Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Agga']MALUJEMY ale malarz z niego rośnie :loveu: :loveu: :loveu: P.S u mnie na Uczelni Kuba Wojewódzki wykłada, ale też nie miałam okazji go jeszcze spotkać :eviltong: Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Przepraszam Daga ja w prawdzie jeszcze z lekka zaspana,ale widzę co czytam. KUBA W.??? CO ten pan tam wykłada???Jak on się tak zachowuje jak w programie to studenci mają niezłe jaja z nim. Przeżyłam dzień w pracy. W domu byłam coś przed 22:00.Na uroczystości 60 - lecia Państwowej Szkoły Muzycznej to chyba liczba osób sięgała 400. Taki mały kołowrotek. Goście specjalni też byli. Niestety ja uziemiona byłam w sekretariacie. Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Dziś w końcu dogomaniacy z Opola zebrali się w sobie i poszli na spacerek. Było bardzo miło. Pies co niby ma ADHD:cool3: SATO Dają pić to piję. Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Przywitanko Myszka też chciała pobiegać.Słabo widać Daria i Rafał Dziewczyny pomóżcie z imionami dwóch rudzielców.:oops: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :multi:o Opolanie się zmobilizowali do spacerku...brawo:multi: Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Magda i Daria Sato z panią. Sato raczył ją opuścić. nie ma to jak poocierać się o kogoś. Drzewko też wpadło w kadr. Quote
dariaopole Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Z czerwona obróżką Chili a chłopczyk rudy to Jaif (kurcze sorki magda ale nie wiem jak to napisać ) Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Alicja, żebyś wiedziała do czego się posunęłam, żeby spotkanie się odbyło:diabloti: Akcja wodopój. Sprytne poidełko Satunio - pies przejawiający cechy boksera. Daria dziękuje. Quote
dariaopole Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja dziękuje za spacerek i za zdjecia, było naprawde miło. Buziaki dla wszystkich piesków, teraz idę sie zdrzemnąć bo padamy z Chili na pysk :) Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :multi::multi::multi:BRAWO Agga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....już myślę co się musiało dziać;) Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Jakkolwiek to się pisze, Madziu wybacz. - Jaif No kobito co mnie tak podciągasz na tej smyczy. Żyrafy to są w Zoo:mad: Panienka Chili Quote
Franca81 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :loveu::loveu::loveu: Fotki supper :multi: Również bardzo dziękujemy za super wypad. To kiedy powtórka? :razz::razz: Sato chyba przez to ciepło miał mniejszy napad ADHD. :diabloti: I całe szczęście bo na szkoleniu nawet jak dwa psy się "pokłóciły" a ja byłam daleko od niego to siedział ładnie na komendzie "zostań". :evil_lol: A teraz już nawet nie zipie. Padł jak kłoda. :diabloti::multi: No ale obiecałam udowodnić że ma ADHD :razz: więc zapraszam do domu.:cool3: Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 opalanko Przystopowali mnie:mad: Panienka padła ze zmęczenia Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Opalanko i drapanko. No bliżej się już nie dało. Sato to ma dobrze. Pańcia dba o niego. Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Buzi buzi Kochamy cię!! Reszta zdjęć jutro. Quote
Franca81 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ok. To jest pierwsze 20 cudownych foteczek. :loveu::loveu: Czekamy na resztę (czyli coś około 99). :cool3: Agga ja muszę na następny raz zrobić fotkę jak Sato po kopaniu w ziemii daje Cioci buzzi. :diabloti::diabloti: Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 m fote kąpiącego Sato Ale to już jutro. Quote
dariaopole Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fotki super !!! Cieszę się że spotkanie sie udało, następnym razem trzeba jeszcze jakis dogomaniaków ściągnąć, może jak zobaczą te zdjęcia to sie skuszą:evil_lol:. Sato rzeczywiście był dzis bardzo grzeczny, chciał się widocznie pokazac ciotkom z jak nalepszej strony:cool3: Quote
Recommended Posts