Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
no co tak nie moglo byc mnie Szpila broni zawsze przed niebespieczenstwami z lodowki wiesz jak Cie zaatakuje taki mrozony kurak a nie daj boze plaster szynki wiesz pies zawsze musi byc w gotowposci ;)

dzieki takim zabiegom bezpiezpiecznie czuje sie w kuchni 8)

Buahahahaha........

Posted

no Agga taka mam nadzieje ze i Twoja broni

Lazy czemu rechoczesz a Twoja nie broni widzialam ze Twoja poduchy broni a noz ktos Ci ja zajmie ;)

Posted

Tia...zdecydowanie tak! A jaka zla jak juz mam sie klasc...przeciez nikt lepiej od niej nie stróżuje...

A w kuchni to ona sama musi na sobie sprwadzic czy oby to co mamy zjesc nie jest zatrute! :lol:

Posted

hahahahaha widzicie jakie nasze psy maja ciezkie zycie

ja tylko nie rozumiem czemu Szpilaprzed prysznicem jeszcze mnie broni i zawsze jak ide sie myc to lezie za mna :-? hmmmmmmm

ale zaufam jej i nie bede wnikac w to ;)

Posted

dbsst napisał(a):
ja nie tylko WY ja jestem "normalna" ;)

przykro mi to mowic ale musze cie chyba uswiadomic TY JESTES NAJBARDZIEJ ZAKRECONA!!!!!!!

dowód....tapeta Elfika :lol:

Posted

Agga napisał(a):
dbsst napisał(a):
ja nie tylko WY ja jestem "normalna" ;)

przykro mi to mowic ale musze cie chyba uswiadomic TY JESTES NAJBARDZIEJ ZAKRECONA!!!!!!!

dowód....tapeta Elfika :lol:

ej wcale nie Elfik to riodzina z Elifkowego Lasu za siedmioma gorami i za siedmioma psami jest las z ktorego sie wywodza Elfie Uszy czyli Agatki i moje i w ogole ELFY G OR A

Posted

Debest ja właśnei jem a czytajac Twoje wypociny o RElfach az sie zakrztusilam!!! :lol: Normalnie odszkodowanie będziesz placic za ubytki na zdrowiu... :wink:

Posted

ahhaahha dbsst dobre....

wieczorem beda nowe foty...

jesu nie uwierzycie co Sara zrobiła... :-?

tato wczoraj namoczył w misce skarpetki....a ona dzis cała ta wode wypiła...jesu dobrze ze skarpetek nie zjadła... :o :lol:

Posted

LAzy kochanie przesadzasz to jedzonko poprostu nie kcialo byc zjedzone i daltego ucieklo na monitorek ;)

Agga napisał(a):
ahhaahha dbsst dobre....

wieczorem beda nowe foty...

jesu nie uwierzycie co Sara zrobiła... :-?

tato wczoraj namoczył w misce skarpetki....a ona dzis cała ta wode wypiła...jesu dobrze ze skarpetek nie zjadła... :o :lol:

:o :o :o :o :o :o :o :o