LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Kochana AGGA napisał(a):alez ciociu LAZY .... A widzisz Debest ja tez ciocia!! :evilbat: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahaha :evilbat: ale ja o 3 zdjecia dluzej ciocia :evilbat: hahahah ;) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 cicocie tylko sie nie pobijcie...dziecko nie pwoinno tego ogladac... Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Agga napisał(a):cicocie tylko sie nie pobijcie...dziecko nie pwoinno tego ogladac... Bez obaw...nie będzie rozelwu krwi... :lol: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):cicocie tylko sie nie pobijcie...dziecko nie pwoinno tego ogladac... Bez obaw...nie będzie rozelwu krwi... :lol: uffffffffff ulzyło mi bo juz sie bałam ze na gołe klaty sie bedziecie bic :roll: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):cicocie tylko sie nie pobijcie...dziecko nie pwoinno tego ogladac... Bez obaw...nie będzie rozelwu krwi... :lol: spoko my sie tylko czubimy ;) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Agga napisał(a):cicocie tylko sie nie pobijcie...dziecko nie pwoinno tego ogladac... Bez obaw...nie będzie rozelwu krwi... :lol: spoko my sie tylko czubimy ;) nie no naprawde ulga :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hihihihihihi :bzui: dal cioci Lazy :buzi: dal Aggi :buzi: dla Rozgwiazdy ;) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 jutro znowu porobie foteczki.... 8) chciałam dzis pojsc z Sara na spacerek co by jej foty porobic na sniegu...ale ta panienka sie czegos wystraszyła i tylko skiku i do domu... :roll: Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Agga']Patrzcie jak pieknie postawiła jezyczek :lol: Jaki jezyczek, teraz bym tam zlapala za niego :angel: :lol: Sarcia kochana :angel: :angel: Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Agga']Patrzcie jak pieknie postawiła jezyczek :lol: Jaki jezyczek, teraz bym tam zlapala za niego :angel: :lol: Sarcia kochana :angel: :angel: Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Mrówci to sie spodobał ten język, bo az czkawki dostała z zachwytu... :lol: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 widze ze mamy mała czkaweczke...ciesze sie bardzo ze wam sie dziewczyny podobaja... Bede za Agatka tesknic bo jest tylko do kwietnia u nas...potem babcia sie nie zajmie :cry: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Agga napisał(a):widze ze mamy mała czkaweczke...ciesze sie bardzo ze wam sie dziewczyny podobaja... Bede za Agatka tesknic bo jest tylko do kwietnia u nas...potem babcia sie nie zajmie :cry: :o C O Ze CO popros mi tu szybciorem babcie do komputerka Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):widze ze mamy mała czkaweczke...ciesze sie bardzo ze wam sie dziewczyny podobaja... Bede za Agatka tesknic bo jest tylko do kwietnia u nas...potem babcia sie nie zajmie :cry: :o C O Ze CO popros mi tu szybciorem babcie do komputerka przykro mi ale nie ma tu babci ELfika...no ale jak juz ELfik bedzie pod opieka babci to ja i tak bede robic jej zdjecia... Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 ciotka weź sie w garasc to nie wypada zeby taka duza baba płakała...beda zdjacia ELfika jak i Sary....słowo harcerza.. Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Agga napisał(a):ciotka weź sie w garasc to nie wypada zeby taka duza baba płakała...beda zdjacia ELfika jak i Sary....słowo harcerza.. nio dobra postaram sie wziasc w garsc slowo slowo Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 jaaaaa a co Sarcia tym jęzorem kameleonowym chciała upolować??? :angel: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 malawaszka napisał(a):jaaaaa a co Sarcia tym jęzorem kameleonowym chciała upolować??? :angel: moja mama karmiła Agatke, Sara jak zwykle asystyowała(zebrała) jedzonko...Mamcia chcac byc dobra pancia chciałą jej dac troszke no i jedzonko poleciało z gory prosto w paszcze Sarci... :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 zakladam ze jakis okruszek ktory mogl Agge z nienacka zaatakowac hihihihihi bokser pies obronny jakby nie bylo ;) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):zakladam ze jakis okruszek ktory mogl Agge z nienacka zaatakowac hihihihihi bokser pies obronny jakby nie bylo ;) ahhaahh ale ciotka dbsst ma pomysły... :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 no co tak nie moglo byc mnie Szpila broni zawsze przed niebespieczenstwami z lodowki wiesz jak Cie zaatakuje taki mrozony kurak a nie daj boze plaster szynki wiesz pies zawsze musi byc w gotowposci ;) dzieki takim zabiegom bezpiezpiecznie czuje sie w kuchni 8) Quote
Recommended Posts