Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmmm. Zanim wstałam, zrobiłam kawę, ubrałam się i umyłam, przywitałam dwa pieski, zmieniłam lokal, włączyłam dogo, włączyłam komputer (tzn odwrotnie, najpierw komp a potem dogo):oops: to trochę trwało (mniej niż 30 minut). :evil_lol: No więc, skoro ledwo co wstałam to się przywitałam. ;)

:diabloti:Taki jest efekt jak się chodzi o 3 w nocy spać. :roll:

Oj a ty mi z takimi cyfrakami wyskakujesz. :mad: Ja nie ślepa tylko lubiąca spać inaczej (tzn o innych porach niż przystało). :evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
ja liczyłam ze ciebie tam zobacze :shake:
Tak jutro wybieram się z Daga. A w niedziele z Daga i Tomusiem:diabloti:
no to cykać fotki riebiata....a ja w tym roku wyruszam .....do stolycy;)

Posted

Ciotka to co do piątku? :cool3:
Kurde to dogo działa jakby chciało a nie mogło...... :angryy:

Mam nadzieje, że dam rade wstać do godziny 13. :mad: A jak nie hmmm to to to ja nie wiem. :crazyeye: Coś się zebrać nie potrafie..... :cool1:

Posted

Jak się połapie z zaległościami oczywiście wstawie zdjęcia.
Jak narazie strasznie tęsknie za kims:placz:
Sato a może mały kolejny spacerek. Wiesz taka dogo terapia dla cioci:diabloti:

Posted

hurraaa z tych dwoch powodow - no ze sie zgodzisz i ze przyjedziez! Juz czesac musze zaczac Gutka ( no wiesz - nieefektywna i beznadziejna walka z dredami, ktroej nie rozumieja opiekunowie krotkowlsych piesow) - poznasz zuzie z zuzolandii i erie - fajna ekipa, co by jeszcze ale r. sciagnac...hmmm! Ale fajnie!!! ps. i ...poplaczemy sobie...
[SIZE=3]

Jolu przeniosłam rozmowę tutaj. Za dwa tygodnie jadę do Poznania. Więc w czerwcu na bank będę u Was. A może by tak Panią Rydzewską co??? Tak tak popłaczemy. Mnie dość szybko to idzie:diabloti: