Agga Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 BORA (od ASIA i BORA) bardzo ruchliwy dożek maleństwo od Mrówy23:loveu: Biegamy Quote
Franca81 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Foteczki śliczniutkie. Agga widzę że masz dożkowatych znajomych. ;) A u nas dog niemiecki szuka domciu, moze popytaj znajomych. ;) Quote
Agga Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 A weź zarzuć temat na dogach. Może też ktoś się odezwie. Quote
Agga Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Tomo2 i dożek Rozmowa wychowawcza Sunieczka od Tomo2 Napotkany dożek Bora Quote
asia_i_bora Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 super foty:cool3: a spacer trzeba powtórzyc, jak dla mnie, jak i dla Tomo lepszy byłby w wersji chodzonej :evil_lol: Quote
Agga Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Idą sobie dogomaniacy:diabloti: (Kara_Tc, komar,Aga@Czips i Ania) Zdominuję cię maleństwo od Kara_Tc Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Łaaa dogomaniacki spacerek! :multi: Super Wam tam było, aż zazdrość zżera :loveu: Quote
Bodziulka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 jestem na etapie rozważania zakupu takiego kwiatka na działkę, ale musi być różowy :diabloti: :evil_lol: Quote
anetta Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 my lubimy mu zakręcać wodę w kwiatuszku A fe! :nono: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Swietny spacereek :loveu: tyle psiakow :loveu: Quote
KaRa_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 O jej co za zdjęcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Poprostu idą VIPy:lol: Quote
00000 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Maupo jedna, melduj mi się tu, czemu nie powiedziałaś, że w Poznaniu byłaś teraz?! :mad: Mam swoje autko i jestem bardziej mobilna, mogłam podjechać...:roll: Quote
Agga Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Bodziulka szukaj może znajdziesz. Pagaj Ty mnie zabijesz ja już 3 razy byłam:diabloti: No ale pisałam na forum to tak na usprawiedliwienie. Pagajku nie masz wyjścia pakuj się w autko i do opola a później na zlocik. Plisssssssss. No wiesz kluski z dziurką i te sprawy:evil_lol: Anetko jakie znowu fe:cool3: Quote
Bodziulka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja wiem, gdzie one są, ale mi się tam jechać nie chce :evil_lol: Quote
Agga Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Mam pomysł.Siłą ich:] Pagajku kluseczki:eviltong: mniam mniam Quote
anetta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Anetko jakie znowu fe Ladnie to tak dziecku zakrecac wode? :evil_lol::evil_lol: suuper ten spacer :cool2: Quote
Agga Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Ja wiem to okrutne. Ja tylko patrzyłam:evil_lol: Że też dorosły ma ubaw z takiej sytuacji:eviltong: Quote
00000 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Agga']Pagaj Ty mnie zabijesz ja już 3 razy byłam:diabloti: No ale pisałam na forum to tak na usprawiedliwienie. No fakt, nie zagądam tu regularnie, mogłam przegapić...:shake: [quote name='Agga'] Pagajku nie masz wyjścia pakuj się w autko i do opola a później na zlocik. Plisssssssss. No wiesz kluski z dziurką i te sprawy:evil_lol: Ty nawet mi trasę zaplanowałaś z odpoczynkiem, żebym na raz nie jechała tyle kilometrów...:lol: Kluski z dziurką.... ech.... Ty się ucz je robić identycznie jak mama żebym na darmo później nie jeździła do tego Poznania...;) :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 http://img150.imageshack.us/img150/4692/pozna3241072007067tf3.jpg Super ta fotka :evil_lol: Quote
Agga Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Pagaj'] Ty nawet mi trasę zaplanowałaś z odpoczynkiem, żebym na raz nie jechała tyle kilometrów...:lol: Kluski z dziurką.... ech.... Ty się ucz je robić identycznie jak mama żebym na darmo później nie jeździła do tego Poznania...;) :lol: Widzisz jaka ja przebiegła jestem:razz: Uczę się cały czas ię uczę. A kluseczki to nie da się odrzucić takiej propozycji. Dziurki w kluseczkach to ja sama dla Ciebie zrobię:evil_lol: Powiadasz, że mam się nauczyć.:pNo pomyślę:p Quote
mrowa23 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ojej moje potwory nie mialy od dawna tylu udanych zdjec :) a mi juz prawie siniaki sie pogoily :diabloti: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 mrowa23 napisał(a):ojej moje potwory nie mialy od dawna tylu udanych zdjec :) a mi juz prawie siniaki sie pogoily :diabloti: Jeszcze u mnie na galerii jest pare zdjęć Twoich koników:cool3: Quote
Agga Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Zaległe zdjęcia ze spacerku z Sato. Zdjęcia z 14.05 Quote
Recommended Posts