apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Agga']Z obserwacji wnioskuje, że pediatra dziecięcy:p, laryngolog, kardiolog:eviltong: hmmmm nawet tymi nożyczkami w zestawie potrafi pacjenta pociąć:crazyeye: z takim facetem w domu to żadna choroba nie straszna:loveu: Quote
Agga Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='apple']z takim facetem w domu to żadna choroba nie straszna:loveu: No pewnie:loveu: Quote
Matusz Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 i my się witamy, po raz pierwszy i nie ostatni :loveu: Quote
sota36 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Agus to ja - Gutkowa!Wiesz od 14 stycznia mamy ferie! Co Ty na to???? Moze sie spotkamy? Aaaaaaaa mlody w brylkach - rewelka!!!! Quote
Matusz Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ja też od 14 stycznia mam ferie :multi: gdzie się spotykamy?:diabloti: Quote
Agga Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='sota36']Agus to ja - Gutkowa!Wiesz od 14 stycznia mamy ferie! Co Ty na to???? Moze sie spotkamy? Aaaaaaaa mlody w brylkach - rewelka!!!! Jola jola pamietasz lato z Julianowa:loveu: Jestem jak najbardziej za!!! Mateuszku dziecko moje drogie:p Quote
Matusz Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Agga'] Jola jola pamietasz lato z Julianowa:loveu: Jestem jak najbardziej za!!! Mateuszku dziecko moje drogie:p to kiedy i gidze?? tylko, żebym miał w miarę blisko:eviltong::eviltong: Quote
Agga Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 TO zależy od soty MAM wino!!!!:multi: Quote
sota36 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No jasne, ze pamietam, Wczoraj to zrobilam sobie wspominki i og;ladalam zdjecia nasze z tych pamietnych gutkowych urodzinek! Dlatego tak niesmialo zagajam... MY TEZ MAMY!!! DOBRE - skoro juz mnie smakuje, a ja za winem nie bardzo!No i musisz flaszke do Pagajki wziasc! Quote
Agga Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 No to : Wsiąść do pociągu byle jakiego, nie dbać o bagaż nie dbać o bilet ... Quote
sota36 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Agga']No to : Wsiąść do pociągu byle jakiego, nie dbać o bagaż nie dbać o bilet ... to mysl kobito! Quote
Matusz Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Agga']No to : Wsiąść do pociągu byle jakiego, nie dbać o bagaż nie dbać o bilet ... ściskając w ręku kamyk zielony, patrzeć jak wszystko zostaje w tyle... to kiedy ? :grins: mamii:diabloti: Quote
Agga Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Jak będę wiedziała dziecko to zaśpiewam CI tak: Jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka....uuuuu:eviltong: Quote
Matusz Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Agga']Jak będę wiedziała dziecko to zaśpiewam CI tak: Jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka....uuuuu:eviltong: to czekam na śpiewy :eviltong::eviltong: Quote
Agga Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ekhm jeszcze wpadniesz w zachwyt:eviltong: Quote
Matusz Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Agga']Ekhm jeszcze wpadniesz w zachwyt:eviltong: prędzej w samozachwyt :cool1: już na poważnie::diabloti: tylko wcześniej uprzedź o śpiewaniu:p Quote
Matusz Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ładne szaleństwo :diabloti::evil_lol: ja chcę na łyżwy:diabloti: Quote
anetta Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Och, jak ja ich dawno nie widziałam :lol: Gdzie mają tą restauracyyyjeee? Quote
Agga Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='anetta'] Gdzie mają tą restauracyyyjeee? W Poznaniu:multi: Quote
LAZY Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witamy w nowym roku i wszystkiego dobrego życzymy!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Agguś, jak ja Cię dawno w swojej galerii nie widziałam! :) Cóż za przednia zabawa... :) Szczęśliwego Nowego Roku :loveu: Quote
anetta Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No i jak jedzonko? Stołowałaś się już u nich? :cool3: Quote
Agga Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Dzięki dziewczyny. Ja tylko zrobiłam zdjęcie. Obawiam się, że jeden obiad tam a bym zbankrutowała:p Quote
Recommended Posts