Franca81 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jak dam rade to ni ma problemu. :evil_lol: A jak nie dam rady to dam Satusia na spacerek. :diabloti::cool3: Quote
Agga Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Ja sam na sam z Sato:multi:Nie będzie liszaji chodnikowych Quote
Franca81 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hmmmm. Zanim wstałam, zrobiłam kawę, ubrałam się i umyłam, przywitałam dwa pieski, zmieniłam lokal, włączyłam dogo, włączyłam komputer (tzn odwrotnie, najpierw komp a potem dogo):oops: to trochę trwało (mniej niż 30 minut). :evil_lol: No więc, skoro ledwo co wstałam to się przywitałam. ;) :diabloti:Taki jest efekt jak się chodzi o 3 w nocy spać. :roll: Oj a ty mi z takimi cyfrakami wyskakujesz. :mad: Ja nie ślepa tylko lubiąca spać inaczej (tzn o innych porach niż przystało). :evil_lol: Quote
Franca81 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Szkoda, że nie miałam okazji poznać Sarci. Napewno była przeurocza i przekochana. Quote
Agga Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Wczoraj tak bardzo zatęskniłam za nią.:-( Łzy same leciały. Quote
Franca81 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Agga']Jasiu dziś na działeczce:diabloti: A co to za przystojniak? :cool3: Quote
Agga Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Ten przystojniak to Jasiu lat 3. Moja mama się nim zajmuje jak jego rodzice do pracy idą. :loveu: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :multi:hey Agga . Mam nadzieję ,że jutro odwiedzasz wystawkę opolską ...licze na fotki;) Quote
Agga Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 ja liczyłam ze ciebie tam zobacze :shake: Tak jutro wybieram się z Daga. A w niedziele z Daga i Tomusiem:diabloti: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Agga napisał(a):ja liczyłam ze ciebie tam zobacze :shake: Tak jutro wybieram się z Daga. A w niedziele z Daga i Tomusiem:diabloti: no to cykać fotki riebiata....a ja w tym roku wyruszam .....do stolycy;) Quote
Agga Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Ala zabierz mnie ze sobą plissss. Będę bagaże nosić.:diabloti: Quote
Franca81 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ciotka to co do piątku? :cool3: Kurde to dogo działa jakby chciało a nie mogło...... :angryy: Mam nadzieje, że dam rade wstać do godziny 13. :mad: A jak nie hmmm to to to ja nie wiem. :crazyeye: Coś się zebrać nie potrafie..... :cool1: Quote
Agga Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Jak się połapie z zaległościami oczywiście wstawie zdjęcia. Jak narazie strasznie tęsknie za kims:placz: Sato a może mały kolejny spacerek. Wiesz taka dogo terapia dla cioci:diabloti: Quote
Agga Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 hurraaa z tych dwoch powodow - no ze sie zgodzisz i ze przyjedziez! Juz czesac musze zaczac Gutka ( no wiesz - nieefektywna i beznadziejna walka z dredami, ktroej nie rozumieja opiekunowie krotkowlsych piesow) - poznasz zuzie z zuzolandii i erie - fajna ekipa, co by jeszcze ale r. sciagnac...hmmm! Ale fajnie!!! ps. i ...poplaczemy sobie... [SIZE=3] Jolu przeniosłam rozmowę tutaj. Za dwa tygodnie jadę do Poznania. Więc w czerwcu na bank będę u Was. A może by tak Panią Rydzewską co??? Tak tak popłaczemy. Mnie dość szybko to idzie:diabloti: Quote
Recommended Posts