Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maupo jedna, melduj mi się tu, czemu nie powiedziałaś, że w Poznaniu byłaś teraz?! :mad:

Mam swoje autko i jestem bardziej mobilna, mogłam podjechać...:roll:

Posted

Bodziulka szukaj może znajdziesz.

Pagaj Ty mnie zabijesz ja już 3 razy byłam:diabloti: No ale pisałam na forum to tak na usprawiedliwienie.
Pagajku nie masz wyjścia pakuj się w autko i do opola a później na zlocik. Plisssssssss. No wiesz kluski z dziurką i te sprawy:evil_lol:
Anetko jakie znowu fe:cool3:

Posted

[quote name='Agga']Pagaj Ty mnie zabijesz ja już 3 razy byłam:diabloti: No ale pisałam na forum to tak na usprawiedliwienie.

No fakt, nie zagądam tu regularnie, mogłam przegapić...:shake:
[quote name='Agga']
Pagajku nie masz wyjścia pakuj się w autko i do opola a później na zlocik. Plisssssssss. No wiesz kluski z dziurką i te sprawy:evil_lol:

Ty nawet mi trasę zaplanowałaś z odpoczynkiem, żebym na raz nie jechała tyle kilometrów...:lol:
Kluski z dziurką.... ech.... Ty się ucz je robić identycznie jak mama żebym na darmo później nie jeździła do tego Poznania...;) :lol:

Posted

[quote name='Pagaj']
Ty nawet mi trasę zaplanowałaś z odpoczynkiem, żebym na raz nie jechała tyle kilometrów...:lol:
Kluski z dziurką.... ech.... Ty się ucz je robić identycznie jak mama żebym na darmo później nie jeździła do tego Poznania...;) :lol:

Widzisz jaka ja przebiegła jestem:razz: Uczę się cały czas ię uczę.
A kluseczki to nie da się odrzucić takiej propozycji. Dziurki w kluseczkach to ja sama dla Ciebie zrobię:evil_lol: Powiadasz, że mam się nauczyć.:pNo pomyślę:p

Posted

mrowa23 napisał(a):
ojej moje potwory nie mialy od dawna tylu udanych zdjec :) a mi juz prawie siniaki sie pogoily :diabloti:

Jeszcze u mnie na galerii jest pare zdjęć Twoich koników:cool3: