Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 ahahahahah dbsst nie moge...dobre dobre.... masz wspaniałą sunie...wiesz moja tez broni ... Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):no co tak nie moglo byc mnie Szpila broni zawsze przed niebespieczenstwami z lodowki wiesz jak Cie zaatakuje taki mrozony kurak a nie daj boze plaster szynki wiesz pies zawsze musi byc w gotowposci ;) dzieki takim zabiegom bezpiezpiecznie czuje sie w kuchni 8) Buahahahaha........ Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 no Agga taka mam nadzieje ze i Twoja broni Lazy czemu rechoczesz a Twoja nie broni widzialam ze Twoja poduchy broni a noz ktos Ci ja zajmie ;) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 tak moja przewaznie mojej kołdry broni co by i jej nie zbrali :lol: Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Tia...zdecydowanie tak! A jaka zla jak juz mam sie klasc...przeciez nikt lepiej od niej nie stróżuje... A w kuchni to ona sama musi na sobie sprwadzic czy oby to co mamy zjesc nie jest zatrute! :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahahaha widzicie jakie nasze psy maja ciezkie zycie ja tylko nie rozumiem czemu Szpilaprzed prysznicem jeszcze mnie broni i zawsze jak ide sie myc to lezie za mna :-? hmmmmmmm ale zaufam jej i nie bede wnikac w to ;) Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 oskar za wytrwalosc......................................................... Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 chciałam pozuwazyc ze jestesmy niezle zakrecone... :lol: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):ja nie tylko WY ja jestem "normalna" ;) przykro mi to mowic ale musze cie chyba uswiadomic TY JESTES NAJBARDZIEJ ZAKRECONA!!!!!!! dowód....tapeta Elfika :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):ja nie tylko WY ja jestem "normalna" ;) przykro mi to mowic ale musze cie chyba uswiadomic TY JESTES NAJBARDZIEJ ZAKRECONA!!!!!!! dowód....tapeta Elfika :lol: ej wcale nie Elfik to riodzina z Elifkowego Lasu za siedmioma gorami i za siedmioma psami jest las z ktorego sie wywodza Elfie Uszy czyli Agatki i moje i w ogole ELFY G OR A Quote
LAZY Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Debest ja właśnei jem a czytajac Twoje wypociny o RElfach az sie zakrztusilam!!! :lol: Normalnie odszkodowanie będziesz placic za ubytki na zdrowiu... :wink: Quote
Agga Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 ahhaahha dbsst dobre.... wieczorem beda nowe foty... jesu nie uwierzycie co Sara zrobiła... :-? tato wczoraj namoczył w misce skarpetki....a ona dzis cała ta wode wypiła...jesu dobrze ze skarpetek nie zjadła... :o :lol: Quote
Agga Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 [quote name='tajdzi']Potrzebowała widocznie witaminek bllllllllllllleeeeeeeeeeee dziekuje za takie witaminiki Quote
Siostra Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Nie od dziś jestem zdania, że pies sam wie, co dla niego najlepsze hehe Quote
dbsst Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 LAzy kochanie przesadzasz to jedzonko poprostu nie kcialo byc zjedzone i daltego ucieklo na monitorek ;) Agga napisał(a):ahhaahha dbsst dobre.... wieczorem beda nowe foty... jesu nie uwierzycie co Sara zrobiła... :-? tato wczoraj namoczył w misce skarpetki....a ona dzis cała ta wode wypiła...jesu dobrze ze skarpetek nie zjadła... :o :lol: :o :o :o :o :o :o :o :o Quote
Agga Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 Sarcia nie dam ci chlebka coraz blizej Juz tak blisko 8) Quote
Recommended Posts