juz sie przewróciło... :oops: Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 :iloveyou: usmialam sie z komentarzy hahahaha zajebi.....e Agata jest Światowej Klasy Modelina w skrocie ŚKM hahahaha ciekawe czy dalby sie wciagnac w taki kit hihihihihi Quote
Agga Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 hahaahh tak Agata jest niesamowita... ahhah nie wiem ale ja czasami mam po nim siniaki :o 8) Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 :o On Ci robi since nech ja tylko go dopadne hihihihihihihi Quote
Agga Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 dbsst napisał(a)::o On Ci robi since nech ja tylko go dopadne hihihihihihihi nom juz pare razy po jego wyjazdzie patrze sie ze mam siniaki ciekawe skad sie wzieły. :o Quote
LAZY Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Cudownie wyglądaja!!! BTW Debest znasz jakis tani hotel w wawce? Przyjezdzam jako widz na wystawe i szukam lokum :wink: Quote
Recommended Posts