Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Daga ja w prawdzie jeszcze z lekka zaspana,ale widzę co czytam. KUBA W.??? CO ten pan tam wykłada???Jak on się tak zachowuje jak w programie to studenci mają niezłe jaja z nim.

Przeżyłam dzień w pracy. W domu byłam coś przed 22:00.Na uroczystości 60 - lecia Państwowej Szkoły Muzycznej to chyba liczba osób sięgała 400. Taki mały kołowrotek. Goście specjalni też byli. Niestety ja uziemiona byłam w sekretariacie.

Posted

Dziś w końcu dogomaniacy z Opola zebrali się w sobie i poszli na spacerek. Było bardzo miło.

Pies co niby ma ADHD:cool3: SATO

Dają pić to piję.

Posted

Alicja, żebyś wiedziała do czego się posunęłam, żeby spotkanie się odbyło:diabloti:

Akcja wodopój.

Sprytne poidełko

Satunio - pies przejawiający cechy boksera.

Daria dziękuje.

Posted

Jakkolwiek to się pisze, Madziu wybacz. - Jaif

No kobito co mnie tak podciągasz na tej smyczy. Żyrafy to są w Zoo:mad:

Panienka Chili

Posted

:loveu::loveu::loveu:

Fotki supper :multi:
Również bardzo dziękujemy za super wypad. To kiedy powtórka? :razz::razz:

Sato chyba przez to ciepło miał mniejszy napad ADHD. :diabloti: I całe szczęście bo na szkoleniu nawet jak dwa psy się "pokłóciły" a ja byłam daleko od niego to siedział ładnie na komendzie "zostań". :evil_lol:
A teraz już nawet nie zipie. Padł jak kłoda. :diabloti::multi:
No ale obiecałam udowodnić że ma ADHD :razz: więc zapraszam do domu.:cool3:

Posted

Ok. To jest pierwsze 20 cudownych foteczek. :loveu::loveu:
Czekamy na resztę (czyli coś około 99). :cool3:

Agga ja muszę na następny raz zrobić fotkę jak Sato po kopaniu w ziemii daje Cioci buzzi. :diabloti::diabloti:

Posted

Fotki super !!! Cieszę się że spotkanie sie udało, następnym razem trzeba jeszcze jakis dogomaniaków ściągnąć, może jak zobaczą te zdjęcia to sie skuszą:evil_lol:. Sato rzeczywiście był dzis bardzo grzeczny, chciał się widocznie pokazac ciotkom z jak nalepszej strony:cool3: