Franca81 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Współczuję spotkania z mają. Ale dobrze że już coraz lepiej! Ja kiedyś zostałam użądlona w d... :roll::oops::angryy: Musiałam przez kilka kolejnych dni na jednym półdupku siadać.... :cool1: Quote
Franca81 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Agga']Mo kurcze co to za wystawianie pupy? Chciałam tylko usiąść na krześle... .. ale nie zauważyłam że było już zajęte :angryy: :cool1: Quote
Franca81 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Agga']To przykre. Ten owad tak zginął;) Wielu by oddało życie by zginąć w tak honorowy sposób. :diabloti::turn-l::roflt: Quote
Agga Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Chciałam powiedzieć, że Agatka ma od dziś braciszka. [SIZE="5"]MIKOŁAJ jest już z nami! ( no chyba mu nie zmienią imienia):cool3: Quote
Linka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Łooooooo:crazyeye: :crazyeye: A to Ci niespodzianka..:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Agga']Chciałam powiedzieć, że Agatka ma od dziś braciszka. MIKOŁAJ jest już z nami! ( no chyba mu nie zmienią imienia):cool3: no to nam Agatka wydorośleje ;)...starsza siostra w końcu :p Quote
Franca81 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Agga']Chciałam powiedzieć, że Agatka ma od dziś braciszka. MIKOŁAJ jest już z nami! ( no chyba mu nie zmienią imienia):cool3: Gratulacje z okazji braciszka. :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: I czekamy na fotki :multi::razz: Quote
LAZY Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No to hip, hip, hurraaa!!! Niech rośnie zdrowo Mikołajek! Pamietaj o fotach! Paznokietki extra! Quote
Agga Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 NO na pewno jak mama z dzidzią wyjdą ze szpitala pojedziemy w odwiedziny! Dzięki cioci kolejne dziecko będzie zwiewało przed aparatem:loveu: Quote
Agga Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Normalnie marznę grrrr:mad: Całą noc marzłam nie wiedząc dlaczego. Spałam w piżamie, pod polarem i kołdrą. Już myślałam, że jakieś choróbsko mnie dopada. Rano okazało się, że na klatce schodowej ktoś wyłamał duże okno i leżało na ziemi. A mój pokój znajduje się zaraz przy schodach. To już wiem skąd ten ziąb. Moja mama rano zgłosiła to do administracji i mieli dziś zrobić. No i klops olali a ja będę znowu marzła. Już się nie mogę doczekać kiedy odwiedzimy dzidzie. Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:o jaki z Jaśka kawaler ;)[/FONT] Quote
Agga Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Jasiu jest przez nas rozchwytywany :loveu: Quote
Agga Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Tędy jedzie pociąg do Poznania O zdjęcie z dołu Już blisko Zoo A chcecie zdjęcie Mikołajka? Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]Witaj Aguś .... tamtędy też przyjeżdża pociąg z Pozka;)[/FONT] Quote
Agga Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Tak tak Alu masz rację. :p Wolałabym żeby przyjechała z Poznania i już nie odjeżdżał:eviltong: Quote
anetta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dawaj wsio :lol: Dobrze się zapowiada :lol: Quote
Agga Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Nikt nie chciał zobaczyć zdjęcia dzidzi:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ja widziałam, ja! :multi: Ale przystojniak z Mikołaja będzie ;) :loveu: Goryle :evil_lol: Quote
anetta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ale opatulony ;) Gorylek niesamowity. A co to za kropki? Quote
Recommended Posts