Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Jak się połapie z zaległościami oczywiście wstawie zdjęcia.
Jak narazie strasznie tęsknie za kims:placz:
Sato a może mały kolejny spacerek. Wiesz taka dogo terapia dla cioci:diabloti:

Nie ma sprawy. :evil_lol: Satuś w pocieszaniu dobry. Opluje prosto w oko, wybrudzi łapami i da ziemistego buziaka. :loveu::loveu:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pagaj przeglądałam galerię sary od początku szukając zdjęć do tego filmiku. Szczerze to spłakałam się jak dziecko. Wspomnienia wróciły, płakałam ze smutku i z radości na wspomnienie o tym "trolu". Wybrałam mase zdjęc.
Mam dla was jeszcze niespodzianke dwa zdjecia ktorych do tej pory nikt nie widział.Mam je na tel. Siostra obiecała, że mi je zrzuci do kompa wtedy je wstawie.

A teraz jedno zdjęcie przypominający Sarcię

Posted

Vega duża dziewczynka, Agatka duża dziewczynka i Jasiu duży chłopczyk. Od września będę miała kolejne dwa dzidziusie do obfotografowania. :loveu: Jedna mała dzidzia to rodzeństwo Agatki(na razie nie zdradzam co będzie)oraz synek mojej koleżanki, którym moja mama się będzie zajmować.

• 2 weeks later...
Posted

U mnie w porządku. Na uczelni już wszystko prawie zaliczone. Tylko jeszcze refereacik do oddania i pozbierać wpisy.

Czy widzimy się dopiero na zlocie czy coś wcześniej???

Posted

[quote name='Agga']
hahah nawet Kasię Cichopek widziałam. Dosłownie przeszła koło mnie. A mój misiek jej nie zauważył:evil_lol:

Oj bo TZ zapatrzony w swoją gwiazdkę. :cool3::evil_lol::loveu: