Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha jak twój "malusi konik" będzie tak brykał jak ostatnio to ja nie wiem co będę trzymać aparat czy jego.
Jak cytujemy zdjęcia to dajemy je w link:diabloti:

Posted

buheeh misiu dostal prezent ostatnio:] lancuszek zaciskowy:diabloti:

ps. ciotka zapominasz ze ja niepelnosprytna w tych sprawach i bladego pojecia nie mam jak ci to przerobic na linka...probowalam klikalam na wiekszosc dziwnych ikonek ale niestety poza jeszcze dziwniejszymi okienkami ktore mi wyskoczyly nic nie zdzialalam:p

Posted

hehe bo ja inteligent jestem najpierw zrobilam odpowiedz z cytatem a potem probowalam fotke jakos przerobic na linka za pomoca tych smiesznych ikonek :D ma sie te zdolnosci ale dziekuje bardzo i blad juz naprawilam :cool3:

to teraz kochana musisz wrzucic wiecej fotek zebym mogla potrenowac :P

Posted

Sato jest cały cudowny
A Gutek spędziłam z nim prawie 3 dni. I zakochana jestem na maksa. Brakuje mi jego ciągłej chęci do zabawy:placz:

Posted

Agga napisał(a):
Sato jest cały cudowny
A Gutek spędziłam z nim prawie 3 dni. I zakochana jestem na maksa. Brakuje mi jego ciągłej chęci do zabawy:placz:
;)Aguś nie badź zachłanna:evil_lol:

Posted

To włochate to cudowny pies. :loveu:
Nie dziwie się, że JOla ma fioła na jego punkcie:cool3:

Paulinko Ty sie nie śmiej ale na moim biurku mam taką jedną fajną fote. TY i LAZY. Ostatnio wywołałam sobie CIEBIE i IDĘ:lol:

Posted

Ale fajosko być u Ciebie na biurku!

P.S. Czy mi się wydaje czy na dogomani poznikały posty...ja mam jakoś mało, ale już myślałam, że coś mi się pomieszało,ale widzę, ze u Ciebie tez jest mniej postów...o co chodzi?

Posted

Paulinko dziecko drogie dopiero teraz to zauważyłaś?:diabloti:
Mnie zniknęło jakieś 30tys postów. Nie są naliczane posty na Blogach i Off topic.:lol: Dlatego tak licznik spadł. Ale jak nie jesteś na minusie to jest dobrze.
Kochana myśl nad zlotem plissss:lol:
tak tak co dziennie mam was na oku:loveu: