Franca81 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Agga']Jak się połapie z zaległościami oczywiście wstawie zdjęcia. Jak narazie strasznie tęsknie za kims:placz: Sato a może mały kolejny spacerek. Wiesz taka dogo terapia dla cioci:diabloti: Nie ma sprawy. :evil_lol: Satuś w pocieszaniu dobry. Opluje prosto w oko, wybrudzi łapami i da ziemistego buziaka. :loveu::loveu: Quote
Agga Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Mnie tam piasek w oczach nie przeszkadzał. Zapraszam do galerii z opolskiej wystawy. Quote
Agga Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Pagaj przeglądałam galerię sary od początku szukając zdjęć do tego filmiku. Szczerze to spłakałam się jak dziecko. Wspomnienia wróciły, płakałam ze smutku i z radości na wspomnienie o tym "trolu". Wybrałam mase zdjęc. Mam dla was jeszcze niespodzianke dwa zdjecia ktorych do tej pory nikt nie widział.Mam je na tel. Siostra obiecała, że mi je zrzuci do kompa wtedy je wstawie. A teraz jedno zdjęcie przypominający Sarcię Quote
BoJa2 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agga napisał(a):A to dla kochających Jasia:diabloti: Zdjęcia Wegi fajniutkie,ale doopka Jasia ładniejsza:lol: Quote
Weron_ciau Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agga napisał(a): oj dawno tu nie byłam! śliczne, śliczne, tylko pomiziać...:multi: dupka wymiata faktycznie! Quote
Agga Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 weron witaj. Jak miło, że zajrzałaś.:multi: Quote
Agga Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Zdjęcia Wegi fajniutkie,ale doopka Jasia ładniejsza:lol: Hahhah no ładnie ładnie. :evil_lol: Quote
Linka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 uhh jak miło zajrzeć raz na jakiś czas i trafić na taki sexi tyłeczek :cool3: Quote
Weron_ciau Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agga napisał(a):weron witaj. Jak miło, że zajrzałaś.:multi: miło, że jest tu ktoś kogo znam ;) Quote
Agga Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Hahah linuś nie znałam cię z tej strony:diabloti: Quote
Agga Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Vega duża dziewczynka, Agatka duża dziewczynka i Jasiu duży chłopczyk. Od września będę miała kolejne dwa dzidziusie do obfotografowania. :loveu: Jedna mała dzidzia to rodzeństwo Agatki(na razie nie zdradzam co będzie)oraz synek mojej koleżanki, którym moja mama się będzie zajmować. Quote
Agga Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Satuś nadawałby się dla VEgi. Dziękuje za pozdrowionka. Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hej córunia:loveu: Co tam u ciebie słychać?? Już nie mogę się doczekać spotkania:D Pozdrowionka dla rodziców, siostry i Tomusia:D Quote
Agga Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 U mnie w porządku. Na uczelni już wszystko prawie zaliczone. Tylko jeszcze refereacik do oddania i pozbierać wpisy. Czy widzimy się dopiero na zlocie czy coś wcześniej??? Quote
Franca81 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Agga'] hahah nawet Kasię Cichopek widziałam. Dosłownie przeszła koło mnie. A mój misiek jej nie zauważył:evil_lol: Oj bo TZ zapatrzony w swoją gwiazdkę. :cool3::evil_lol::loveu: Quote
LAZY Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 To przegapienie Cichopkowej to bardzo dobry znak! Duża buźka od nas i niech to Twoje szczęście trwa nadal! Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial];)no Aguś czytam ze na uczelni juz wsio oki .... pozdrówki dla WAS od NAS:multi: [/FONT] Quote
Recommended Posts