Agga Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [B]Następnym razem jak spotkam Kasię Cichopek wezmę autograf. Tak Alu na uczelni wszystko pozaliczane a sesja się jeszcze nie zaczęła. Chodź nie powiem w niedziele miałam wesoło. Jak poszłam po jeden z egzaminu szczęka mi opadła. Idę po wpis patrze a ja nie mam oceny. I zaczyna się rozmowa z wykładowca( defakto młodszym ode mnie) Wyk: pani nie pisała zaliczenia Ja: Jak to nie pisałam? Pisałam Tłum za mną: Ona pisała. Możemy zaświadczyć, że była na sali i pisała. wyk: No ale nie mam oceny, widać, gdzieś się praca zawieruszyła Ja: I co teraz? Znajdzie się? Wyk: Musi się znaleźć. Mam przyjść za tydzień w niedziele, to się wyjaśni. Ja: A jak się nie wyjaśni? To co będzie? Wyk: Na pewno się wjaśni Chwile jeszcze jedno drugiemu marudziło. Wyszłam nieźle wkurzona. Żale się na korytarzu. Słyszę wołają mnie, żebym wróciła. Wyk: Satysfakcjonuje pania 4? Ja po chwilce namysłu: tak Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Agga'][B]Następnym razem jak spotkam Kasię Cichopek wezmę autograf. Tak Alu na uczelni wszystko pozaliczane a sesja się jeszcze nie zaczęła. Chodź nie powiem w niedziele miałam wesoło. Jak poszłam po jeden z egzaminu szczęka mi opadła. Idę po wpis patrze a ja nie mam oceny. I zaczyna się rozmowa z wykładowca( defakto młodszym ode mnie) Wyk: pani nie pisała zaliczenia Ja: Jak to nie pisałam? Pisałam Tłum za mną: Ona pisała. Możemy zaświadczyć, że była na sali i pisała. wyk: No ale nie mam oceny, widać, gdzieś się praca zawieruszyła Ja: I co teraz? Znajdzie się? Wyk: Musi się znaleźć. Mam przyjść za tydzień w niedziele, to się wyjaśni. Ja: A jak się nie wyjaśni? To co będzie? Wyk: Na pewno się wjaśni Chwile jeszcze jedno drugiemu marudziło. Wyszłam nieźle wkurzona. Żale się na korytarzu. Słyszę wołają mnie, żebym wróciła. Wyk: Satysfakcjonuje pania 4? Ja po chwilce namysłu: tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]świetne[/FONT] Quote
Agga Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Śmiać mi się chciało po tej akcji. Mam nadzieje, że moja praca magisterska się im nie zawieruszy. Quote
Agga Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Pewnie, że duża. Wciąż z niej wielki urwis. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 To Vega taka groźna, że w rękawiczkach trzeba się z nią bawic? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Jasiu istny rockmen :loveu: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ;)kwiatusie piękne , Jasio rozkoszny ...Vegunia super:p Quote
Agga Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 ALu zapraszam na działeczkę! hahah nawet nie zauważyłam, że moja mama bawi się z Vegą w rękawiczkach Quote
LAZY Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Nie no ten biszkopcik jest super. Widać po oczkach, ze to kawał szalonego psiaka! Quote
Agga Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Pewnie, że biszkopcik jest piękniusi, śliczniusi:diabloti: Istne ADHD:eviltong: Quote
Agga Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Jasiu bardzo lubi kwiatuszka :lol:A my lubimy mu zakręcać wodę w kwiatuszku:eviltong: Mamunia rozpalała grilla Quote
Agga Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Zdjęcie różyczki i tulipanów z dnia 25.04.2007 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ale wszystko na tej działce pięknie kwitnie :loveu: Quote
Agga Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Wstawiam zdjęcia ze spacerku w Poznaniu. Mrówa23 i jej dożki Ujeżdżanie nie posłusznego doga <br><br> Quote
Recommended Posts